Şimdi Ara

VİETNAM GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trisa vize danışmanlığı

Vietnam yeşil pasaportunuz da olsa vize ister , sadece diplomatik pasaport için vize gerekmez
    Bilginize.

http://www.mfa.gov.tr/turk-vatandaslarinin-tabi-oldugu-vize-uygulamalari.tr.mfa VİETNAM GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM.

Dış işleri bakanlığının sitesinde yeşil pasaporta vize istemediği yazıyor.

• Bu ekran alıntısınıda Vietnamın başkenti Hanoi Türk büyük elçilğinin internet sitesinden. VİETNAM GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM.

• Bu alıntıda Vietnamın Ankara konsolosluk sitesinden.Şimdi yeşil pasaporta vize gerektiğini neye dayandırdığınızı lütfen açıklarmısınız. VİETNAM GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM.
  • Daha önce Vietnam ve komşu devletlere gezi yapmış arkadaşlar,bu gezilerini biraz detaylandırarak yazarlarsa bize rehberlik etmiş olacaklar.
  • Mesajınızdan sonra sonra tekrar sorgulamalarını yaptım . 3 hafta önce bir doktor müşterimiz vietnamda yeşil pasaporta vize uygulandığını ve bu münasebetle sınırdan geri çevrildiğini iletmişti .
    Sonrasında da seyahatten vazgeçtiğini belirtti .

Pazartesi sabah erkenden ateşeliği arayacağım ve bir güncelleme var ise sizi bilgilendireceğim .
  • Ben başarılı bulduğum bir gezi yazısının linkini paylaşıyorum.

http://bidunyagezmece.com/vietnam-hanoi-halong-bay/
  • quote:

Mesajınızdan sonra sonra tekrar sorgulamalarını yaptım . 3 hafta önce bir doktor müşterimiz vietnamda yeşil pasaporta vize uygulandığını ve bu münasebetle sınırdan geri çevrildiğini iletmişti .
    Sonrasında da seyahatten vazgeçtiğini belirtti .

Pazartesi sabah erkenden ateşeliği arayacağım ve bir güncelleme var ise sizi bilgilendireceğim .

İyi olur.Merakla bekliyorum,teşekkürler.
  • Merhaba yeniden , Vietnam ateşeliği ile görüştüm . Normalde hususi ve hizmet pasaportları vizeden muaf tutuluyormuş hala bir problem görünmüyor yani bilgi hatası için defalarca özür dilerim ,
    İyi seyahatler.
  • quote:

Merhaba yeniden , Vietnam ateşeliği ile görüştüm . Normalde hususi ve hizmet pasaportları vizeden muaf tutuluyormuş hala bir problem görünmüyor yani bilgi hatası için defalarca özür dilerim ,
    İyi seyahatler.

Rica ederim.Sorun değil.İlgi alakanız için teşekkür ederim.
  • Vietnam'a 6 ay önce gitmiştim. Yeşil pasaportla sorun çıkmadı, sadece dönüş bileti görmek istediler.
    Ben Saigon'a gitmiştim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocem

Vietnam'a 6 ay önce gitmiştim. Yeşil pasaportla sorun çıkmadı, sadece dönüş bileti görmek istediler.

Çok teşekkür ederim.Yaptığın geziyi detaylandırabilirmisiniz.
  • quote:

Daha önce yazmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115314233

Teşekkür ederim daha önce yazmış olduğun forumuda takip ediyorum.
  • quote:

Vietnam'a 6 ay önce gitmiştim. Yeşil pasaportla sorun çıkmadı, sadece dönüş bileti görmek istediler.

Vietnamda kaç gün kaldınız.Saygona nereden gelmiştiniz? Saygondan nereye gittiniz? Cevap verirseniz memnun olurum.Teşekkürler...
  • Bisikletli bir çiftin güzel bir gezi izlenimi...

http://www.yazargezer.com/html/vietnam.html
  • ReNeDrAg R kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki biraz hızlandırılmış tur oldu. Base olarak Bangkok'u kullandım ve git-gel yaptım.
    İlk önce Bangkok/Kamboçya-Siem Reap/Bangkok, sonra da 3 gün Pattaya yapıp BKK/Saigon/BKK yaptım.
    Kamboçya'dan Vietnam'a gitmek daha pahalıydı, bu yüzden böyle yaptım.
    12 günlük gezimde 10 farklı uçak yolculuğu yaptım, haliyle biraz koşturmaca oldu.
    HCMC (Saigon) 3 günlüktü. Kaldığım otel merkezde güzel bir oteldi, isterseniz adını falan verebilirim.
    Saigon çok ucuzdu. Mesela 5 liraya tşört almıştım. Mekong Deltası turu, sabahtan akşama kadar yeme, içme, otobüs, tekne, at arabası, kayık
    müzik ziyafeti falan hepsi 7 dolardı. Resmen komedi...
    Cu Chi tünelleri turu da sabah-öğle arası 4 dolardı. Velhasıl acayip ucuz bir yer. Başka turlar da var onlara da gidilebilir. Savaş müzesi de görülmeli.
    Ekimde nasipse tekrar gidiyorum, bu sefer Halong Körfezini gezmek istiyorum. Burayı da düşünebilirsiniz.
    Merak ettiğiniz başka şeyler varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemocem -- 9 Mayıs 2016; 23:29:18 >

• quote:

Hocam benimki biraz hızlandırılmış tur oldu. Base olarak Bangkok'u kullandım ve git-gel yaptım.
    İlk önce Bangkok/Kamboçya-Siem Reap/Bangkok, sonra da 3 gün Pattaya yapıp BKK/Saigon/BKK yaptım.
    Kamboçya'dan Vietnam'a gitmek daha pahalıydı, bu yüzden böyle yaptım.
    12 günlük gezimde 10 farklı uçak yolculuğu yaptım, haliyle biraz koşturmaca oldu.
    HCMC (Saigon) 3 günlüktü. Kaldığım otel merkezde güzel bir oteldi, isterseniz adını falan verebilirim.
    Saigon çok ucuzdu. Mesela 5 liraya tşört almıştım. Mekong Deltası turu, sabahtan akşama kadar yeme, içme, otobüs, tekne, at arabası, kayık
    müzik ziyafeti falan hepsi 7 dolardı. Resmen komedi...
    Cu Chi tünelleri turu da sabah-öğle arası 4 dolardı. Velhasıl acayip ucuz bir yer. Başka turlar da var onlara da gidilebilir. Savaş müzesi de görülmeli.
    Ekimde nasipse tekrar gidiyorum, bu sefer Halong Körfezini gezmek istiyorum. Burayı da düşünebilirsiniz.
    Merak ettiğiniz başka şeyler varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

Verdiğiniz güzel bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
    Saygon ucuzmuş.Hanoi daha pahallı görünüyor.Günübirlik hanoi den halong bay turu 60-70 100 dolar fiyatlar görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.