Şimdi Ara

(Videolu-Resimli)Kaza yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
7.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl bir fren sistemidir hiç frene basmamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Kango suclu fakat fren yapmakta gec kalmissiniz. Adam seridinize cikmaya basladigind hiziniz 58 vurduggunuzd 60 yani frkedemediniz herade araci

Hocam gprs geç gösteriyor hızı, 3-4 sn gecikmeli yazıyor hız. Fren yaptım ama direk abs devreye girdi ve araç hiç yavaşlamadı:S daha öncede yerler ıslakken bu şekilde abs devreye girip yavaşlamadığı olmuştu. Frene azıcık geç bastım çünkü önüme atlamaz diye düşünmüştüm ama sola geçmeye başlar başlamaz fren yapmama rağmen araç hiç yavaşlamadı. İyi dilekleriniz için sağolun, Allahtan kemerim falan takılıydı sadece elimi vurmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Şerit değiştiren hatalı da sizin araç sanki hiç frenlememiş hatta tam yol vermemek için gaza basmışsınız gibi bir görüntü olmuş

Evet, çarpana kadar frene hiç basılmamış.
    Geçmiş olsun. 8'de 6 ya da 7 Kango'ya suç verilir gibi.
  • Kangoo sürücüsü hatalı gibi gözüküyor hem aradan fırlıyor hem sinyal ve aynaya bakmak yok birden atlıyor sola buna kimse bir şey yapamaz.İki tarafa da geçmiş olsun.
  • ticari hatalı ama neyle ugraşıyordunda hiç frene basmadın arkadaş ne yapıyordun şöför mahalinde neyseki o meşguliyetinde dah ahızlı degilmişsin

videonun seside kapalı insan garipsiyor biraz
  • Lastikler eski mi?
    60km hız ile giderken normalde dengeli frenle bile engellenirdi sanki.

Araç kamerasi görüntülerini verdiniz mi?

• aga baba kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Kamera iyiymiş bu arada benimde almam lazım.
    Şu sanırım:http://www.foxoffer.com/shadow-tec-seezeus-rx300-car-dvr-with-wdr-support-gps-logger-p-634.html#.VJVaIl4DQ
  • frene basamadim deseniz yadirgamazdim araba hic yavaslamamis resmen. lastik durumunuzu bilmiyorum ama iyi bir lastikle kurtarilacak bir durum gibide duruyor videoda.

Size kusur yazilacagini sanmiyorum adam sinyal vermemis tarlada gider gibi sola atliyor.

Gecmis olsun.

• Sizin araç accent ama araba araştırırken i30 forumundaki araç sahipleri abs'nin hiç güven vermediğini, arabayı yavaşlatmadığından bahsediyorlardı geçen sene. Sanki öyle bir sorunla karşılaşmışsınız. Yoksa videodan arabayı gördükten sonra hiç frene basmamışsınız gibi görünüyor. Aynı sorunu yaşayan i30 ya da accent sahipleri varsa daha detaylı cevap verebilirler.

Edit: Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bandaleros -- 20 Aralık 2014; 13:25:25 >
  • Kangoo burnunu çıkarmaya başladığı anda fren için yeterli mesafe vardı ama yavaşlamanız gerekirken çarpmaya yakın hızınız artıyor. Tabiki Kangoo suçlu ama sizde ya uyku sersemi yada bir şeylerle uğraşıyordunuz sanırım

• aga baba kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun birader. Video'nuzu izledim ilk anda Kangoo suçlu gibi gözüksede, keza onunda suçu takip mesafesi bırakmamasında ama o sapağa son anda giren Sandero Taksi yok mu ? İşte o dangalak yüzünden kaç araba birbirene girecekmiş. Esas kazaya sebep olup arkasına bakmadan kaçan veya giden ( kesin neye sebep verdiğini bile anlamamıştır .... ) o taksici'dir. Kangoo'nun suçu takip mesafesi bırakmadığından ve duracak mesafesi olmadığından bir şans şerit atlayım gafletinde bulunması. Taksici bulunmaz ise bütün suç Kango'ya kalacak yoksa. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 20 Aralık 2014; 13:29:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün geçtiğimiz yol bizim oralar.

Duruma gelecek olursak ilk hata Kangoo'dan sinyalsiz sol şeride atlıyor hem de yavaş bir şekilde. Ama diğer hata ise sizde gibi hızını 60 km/h araç çıkınca en ufak bir yavaşlama aksiyonu göstermemişsiniz. Dikkatiniz yolda değildi sanırım.

Genel olarak tabikide hata Kangoo'ya verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

Kangoo burnunu çıkarmaya başladığı anda fren için yeterli mesafe vardı ama yavaşlamanız gerekirken çarpmaya yakın hızınız artıyor. Tabiki Kangoo suçlu ama sizde ya uyku sersemi yada bir şeylerle uğraşıyordunuz sanırım

Birebir katılıyorum.

• Asıl suçlu orta şeritte durup,sapağa giren taksi Dacia Sandero. Herif zincirleme kazaya sebep olacakmış nerdeyse
    15'inci saniyeden sonra dikkatli bakın, öncesine de dikkatli bakın herifin yolun ortasında durup son anda sapağa girmek istediğini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 20 Aralık 2014; 15:20:36 >
  • Herif nerdeyse sapağa girerken bariyerlerin üstünden geçecekmiş....

(Videolu-Resimli)Kaza yaptım

• Yolun ortasında durup sapağa giren bu taksiyi, kesin bulup cezasını vermek lazım. Sapağa girmek için kaç kişiye daha sebep olacakmış
     (Videolu-Resimli)Kaza yaptım

• Kango sahibi kazadan sonra sizin kamerayı farketmeyerek ben sola sinyal verdim. Sol şeride geçiyordum. Bu araç sinyalimi görmedi. Hızlıca gelip çarptı dedi mi?
  • Asıl hatalı taksici ama olay yerinden kaçıp gitmiş, sonra suç Kangoo sürücüsüne kalıyor. En son olarak da sizde hatalısınız. 60KM/S çarpışma anında ki hız, durabilirdiniz. Ancak dursanız belki bir başkası arkadan size de çarpabilirdi. Bilinmez tabi
  • kangoo da direk spin attı yani, geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.