Şimdi Ara

Videolar donuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    100 mbps internetimiz var. Kablolu ortalama 80-90 arası hız alıyoruz ancak buna rağmen netten film izlerken devamlı donmalar oluyor. Bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi sitelerde donma yaşıyorsunuz?
  • Hızım full'e yakın. Twitch'te bir iki kere soruna denk geldim. S9+ telefonumda ise youtube ve instagram'da böyle sıkıntılar yaşıyorum.
    Videolar donuyor!

Modem değerlerim böyle.

Videolar donuyor!

Speedtest sonucum şu anki ping açısından göstereyim dedim açıkçası 2-3 arttı superonline adsl üstüne fark hissetmiyorum ama biraz daha dalgalı gibi geldi. Lol oynarken 18-30 arası dalgalanabiliyor evdeki aktiviteye bağlı olarak sanırım indirmede etkiliyor ne yazık ki. Vodafone VDSL'de indirme etkilemiyordu pingimi en sevdiğim yanı o öğrenci evimdeki internette :D

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hangi sitelerde donma yaşıyorsunuz?
    Genel olarak film izleme sitelerindeki videolar. Stremango, vidmoly, Close, oload, UP gibi playerlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Weuiwer

Hızım full'e yakın. Twitch'te bir iki kere soruna denk geldim. S9+ telefonumda ise youtube ve instagram'da böyle sıkıntılar yaşıyorum.

Modem değerlerim böyle.

Speedtest sonucum şu anki ping açısından göstereyim dedim açıkçası 2-3 arttı superonline adsl üstüne fark hissetmiyorum ama biraz daha dalgalı gibi geldi. Lol oynarken 18-30 arası dalgalanabiliyor evdeki aktiviteye bağlı olarak sanırım indirmede etkiliyor ne yazık ki. Vodafone VDSL'de indirme etkilemiyordu pingimi en sevdiğim yanı o öğrenci evimdeki internette :D
    Bende ping sıkıntısı da var ya. Türkiye'deki sunucularda pingim 20-25 falan ama sunucuyu atinaya falan ayarlayınca 90'lara çıkıyor. iki Mobile legends oynayayım diyorum ama pingden hareket edemiyorum.

• murat2371 M kullanıcısına yanıt
    Bir örnek link atarsanız birlikte deneyelim donma oluyor mu diye.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    filmakinesi.net
    FilMakinesi.Net - Gardiyan
    https://filmakinesi.net/aslan-kral-izle-2019-fm2.html/3

Mesela en son bu playerdan izledim. Akşam internetimiz yavaşlıyor. Özetle 24 mbps iken hayvan gibi donup durdu, bende kapattım.

Aynı akşam saat 01.00 gibi bir daha denedim. (saat 19-24 arası hız 24 mbps, geri kalan zamanlarda 100 mbps) gene aynı şekilde dondu. Ben de kapatıp sonraki gün öğlen açtım. Gene arada donmalar oldu ama diğerine göre hemen hemen sıkıntısız izledim.

Ben Türksat kullanmıyorum ama sizin için deneyeyim şimdi siteyi, bakalım Telekom da sıkıntı olacak mı görelim.
    Ek: Akıyor, donma olmadı. Dilerseniz daha yoğun saatlerde de deneyebilirim. Sitede sorun yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Ocak 2020; 17:36:9 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ping sorunundan da anlaşıldığı üzere iss'de sıkıntılar var, galiba.

Durumu bildirin dilerseniz işletmecinize.
  • Verdiğiniz linki kontrol ettim, herhangi bir takılma / donma yaşamadım hocam. Kablonet 100Mps kullanıyorum. Düne adar bende de sıkıntılar vardı; servis yazdırdım. Kutudan sinyal ayarlaması yaptılar, dünden beri bir sıkıntı yaşamıyorum. Kablonet uygulamasından çok kolay bir şekilde servis yazdırabilirsiniz hocam.
  • Sinyal sıkıntısı bunlar hep bende de 22mbps hız gösteriyor film açıyorum donuyor kendi kendine kopup yeniden bağlanıyor yada filmi açınca kendi kendine iki dişe düşüyor sinyal bende çağırıcam servisi

• Arkadaşlar bu arada belirtmeyi unutmuşum:
    Bu yaşadığım olayları android TV'mde yaşadım. Az önce speedtest uygulaması üzerinden tekrar bir hız testi yapayım dedim ve 95 mbps aldım. Sonra google Chrome uygulaması üzerinden birkaç farklı sitede tekrar denedim ve 19-22 mbps civarı aldım. Özetlemek gerekirse problem tarayıcıdan kaynaklı gibi şuan. (Speedtest'de sunucuyu İstanbul'a ayarladım)

Her neyse, sorunun chrome'dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını çözmek için başka bir tarayıcı indirip bir de ondan deneyeyim dedim ancak sonuç hüsran oldu. Firefox'da da aynı değerleri (19-22) aldım.

Bu tarayıcı sorunu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: murat2371

Arkadaşlar bu arada belirtmeyi unutmuşum:
    Bu yaşadığım olayları android TV'mde yaşadım. Az önce speedtest uygulaması üzerinden tekrar bir hız testi yapayım dedim ve 95 mbps aldım. Sonra google Chrome uygulaması üzerinden birkaç farklı sitede tekrar denedim ve 19-22 mbps civarı aldım. Özetlemek gerekirse problem tarayıcıdan kaynaklı gibi şuan. (Speedtest'de sunucuyu İstanbul'a ayarladım)

Her neyse, sorunun chrome'dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını çözmek için başka bir tarayıcı indirip bir de ondan deneyeyim dedim ancak sonuç hüsran oldu. Firefox'da da aynı değerleri (19-22) aldım.

Bu tarayıcı sorunu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim..
    Tv lerin donanımı, rami yetersiz. Hele Android ise daha da kasıyor. Laptopu hdmı dan bağlayıp açsanız aynı sorun olmaz muhtemelen. Ve mi box s tarzı bir cihazı kullansanız yağ gibi akar videolar.

Bende mobil pubg oynuyorum paketiniz ne ve bağlantı şekli benim oturduğum yerde fiber koblo net carmıs 100mgb hız verebiliriz dediler sizin fibermi ve paket ne öyleyse almayacağım

• Bazen dns değişince düzeliyor Google dns deneyebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.