arkadaşlar bebek için oda termostatı taktıracam eve kombim viessman vitodens 50w modülasyonlu veya normal oda termostatı bakıyorrum şu ürüne baktım uyar mı www.n11.com Honeywell Y87RF2008 Akıllı Kablosuz Oda Termostatı Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/honeywell-y87rf2008-akilli-kablosuz-oda-termostati-1666500?magaza=irkapompa |
**VİESSMANN VİTODENS 50-W** Kullanıcıları (27. sayfa)
-
-
tpi algoritmalı kablosuz on-off oda termostatı alın, modülasyonlu şart değil. tpi algoritmalı bir oda termostat işinizi görür
kombi kazan sıcaklığını da istediğiniz dereceye getirirsiniz
honeywell T3R
akakce.comHoneywell Home T3R Y3H710RF0072 Programlanabilir Kablosuz Dijital Oda Termostatı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/termostat/en-ucuz-honeywell-home-t3r-y3h710rf0072-programlanabilir-kablosuz-dijital-oda-i-fiyati,928199143.htmldaha düşük bütçeye general life'in solara ve aruna serisi tpi algoritmalı kablosuz on-off oda termostatları da olur
akakce.comGeneral Solara 300S Rf Haftalık Programlı Kablosuz Oda Termostatı - BEYAZ Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/termostat/en-ucuz-general-solara-300s-rf-haftalik-programli-kablosuz-oda-i-beyaz-fiyati,2097925652.htmlgeneral life aynı oda termostatını viessmann için fason olarak üretiyor viessmann logolu olarak ta alabilirsiniz
akakce.comViessmann 300S RF Kablosuz Programlı TPI Oda Termostatı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/termostat/en-ucuz-viessmann-300s-rf-kablosuz-programli-tpi-oda-i-fiyati,273440774.html
-
Honeywell T4R lerden aldim hocam inşallah montajı rahattır ve memnun kalırız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harika bir o.t
-
Merhaba, Kafam çok karışık bana yardımcı olursanız çok sevinirim,
Evimde Viessman vitodens 050-W kullanmaktayım
Honeywell T3r almak için niyetlendim fakat hem kendi sitesinde ve satış yapan firma ile konuştuğumda
kombimin uyumsuz olduğunu ilettiler, Bu forumda da kullananların olduğunu ve sorun olmadığını okuyorum.
Kullananların kombi bağlantısını nasıl yaptıkları konusunda bilgi verebilirse cok sevinirim.
-
honeywell t3r, kuru kontak çalışan aç kapa yaptıran on-off bir oda termostatı her kombiye uyumludur
-
İlginiz için çok teşekkür ederim,Baglantisi nasıl yapılıyor bilginiz varmı? Kendim yapabilirmiyim acaba🤔
Youtube ta örnek montaj videoları var
Bakacağım,Teşekkür Ederim.
problemimde yoktu bi bakım yaptırayım dedim 3 yıl oldu cihazı alalı..usta genlesme tankı delik dedi...2300tl de para istiyor..cihaz kapalı bolkonda içinde toz bile yok neden boyle bir sey olabilir. ??
-
Çok düşük bir ihtimal
Başka ustaya gösterin
Genleşme tankı delik olsa probleminiz de olurdu. Basınç düşerdi kombide sürekli.
Problemim yoktu demişsiniz de cümlenizin başında…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu konuda zır cahilim bana da cok makul gelmedi ama adamla beraber o pompaladı ben pompaladım 15-20 dk biturlu sertleşmedi..
-
merhaba, evim akıllı ev sistemine sahip. kombiyi bu sisteme bağlatmıştım ama çalışması sıkıntılı, ben de honeywell o/t bir termostat aldım.
1- servis honeywell termostatı monte eder mi (etmez ise akıllı ev sistemini nasıl ettiniz diyebilirim kendilerine)
2- akıllı ev sistemi 220v ile bağlanmış, o/t termostat ilave güç gerektirmeden bağlanacak. kombide on/off ayarını modülasyon yapmak gerekecek mi? bunu servis mi yapacak?
Arkadaşlar kombi 10 yaşında yola devam mı edeyim yoksa önerilere açığım. O zaman daha iyisi yoktu. Şimdi nereye gitsem Viessmann alma diyor. BUDERUS vs önerip duruyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bende de bu model kombi var.
son günlerde sürekli olmasa da sık sık musluk suyu baya geç ısınıyor.
musluğu açıp derece ekranını izlerken bakıyorum ekrandaki derece 40 a çıkıyor 35 e düşüyor sonra 45e çıkıyor 40a düşüyor vs vs. bu şekilde kademeli dalgalanmalar yaşanıyor ve hayli geç ısınıyor. 3-4 dakikayı buluyor tam anlamıyla ısınması.
bazen ise açıyorum hemen 30 saniyede çok sıcak su geliyor.
yani bi dengesizlik var.
plakalı eşanjörü, filtreleri vs geçen sene bu vakitlerde çok iyi bi şekilde temizletmiştim, kombici bundan kaynaklı olmaz dedi. ama servisi çağırmak da istemiyorum çok para istiyorlar.
acaba ntc sensöründen kaynaklı olabilir mi ? internetten bi tane ntc sensörü sipariş ettim 90 tl imiş.
www.hepsiburada.comViessmann Kombi Ntc Sensör Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/dQqjBepCcd0uşu linkteki ürün benim sipariş verdiğim , geldiğinde takıp test edeceğim.
yalnız birşey aklıma takıldı. kombilerde birden çok ntc sensörü bulunabiliyormuş.
acaba bizim kombinin musluk suyu için olan sıcaklık sensörü aşağıdaki fotoğraftaki konumda sensör müdür ? ya da kombinin başka bir yerinde başka bir ntc sensörü müdür ?
bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
@disintegration hocam özellikle siz müsaitseniz bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 30 Kasım 2024; 15:42:59 >
-
-
evet hocam genlesme tanki saglam, gecen sene degisti. basincta sorun yok, kendi kendine azalma vs hic olmuyor.
hocam bu sensörlerden hangisi musluk suyu sicakligini ölcüyor peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 30 Kasım 2024; 16:41:56 >
kombi tamircisi değilim. sizi yanlış yönlendirmek istemem forumda kombi ustaları var onlara sorun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X