Şimdi Ara

View Distance Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle oyunum orjinal ve 1.040 yaması yüklü.

Oyunun grafik ayarlarından ekran çözünürlüğünü 1024*768'den yukarı ve view distance'ı 5'ten yukarı çıkartamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orjinalden alıntı: legolas165

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle oyunum orjinal ve 1.040 yaması yüklü.

Oyunun grafik ayarlarından ekran çözünürlüğünü 1024*768'den yukarı ve view distance'ı 5'ten yukarı çıkartamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler şimdiden.

Gta4'ün grafik ayarları sisteminizin elverdiğinden yukarısına çıkarılamıyor maalesef.Demek ki sisteminiz o kadarını kaldırıyor , daha fazlası olmuyor yani.
  • yanlız 1.040 yamasını kurduktan sonra bir ara view distance'ı yanlış hatırlamıyorsam 20 küsüre çıkartmıştım. Biraz öyle oynadıktan sonra oyunu tekrar açtığımda grafik özellikleri sıfırlanmış durumdaydı. Tekrar açmaya çalıştım, view distance ve çözünürlük ayarlarını değiştiremedim. Korsan oyunda bile değiştirebiliyordum.
  • Hocam oyunun kurulu olduğu dizine

" commandline "

adında bir not defteeri dosyası aç işinede

-norestriction
    -novblank
    -availablevidmem 2.0

bunları yaz. Availab.... olanın sonunda 2.0 yazıyor onu sistemine göre yaz eğer yüksek bir sisteme sahipsen yükseltebilirsin yada düşürebilirsin bu grafiklerin kaybolmasını engelleyecekdir. Yalnız şunu bil ki sistemininde zorlaycakdır
  • Intel Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz İşlemci
    Winfast 8800GTS 320 bit ekran kartı
    3 GB Ram

mevcut. Buna yakın ya da böyle bir sistemde oynayan var mı acaba?

@ronspy senin verdiğin yolu bir deniyim. Sonucu buraya yazarım. Teşekkürler...

EDIT: verdiğin kodları denedim. İstediğim oldu çok teşekkürler :) Yanlız sadece view distance ile biraz oynadım. Diğer ayarlarla oynayınca kasma oluyor biraz. Birde çözünürlüğü 1280*1024 yapınca görüntü bozuluyor. Neyse bunada şükür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mottcalem -- 17 Temmuz 2009; 23:52:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.