üstüne işeseydin ben evde peygamber devesi yakalamıştım kahverengiydi değişik bi trüymüş yeşilleri kadar büyük değil hayvan 1 hafta gram kapağı açılmadan yani sadece 5 saniye açmıştım 1 hafta boyunca gayet kendi boyundaki kavanozda yaşadı gözlerini çıkarıp yeniden taktı manyaktı ha anlatırım isteyene
quote:Orjinalden alıntı: trizor üstüne işeseydin ben evde peygamber devesi yakalamıştım kahverengiydi değişik bi trüymüş yeşilleri kadar büyük değil hayvan 1 hafta gram kapağı açılmadan yani sadece 5 saniye açmıştım 1 hafta boyunca gayet kendi boyundaki kavanozda yaşadı gözlerini çıkarıp yeniden taktı manyaktı ha anlatırım isteyene anLat Lütfen Pm'Le faLan .. Merak ettim Acayip..
quote:Orjinalden alıntı: CyberStyle quote:Orjinalden alıntı: trizor üstüne işeseydin ben evde peygamber devesi yakalamıştım kahverengiydi değişik bi trüymüş yeşilleri kadar büyük değil hayvan 1 hafta gram kapağı açılmadan yani sadece 5 saniye açmıştım 1 hafta boyunca gayet kendi boyundaki kavanozda yaşadı gözlerini çıkarıp yeniden taktı manyaktı ha anlatırım isteyene anLat Lütfen Pm'Le faLan .. Merak ettim Acayip.. valla anlat bana da PM olur konu içinde olur farketmez merak ettim yaw nasıl iştir güzünü çıkarıp takmak
quote:Orjinalden alıntı: NuriAlço_Jr quote:Orjinalden alıntı: metinT işerkenki resminde çekip koysana bakalım kaç cm.. Are you Gay Noluyoz læ forum bozmuş kendini valla
quote:Orjinalden alıntı: :Fatih: akreple oyun oynama Yakalarsa elini kıtır kıtır keser valla Evde barut varsa, 2 çember yap.. 2 katman olarak.. barutu yak Ortasına at, ortadaki çembere biraz kaçıcak yer ver ordan kaçmaya çalışacak ama ama 2. çembere bişe yapma..sıcağa dayanamıcak ve iğnesini kaldırıp kendisini öldürecek..dene bunu Barut bulunmaz şimdi,başka yanıcı bişeyle dene dediğimi aynen ben duymuştum bunu bizim tanıdık askerde yapıyormuş böyle
quote:Orjinalden alıntı: murtix7 Etrafını ateşle sarınca kendini sokup intihar ediyomuş intihar etmiyo kuyruğu kasılıyo sıcaklık seviyesi belli bir düzeyi aşınca ölüyo hayvan
quote:Orjinalden alıntı: PanadoL quote:Orjinalden alıntı: metinT işerkenki resminde çekip koysana bakalım kaç cm.. hahaha müthiş bi pot kırmışın kangırcıleyşıns Öldürdünüz beni