Şimdi Ara

VİETNAM GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,7 Temmuz gidiş ve 28 Temmuz dönüş(İstanbula) biletini kesmiş bulunuyorum.
    Bu konu başlığı altında Vietnam,Kamboçya,Tayland,laos,Çin ve diğer uzak doğu ülkelerine yakın zaman da gitmiş olan
    arkadaşların değerli tecrübelerini bizimle paylaşmaları çok önemlidir.

• ReNeDrAg R kullanıcısına yanıt
    Halong bay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeDrAg

Halong bay
    Vize alabildinizmi?
    Vietnam çok gelişmiş bir ülke değil.Gezilecek çok yeri yok.Ho chi Minh'e giderseniz savaş müzesi var.Başka da elle tutulur bir yanını göremedim.Pahalı bir ülke değil.Ho chi minh'e giderseniz Disc 1'de Ben Than diye bir çarsı var oraya uğrayabilirsiniz ancak Turistlere 15-20 katı yüksek fiyat çekiyorlar.Ben Than'ın hemen yanında 2 sokak komple müslüman esnaflara ait.İnsanları iyi ve sıcak kanlıdır.Aklıma gelenler bunlar.Merak ettiğiniz veya yardımcı olabileceğim başka birşey varsa yazabilirsiniz.
    Çin için sayfalarca şey yazılabilir.Neresine gideceğiniz önemli.Kamboçya bence çok gerekli bir yer değil.Tayland için zaten yeterince bilgi paylaşmış arkadaşlar.
    Japonya'ya gitmeyi düşünüyorsanız tavsiye etmiyorum.Kore'de pek eğlenceli bir yer değildi.
    Şimdiden iyi tatiller.

• Online Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Benim Yeşil pasaportum var.Yeşil pasaport için vize istemiyor galiba.Benim uçuşum istanbul/Hanoi ve dönüşte yine hanoiden istanbula.Siz bana Vietnam ve yakın ülke şehirlerinden nerelere gitmemi önerirsiniz.Mesela Çin in Chongzuo şehri hanoi ye çok yakın görünüyor. Aralarında tren seferleri de varmış.
  • quote:

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Benim Yeşil pasaportum var.Yeşil pasaport için vize istemiyor galiba.Benim uçuşum istanbul/Hanoi ve dönüşte yine hanoiden istanbula.Siz bana Vietnam ve yakın ülke şehirlerinden nerelere gitmemi önerirsiniz.Mesela Çin in Chongzuo şehri hanoi ye çok yakın görünüyor. Aralarında tren seferleri de varmış.
    Çin'e defalarca gittim ancak bahsettiğiniz yer hakkında herhangi bir fikrim yok.Haritadan baktım :)
    Yarın sizin için Çin'li arkadaşlara sorarım.
    Tahminim helal yemek olayı tamamıyla problem olacaktır.
    Ayrıca Çin'lilerde ciddi anlamda İngilizce problemi var.Büyük şehirlerde bile...Orda durum nedir? ayrıca sormak gerekir.
    Hanoi'den uçakla Guangzhou'ya ordan Shenzen'e ordan da Hong Kong'a geçebilirsiniz.Hong Kong görülmesi gereken bir yer bence.Örnek alınacak çok şey var.
    Diğer bahsettiğiniz ülkelere nazaran daha pahalı bir yer ama gidince buna değer dersiniz.Gz ve Sz'de alışveriş'te yapabilirsiniz.
    Vietnam'a dönersek Hanoi'ye 2 kere gitmek istedim ama arkadaşlar bana pek tekin bir yer olmadığını ve yabancılara karşı gasp ve hırsızlığın yaygın olduğunu soylediler aartık yalan doğru bilemiyorum.
    ALLAH nasip ederse 9 mayıs'ta vietnam'da olacağım ve Hanoi'ye gidip gasp edilmeden gelirsem sizinle paylaşırım.Edilirsem de Aksam haberlerinde izlersiniz :).

