Şimdi Ara

Videoya Müzik ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende freemake video converter diye bir program var müzik ekle diyorum müzik ekleyince ses gidiyor ben arkaplanda hafiften bir müzik ve önplanda bir ses istiyorum bu programla olur mu ? veya hangi programla olur ?

Programın resmi=

Videoya Müzik ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgi-Sayar-66 -- 10 Mayıs 2016; 0:25:08 >

• HighVoltage4 H kullanıcısına yanıt
    Denedim onda da müzik ekleyince videodaki konuşma sesi gidiyor ve sadece müzik çalıyor ben hem hafiften müzik çalsın hemde videodaki konuşma sesi önplanda olsun istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgi-Sayar-66

Denedim onda da müzik ekleyince videodaki konuşma sesi gidiyor ve sadece müzik çalıyor ben hem hafiften müzik çalsın hemde videodaki konuşma sesi önplanda olsun istiyorum

ayarlarda bir yanlışlık yapmışsındır hocam, eklediğin müziğin sesini kısıp açabiliyorsun. iki seste çalıyor tamamen kapamadıkça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage4

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgi-Sayar-66

ayarlarda bir yanlışlık yapmışsındır hocam, eklediğin müziğin sesini kısıp açabiliyorsun. iki seste çalıyor tamamen kapamadıkça.

Movie Maker i fazla bilmiyorum da müziğin sesini nerden kısıyoruz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.