Şimdi Ara

Videoların yüklenmesi bir anda duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür film izlerken videonun yüklenme çizgisi belli bir yerden sonra bir anda doluyor ve baktığımda o kısmın yüklenmemiş olduğunu görüyorum ve videonun yüklenmesi kesiliyor sayfayı yenilediğim zaman bazen ortadan kalkıyor bazen de tekrar oluyor bu sorun belli sitelerde oluyor sorun sitelerden kaynaklı olabilirmi yardımlarınızı bekliyorum

• up yardım edin lütfen formattan başka bir seçeneğim var mı
  • Aynı sorun bendede var. Youtube dan normal izleyebiliyorum fakat donanımhaber videoları birkaç dk. sonra duruyor.
    Doğrusu kendi bilgisayarımda sorun olduğunu sanmıyorum.Sorun sitede veya ttnet te olabilir.
  • aynı sorun bendede var ama sedece donanım haber videolarında ie,firefox,chrome la denedim hepsinde aynı..siteden mi kaynaklanıyo acaba?
  • Aynı sorun bendede var. Ama sadece facebook ve youtubede oluyor. İnternetten kaynaklanıyor olabilir.
  • o olay oluyor evet. temp dosyasını sılın. yada farklı taraıyıcı deneyın ozaman sorun ortadan kalkıyor.
  • farklı tarayıcılarla denedim düzelmedi.. temp dosyasını nereden siliccez..??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENCE internet hızından ve alt yapıdan kaynaklanıyor.. bende face de bazı videoları izliyorum . bazılarını da yarıda kesiyor.
  • genelde uzun videolarda yapıyo 3. veya 4. dk dan sonra kesiliyo yükleme..
  • yaw bende dh vıdeoları cok donma yapıyoo ıelrlemıyo. cozumu bulamadım. temp de ıse yaramıyor artık bıraz once denedım :D
  • arkadaşlar sorunu çözdüm.öncelikle microsoft silverlight kurun.eğer o olmadıysa,dns ayarlarını otomatik yapın.sorun ortadan kalkacaktır ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.