Şimdi Ara

Videolar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nereye konu açacağımı bilemedim ama bu sorun beni deli edecek.
    Mp4 flv farketmiyor hiç bir formattaki videoyu ( bilgisayarımda bulunan) izleyemiyorum. İlerletmeye kalktığımda başa dönüyor kendi kendine bir şeyler yapıyor. Aynı sorun eski makinemde de vardı. Codecleri kaldırdım vlc yi yükledim olmadı, ikisini de kurdum olmadı, ikisini de kaldırıp gom playeri kurdum yine olmadı. İlk yüklediğim de sorun yok ama kapatıp tekrar açıyorum aynı sorun tekrar ediyor sonra hiç bir videoyu izleyemiyorum. Dükkanda ki makinemde böyle bir sorun yok rahatlık la izleyebiliyorum filmleri videoları lütfen yardım edin delireceğim çünkü.

• arkadaşım vlc açması lazım normalde sorun sistemdosyalarındaki mplayerden kaynaklanıyor sistem diskini tak pc yi onar sorun düzelecektir
  • Vlc de çalışmıyor, çalışmıyor derken şu hata filan veriyor, açılmıyor demiyorum; açılıyor 1sn ya gösteriyor ya göstermiyor hemen başa dönüyor tık tık tık ekran gidip gidip geliyor. Bir 10 saniye filan yapıyor sonra gidiyor başka bir video bulup onu açıyor(aynı sorunu bu açılan videoda da yapıyor). Ama arka plana tıklayınca videoyu göstermeye başlıyor fakat ileri almaya kalktığımda veya tam ekran yapmaya kalktığım hooop yine pıt pıt pıt ekran gidiyor gelmiyoooooor. Bilgisayarımı daha yeni topladım bütün driverleri güncellemeleri yüklü, aynı sorunu eski bilgisayarımda da yaşadım. Dua ediyordum Allah'ım lütfen bu makinemde aynı hatayı vermesin diye :) ama korktuğum başıma geldi.
  • arkadaşım pc ni virüs taraması yaptınmı combo fix ile normal bi durum değil bu rat serveri var gibi pc nde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.