• Online Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    İ nşaallah selametle hanoiye gider gelirsiniz.Bende sabırsızlıkla paylaşımınızı bekliyor olacağım. Siz Vietnam vizesini nasıl alıyorsunuz?
  • ReNeDrAg R kullanıcısına yanıt
    İş yaptığımız firmalar belediye onaylı davetiye gönderiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2 hafta bangkokda kaldım tek ,iyiydi otel standartınıza göre hertürlü var ,ranzalıda da kalırım dersen 200 baht dan başlıor ,ben günlük 1000 baht ödedim 2 kişilik oda banyo vs iyi 3 yıldızlı,bence ilk gidişde cok ülke planlamak iyi fikir olmaz bütçe açısından,ama paranız bolsa vietnM kamboçya malezya tayland filipin beşlisi görülmeye değer en azından,tayland ınsanı genelde sıcak kanlı saygılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trcpt kullanıcısına yanıt
    Önerilerin için çok teşekkür ederim.Bol param yok.Ben daha önce Filipinler,Malezya ve Taylan'a gitmiştim.Bu gezimde Vietnam,Kamboçya,Çin ve Laos ülkelerinden en az ikisini görmek istiyorum.Biletler ve konaklama hariç 1300 use bütçem olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Online Bilgisayar

İş yaptığımız firmalar belediye onaylı davetiye gönderiyor.

Tayland ile ilgili nette çok sayıda bilgi olmasına karşın,Vietnam ve Çin konusunda rehberlik edecek detaylı bilgiler yok.Vietnam,Kamboçya,Çin ve Tayland ülkelerini detaylı bir karşılaştırma ve avantajlarını yazabilirmisiniz?
  • quote:

Çin'e defalarca gittim ancak bahsettiğiniz yer hakkında herhangi bir fikrim yok.Haritadan baktım :)
    Yarın sizin için Çin'li arkadaşlara sorarım.
    Tahminim helal yemek olayı tamamıyla problem olacaktır.
    Ayrıca Çin'lilerde ciddi anlamda İngilizce problemi var.Büyük şehirlerde bile...Orda durum nedir? ayrıca sormak gerekir.
    Hanoi'den uçakla Guangzhou'ya ordan Shenzen'e ordan da Hong Kong'a geçebilirsiniz.Hong Kong görülmesi gereken bir yer bence.Örnek alınacak çok şey var.
    Diğer bahsettiğiniz ülkelere nazaran daha pahalı bir yer ama gidince buna değer dersiniz.Gz ve Sz'de alışveriş'te yapabilirsiniz.
    Vietnam'a dönersek Hanoi'ye 2 kere gitmek istedim ama arkadaşlar bana pek tekin bir yer olmadığını ve yabancılara karşı gasp ve hırsızlığın yaygın olduğunu soylediler aartık yalan doğru bilemiyorum.
    ALLAH nasip ederse 9 mayıs'ta vietnam'da olacağım ve Hanoi'ye gidip gasp edilmeden gelirsem sizinle paylaşırım.Edilirsem de Aksam haberlerinde izlersiniz :).

Guangzhou olacaktı,yanlış yazmışım :)

• quote:

Vize alabildinizmi?
    Vietnam çok gelişmiş bir ülke değil.Gezilecek çok yeri yok.Ho chi Minh'e giderseniz savaş müzesi var.Başka da elle tutulur bir yanını göremedim.Pahalı bir ülke değil.Ho chi minh'e giderseniz Disc 1'de Ben Than diye bir çarsı var oraya uğrayabilirsiniz ancak Turistlere 15-20 katı yüksek fiyat çekiyorlar.Ben Than'ın hemen yanında 2 sokak komple müslüman esnaflara ait.İnsanları iyi ve sıcak kanlıdır.Aklıma gelenler bunlar.Merak ettiğiniz veya yardımcı olabileceğim başka birşey varsa yazabilirsiniz.
    Çin için sayfalarca şey yazılabilir.Neresine gideceğiniz önemli.Kamboçya bence çok gerekli bir yer değil.Tayland için zaten yeterince bilgi paylaşmış arkadaşlar.
    Japonya'ya gitmeyi düşünüyorsanız tavsiye etmiyorum.Kore'de pek eğlenceli bir yer değildi.
    Şimdiden iyi tatiller.

japonyayı neden tavsıye etmıyorsun dostum?

