Şimdi Ara

Videomu sitelerde yayınlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek arkadaşım birlikte olduğumuzda ben farketmeden videomuzu çekmiş şimdi çıkarlarımız ters düştüğü için benim canımı yakmak istiyor. Videoyu arkadaşlarına göndermiş ve p@rno sitelerinede yükleyeceğini söyledi. Savcılığa suç duyurusunda bulunursam süreç nasıl işler ailemin asla öğrenmesini istemem onların bilgisi olur mu? Büyük bir hata yaptım çok zor durumdayım :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir erkek olarak bu duruma çok üzüldüm malesef .

İnsanlar delirmiş olmalı yada bazı şeylerin mezara kadar gitmesi gerektiğini bilmiyorlar .

1.sureci anlatıyım şikayetci olduğunuzda soruşturma acılıcak video yu gönderen ve alan kişiler hakkında

Yaşınızı bilmiyorum ve 18 üzeri olduğunu düşünüyorüm

Cinsel ilişkide rızanız olduğu için onınla ilgili birşey yapılmaz tabi 18den büyükseniz

Ama özel hayatın gizliliğini ihlal , santaş , tehtit , kişisel verilerin yayılması . konularında başları belaya giricek .

Biliyorsunuz ki polisler , mahkeme kagıtları kayıtlı olduğunuz adrese gelir , ailenizden ayrı yaşıyorsanız oraya gidecektir 18den büyük ve ayrı yaşamıyorsanız kalıcı adresinizi uzun bir süreliğine arkadaşınızın yanına taşıyabilirsiniz ama konuyu bilmiyorsa öğrenme ihtimali yüksek arkadaşınızında

Evet bir hata olmuş hepimiz insanız ama onun yaptığı büyük bir suc

Ailenizin durumu oğrenme ihtimali yüksek bence bunu dert etmeyin hepimiz insanız hatalarımız ile varız ailen sana belki ilk başta kızabilir ama sonuçta evlatlarısın .

Birgün adliyeye git bir savcının kapısını çal derdini acık acık anlat çekinmeden size danışmak istiyorum bunu ister bi abi abla olarak düşünsünün ister yol arayan bir vatandaşın yardımı olarak düşünün de , savcının bir görevide madur ve suc işlemiş olan kişinin haklarınıda korumaktır .

O erkek olmayan arkadaşınıza ki erkek bi adam olsa böyle birşey yapmaz . Eline koz vermeyin yanına kalmasın

18 den küçükseniz bu durumların hepsi değişir

• Şantaj, tehdit, cinsel taciz, özel hayatın gizliliğini ihlâl suçu ile kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve yayma suçlarından ötürü Emniyete veya Savcılığa şikâyette bulunabilirsiniz.

Sikâyetiniz esnasında verilerin yayılmasını engellemek ve delil amacıyla şahsın telefonu ile bütün elektronik cihazlarına acele el konulmasını talep edebilirsiniz

Şehrinizde bulunan Baro Başkanlığına giderek hukukî destek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 23 Mart 2025; 23:14:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.