Şimdi Ara

**VİESSMANN VİTODENS 50-W** Kullanıcıları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
11
Favori
66.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pazar payı için olabilir.işinize karışmak için gibi olmasın ama özellikle 100w modeli fiyatına oranla sunduğu teknik özellikler üst düzey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    50-W'yi düşünüyorum ben de. Önce Daikin düşünmüştüm ama sonra Viessmann'a dönüş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

50-W'yi düşünüyorum ben de. Önce Daikin düşünmüştüm ama sonra Viessmann'a dönüş yaptım.
    @kombici olduk nickli arkadaş 50w modelini çok iyi biliyor kullanıyor kendisi deneyimlerini aktarabilir
    Kombici_Olduk K kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olur. Aklıma en fazla takılan modülasyonlu oda termostadı mevzusu.
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    modülasyonlu termostat konuusnda open therm destekliyor fakat kazan sıcaklığını çok yükseltebiliyor.
    örneğin kazan suyunu 80 derecelere kadar çıkartıyor
    ya da sadece pompayı çalıştııryor petekli ssitemde sorun olmuyor yerden ısıtmad a sorun oldu
    ayrıca open thermli sadece honeywell var onlarda da ısıyı algılama sorunu var bence geç algılıyorlaer
  • kombi almak uzereyim eca proteus 28kw ,termoteknik logic ve viesmann 50-w den birini sececem bir turlu karar veremedim hangisini alayım...?
  • ben bu gün aldım inşallah güzel çıkar.
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    kombi almadan önce servisleri de araştırın termoteknik'in servisleri çok yaygın değil. 3 kombide olur
  • Vitopend 100(hermatik) kullanıyorduk 10 senelik bir cihazdı artık vadesini doldurdu en son sülkilasyon pompası arzalandı servis 1000 lira isteyince bizde yeni kombi almaya karar verdik genaral 250s termostat ile ortalama 22 derecede çalıştıyıryorduk.400 lira civarı fatura geliyordu.Şimdi bu dün yeni aldığımız montajı ile birlikte vitodens-50w için termostad kullanmalımıyım istanbul merkez servisi aradım modulasyonlu termostat hangisini taktırmalyım dedim viessmann 7784189 Programlanabilir Kablosuz Oda Termostatını önerdi bu termostat modulasyonlu mu deyince kombiniz modulasyonlu olduğu için modulasyonlu çalışır dedi artık baştan salmamı cevap verdi bilmiyorum.Sizce honeywell mi almalıyım servisin önerdeiği 77848189, Viessmann Vitotrol 100 RT LV mi tavsiye verirseniz sevinirim.
  • Merhabalar bu kombinin diğer kombilere göre avantajı nedir? Ekran kartı sorunu olabiliyor, kendi termostatı hariç uyumsuz, ama baymak, eca vb markalara göre 1000 tl pahalı. Tesisatı çekecek arkadaş boschla ısınamazsın, ısınırsın aslında ama daha fazla yakar baya uygun yakıyor ve içindeki donma önleyici sistem diğerkilere göre daha gelişmiş vs diyor.

Afyonkarahisar’da 30 senelik bir müstakil yalıtımlı bir evin 2. Katında yaşıyoruz. Daha önce kat kaloriferi ile ısınıyorduk. 120 m2 ev ve petek boyu 10 m. Tüm işçilik vs dahil (dışarıdan hat çekimi(biraz uzak), su boruları, kırılan fayansların değiştirilmesi, elektrik hattı ve bir odanın petek borularının büyütülmesi vs dahil sayaç hariç(900tl sayaç)) 10000 tl gibi bir rakam çıkardı kombiyi 5000 tl’ye sayıyor bacasıyla birlikte internette daha ucuz olduğunu söylediğimde elektrik vs tüm hatlar bağlantıların içinde olduğunu söyledi. Önerebileceğiniz ya da tavsiye edebileceğiniz başka kombiler var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelOfLord -- 11 Haziran 2019; 16:41:53 >

• AngelOfLord A kullanıcısına yanıt
    bu kombinin hiçbir avantajı yok. bence iyi bir kombi ama kalite olarak eca,baymak,airfel ile fark yok. komponentleri eşdeğerdedir.biraz marka ismine fazladan para veriliyor
    10mt petek boyu varsa bence yaşam odası hariç diğer peteklerin vanalarına danfoss termostatik vanalar taktırın
    yaşam odasına da iyi bir oda termostatı ile sıkıntı yaşamazsınız doğru kullanımda tasarruf yaparsınız
    kombilerde marka model olarak baymak duo tec compact,eca scot,eca proteus premix,airfel digifel premix,warmhaus priwa,bosch condens 2300,bosch condens 2500 öneririm.

Okuduğum kadarıyla bana da öyle gelmişti teşekkür ederim cevabınız için siz hangi ürün grubunu kullanıyorsunuz.
  • AngelOfLord A kullanıcısına yanıt
    eca kullanıyorum

• bu kombiyi oda termostatı ile kullanmak istiyorum. ancak modulasyonlu tavsiye ediliyor sanırım.
    bu cihaz modulasyonlu destekliyormu?
    destekliyorsa bu mdel modulasyonlu mu?
    www.hepsiburada.com
    Viessmann 7784189 Programlanabilir Kablosuz Oda Termostatı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/viessmann-7784189-programlanabilir-kablosuz-oda-termostati-p-HBV00000GYKDI

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

bu kombiyi oda termostatı ile kullanmak istiyorum. ancak modulasyonlu tavsiye ediliyor sanırım.
    bu cihaz modulasyonlu destekliyormu?
    destekliyorsa bu mdel modulasyonlu mu?https://www.hepsiburada.com/viessmann-7784189-programlanabilir-kablosuz-oda-termostati-p-HBV00000GYKDI
    Bu termostat hakkında bilgim yok ama 2 senedir honeywell modülasyonlu oda termostatını kullanıyorum ve memnunum, tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• OKAN ÇELİK O kullanıcısına yanıt
    Hocam termostati servis mi taktı ? Başka marka olduğu için garantiye sıkıntı çıkarıyorum servis ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Kendim taktım. Servislik bir durum olduğu zaman termostatı söküp kombiyi eski haline getirirseniz servis anlamında sorun yaşamazsınız.
  • Merhaba,

7543241 kodlu dış hava sensörünü kombime bağladığım zaman parametre ayarlaması yapamama gerek var mı?
  • OKAN ÇELİK O kullanıcısına yanıt
    birçok kombide parametre ayarı gerekiyor çünkü en uygun ısı eğrisi parametresi seçilir ona göre dış hava sensörü çalışır sizin modelde de muhtemelen böyledir çoğu kombide dış hava sensörü, tak çalıştır şeklinde çalışmaz ama yine de emin değilim
    Vitodens 050-W modelinin servis kulavuzunu incelediğim zaman parametre ayar bilgisi bulunmuyor fakat 050-T ve Vitodens 100-W'nin servis kulavuzların da dış hava sensörü bağlanması durumunda nasıl ayar yapılacağı anlatılmış.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.