bana videom için hard rock lazim böğürsünler böle black sabbath'a felan abktim onlarda istediğim sertliği bulamadim bana baya bi harrd rock grubu yada $arkisi sölücek warmi
bi ki$i bile yardim etmedi forum bebe doldu yararlanamioz artik geçiorum frmtr ye alayine qider
Lordi---------> Hard rock halelujah
PenTagram - 1000 in the easland and Mezarkabul
quote:
Orjinalden alıntı: LordMorriS
bi ki$i bile yardim etmedi forum bebe doldu yararlanamioz artik geçiorum frmtr ye alayine qider
Sağlam topic aç sende
AsıL SaNa
bağırmalı şarkı istiosan Element Eighty şarkılarını öneririm mesela = Element Eighty Newton Trash .... Element Eighty Pancake Land sana önerim Pancake Land bitimnde davulcu coşuo :D
quote:
Orjinalden alıntı: NaughtyBro
quote:
Sağlam topic aç sende
AsıL SaNa
o kadar topic varken bunamı gereksiz diorsun asıl sana yazmam o smileyi
korn y'all want a single slipknot welcome maryly manson fight song system of a down jet pilot yeterlim yetmezsse söyle daha cok eklerim
Godsmack,Six Feet Under,Cannibal Corpse,Soil,Pantera iyi gider
Element Eighty dediklerim :P ya da lordi Supermonstars
hatebreed tüm sarkıları o dedıklerınız hiç bisey ın flames sarkıları chıamıra tüm sarkıları twınler hıc susmuyo sololar mukemmel ben baterı calıyorum ordan bilıyorum dostum naırma mı istıyon işte bunlar
PANTERA - FUCKING HOSTILE***** PANTERA - WALK***** PANTERA - DOMINATION***** SLIPKNOT - DUALITY DROWNING POOL - BODIES METALLICA - DIE DIE MY DARLING METALLICA - SAD BUT TRUE PANTERALARI ŞİDDETLE ÖNERİRİM
quote:
bana videom için hard rock lazim böğürsünler böle black sabbath'a felan abktim onlarda istediğim sertliği bulamadim bana baya bi harrd rock grubu yada $arkisi sölücek warmi
Slipknot-Wait And Bleed Slipknot-Duality Children Of Bodom-Hate Me
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme