Şimdi Ara

Videolarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar ktunelden yasaklı siteleri biliyosunuzdur benim yiğen ergenliğe yeni adımlar attığı için buralarda takılıyormuş bana bi sorunu söyledi ama bende yardımcı olamadım belki bilenler vardır sorunumuzu neyse sorunumuzu açıklarsak bazı internet sitelerindeki videolar %1 de kalıyor bunun sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

• dns ayarlarını değiştirerek deneyin veya girdiginiz sitelerin kayıt altına alınmamasını istiyorsan tarayıcının gizli pencere özelliğini kullanabilirsin
  • KTUNNEL falan kullanmanıza gerek yok hotspot shield i indirin heryere girmenizi saglar ayrıca dns degiştirmeni de tavsiye ederim çoğu zaman işe yarar.

Ayrıca şu kuzenleri işe katmasanız kendi menfaatleriniz için
  • KIll kullanıcısına yanıt
    kardeşim artık küçük değiliz paramız var yani ;) :D bizim ne işimiz olur öyle şeylerle çocuk geldi böyle böyle dedi harbidende baktım olmuyor buraya bi yazayım dedim ama sonra kendi pcmde girince açıldı o yüzden belki burda bilen vardır dedim. He birde dns değiştir demişssiniz onu bende akıl ettim yapcaktım dediki abi ben bi keresinde değiştirdim internetim gitti zor geldi filen muhabbeti yaptı bu dnse ayarları değişince tekrar düzeltebiliyoz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayd97

kardeşim artık küçük değiliz paramız var yani ;) :D bizim ne işimiz olur öyle şeylerle çocuk geldi böyle böyle dedi harbidende baktım olmuyor buraya bi yazayım dedim ama sonra kendi pcmde girince açıldı o yüzden belki burda bilen vardır dedim. He birde dns değiştir demişssiniz onu bende akıl ettim yapcaktım dediki abi ben bi keresinde değiştirdim internetim gitti zor geldi filen muhabbeti yaptı bu dnse ayarları değişince tekrar düzeltebiliyoz mu

otomatik olarak al derseniz servis sağlayıcınızın sağladığı dns yi alır. internet gitti demişsiniz sanırım rastgele girmişinizdir dns yi. ilk önce mevcut kullanılabilir dns leri arayın. örneğin en çok kullanılan google dns ayarları 8.8.4.4 8.8.8.8

bu sayıları rastgele girmeyin, güncel dns ayarları diye arama yaparsanız bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    JPG dosyaları açılmıyor?
    16 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.