Şimdi Ara

Videodan ses silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkçe olimpiyatlarında bülbül şiirinin arkasındaki fon Müziğine ihtiyacım var. Bu müziği bulamadım. Acaba ordan sözler olmadan, sadece o müziği alma imkanım var mı? Videoyu mp3 e dönüştürsem de olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada video Youtube tan alınacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xyztu

Arkadaşlar Türkçe olimpiyatlarında bülbül şiirinin arkasındaki fon Müziğine ihtiyacım var. Bu müziği bulamadım. Acaba ordan sözler olmadan, sadece o müziği alma imkanım var mı? Videoyu mp3 e dönüştürsem de olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada video Youtube tan alınacak.

Müziği Tamamen Almak için Ekipmana ihtiyaç var dostum. Midi klavye falan. Yada org. Studio'ya gittiğimde sana Yapmaya Çalşrm Ama Sadece Aradaki Müziği istiyosan Hemen yapıp atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyztu

Arkadaşlar Türkçe olimpiyatlarında bülbül şiirinin arkasındaki fon Müziğine ihtiyacım var. Bu müziği bulamadım. Acaba ordan sözler olmadan, sadece o müziği alma imkanım var mı? Videoyu mp3 e dönüştürsem de olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada video Youtube tan alınacak.

http://www.gezginler.net/indir/freemake-video-downloader.html

bu programla yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses efektiyle ilgili program
    12 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.