Ortasına at, ortadaki çembere biraz kaçıcak yer ver ordan kaçmaya çalışacak ama ama 2. çembere bişe yapma..sıcağa dayanamıcak ve iğnesini kaldırıp kendisini öldürecek..dene bunu
benim ayakkabımın içinden çıktı. ayakkabıyı giyerken sıkışmış ölmüş. bir ara ayakakkabıyı çıkarmıştım baktım çorapta sallanıyor elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırtım...
quote:
Orjinalden alıntı: Energetic
Yastığımın altından akrep çıkmıştı. Hayatımda o kadar tırstığımı hatırlamıyorum.
Hocam senin olayda direk temas var. O daha tehlikeli, Allah korumuş
konu yanlış yerde, seni evcil hayvanlar bölümüne alalım
akreplerle en iyi tavuk başedermiş , mafedermiş onları , ayırca akrep sokmaya başlayınca kıt kıt kıt kıt diye sırayla sokuyor ölene kadar yada durdurana kadar , arka arkaya
Al koynuna yat bişe yapmaz o
Kaç cm. olduğunu gösteren videoyu da koydun mu?
Bu @metinT'yi başka konulardan da hatırlıyorum. Yazdığı mesajların çoğunda tehlikeli temalar var.
ordan bi kaçarsa
2 duble rakı ver bak nasıl büyüyor
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Kaç cm. olduğunu gösteren videoyu da koydun mu?
Bu @metinT'yi başka konulardan da hatırlıyorum. Yazdığı mesajların çoğunda tehlikeli temalar var.
Katılıyorum.Esrarengiz biri.
aboo nerden gelmiş la o şakaya gelmez bence ez at onu bi zarar verir fln pişman olursun napçanki kavanozda tutup
beslede soksin seni,hadi karga olsa gözünü oyar kaçar ama bu akrep; bi sokarsa seni ölürsün gidersin allah korusun
Ortasına at, ortadaki çembere biraz kaçıcak yer ver ordan kaçmaya çalışacak ama ama 2. çembere bişe yapma..sıcağa dayanamıcak ve iğnesini kaldırıp kendisini öldürecek..dene bunu
neydi su kendi kendi oldurme isteği değişik bir adı vardı ya unuttum Ka'ile mi başlıyordu...
ben 1 hafta besledim
köyde yakalamıştım metal lavabonun içine düşmüş, bi şekilde bi kavanoza hapsetmiştim
sinekle besledim
kavanozu buzluğa koydum 6 saat kaldı bana mısın demedi
camı ısıttım içinde neredeyse nascar yarışı misali döndü durdu
en sonunda sıkıldım yanan bi çöpü kavanoza uzattım çöpü sokmaya çalıştı sonra kendine iğnesini arka arkaya sapladı öldü
normalde bu tür sado-mazo huylarım yoktur hayvanları severim ama gece uyuduğum yastığın altında elimi sokan bir akrepten sonra bu hayvanlara merhamet etmenin saçma olduğunu dşünmeye başladım
Üstüne işesen asitten erir mi ki ?
Yakıp video çeksene merak ettim şu intihar olayını.
geçen gün üsküdarda arkadaşın evinde de öldürdük yaklaşık 10cm di boyu keneden sonra akrep çıkıcak sanırım başımıza