• Kusura bakayim yurtdisinda'yim pek forum'a bakamiyorum.Ben genelde is icabi gittigim icin turist gozu ile bakamiyorum ancak firsat buldugum zaman gezebiliyorum.
    Japonya benim icin tam bir hayal kirikligi idi.Tokyo dedigin metropol duzenli ve temiz olmasi haricinde hic bir numarasi olmayan insanlari gayet kibar ve robotvari yasam suren,gereksiz pahali bir sehir.
    Cin icinde eger maddi imkan ve zaman var ise cok guzel sehirleri olan bir ulke diyebiliriZ.
    Tayland tatil amaci ile gidilebilecek en iyi yer.dogal guzellik,eskisi kadar olmasada fiyatlari ile daha cazip gibi.
    Sanirim sizin istediginiz sorularin cevap lari gezi sitelerinde mevcut.Eksisozluk'te sizi fikir sahibi yapar.
    Aklima gelenleri yazdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kusura bakayim yurtdisinda'yim pek forum'a bakamiyorum.Ben genelde is icabi gittigim icin turist gozu ile bakamiyorum ancak firsat buldugum zaman gezebiliyorum.
    Japonya benim icin tam bir hayal kirikligi idi.Tokyo dedigin metropol duzenli ve temiz olmasi haricinde hic bir numarasi olmayan insanlari gayet kibar ve robotvari yasam suren,gereksiz pahali bir sehir.
    Cin icinde eger maddi imkan ve zaman var ise cok guzel sehirleri olan bir ulke diyebiliriZ.
    Tayland tatil amaci ile gidilebilecek en iyi yer.dogal guzellik,eskisi kadar olmasada fiyatlari ile daha cazip gibi.
    Sanirim sizin istediginiz sorularin cevap lari gezi sitelerinde mevcut.Eksisozluk'te sizi fikir sahibi yapar.

Zaman ayırıp bilgiler verdiğiniz için çok teşekkür ederim. VİETNAM GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeDrAg -- 26 Nisan 2016; 23:57:07 >

• quote:

quote:

Kusura bakayim yurtdisinda'yim pek forum'a bakamiyorum.Ben genelde is icabi gittigim icin turist gozu ile bakamiyorum ancak firsat buldugum zaman gezebiliyorum.

Zaman ayırıp bilgiler verdiğiniz için çok teşekkür ederim. VİETNAM GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM.

Alıntıları Göster
    Rica ederim.İyi tatiller şimdiden.

• Tayland der gecerim. Başkada tanımam.

Kore ve Japonya yada gittim tavsiye etmem.

Ama Malezya ve singapurada gidilir.

Endonezya ve philipinler i merak ediyorum.

• Tayland der gecerim. Başkada tanımam.

Kore taiwan ve Japonya yada gittim tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Tayland der gecerim. Başkada tanımam.

Kore taiwan ve Japonya yada gittim tavsiye etmem.

Daha önce Malezya,Filipinler ve Tayland a gitmiştim.
  • quote:

Daha önce Malezya,Filipinler ve Tayland a gitmiştim.

Alıntıları Göster
    Filipinler bana güvenli gelmemeişti.Malezya da sadece kula lumpur da 3 gün kalmıştım fena değildi.Ama Tayland ı daha çok beğenmiştim her bakımdan.
  • quote:

Filipinler bana güvenli gelmemeişti.Malezya da sadece kula lumpur da 3 gün kalmıştım fena değildi.Ama Tayland ı daha çok beğenmiştim her bakımdan.

Alıntıları Göster
    Vietnam yeşil pasaportunuz da olsa vize ister , sadece diplomatik pasaport için vize gerekmez
    Bilginize.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.