Şimdi Ara

viewmodel ayarı kaydolmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • viewmodel ayarlıyorum fakat oyuna her girişimde model aynıya dönüyor nasıl kalıcı hale getirebilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

ViewModel Ayarı Kaydolmuyor Sorunu

{csgo fov kodu} ve {cs go viewmodel kodları} kullanarak {csgo fov ayarlama} yapmaya çalışıyorsanız ancak ayarların kaydedilmediğini fark ediyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilir ve problemi çözebilirsiniz:

• Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırın: CS:GO'yu yönetici olarak çalıştırmak, ayarların doğru şekilde kaydedilmesine yardımcı olabilir.
    • ViewModel Kodlarını Doğru Girin: {csgo viewmodel kodları} yanlış girildiğinde, ayarlar kaydedilmeyebilir. Kodları dikkatlice girdiğinizden emin olun.
    • Oyun Ayarları Dosyasını Kontrol Edin: "cfg" uzantılı oyun ayarları dosyasını açın ve "viewmodel_fov" ve "viewmodel_offset_x", "viewmodel_offset_y", "viewmodel_offset_z" gibi ilgili ayarların doğru şekilde girildiğinden emin olun.
    • Oyun Önbelleğini Temizleyin: Bazen bozuk oyun önbelleği, ayarların kaydedilmesini engelleyebilir. Oyunu açmadan önce Steam istemcinin önbelleğini temizlemeyi deneyin.
    • Oyunu Kapatıp Tekrar Açın: Bazı durumlarda, oyunu kapatıp tekrar açmak, ayarların kaydedilmesine yardımcı olabilir.

Yukarıdaki adımları uygulamanıza rağmen sorun devam ediyorsa, {csgo fov ayarı} ile ilgili ek sorun giderme adımları için CS:GO topluluk forumlarını veya resmi destek kaynaklarını ziyaret etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum, bilen varsa aydınlatsın lütfen
  • php olarak autoexec dosyası oluştur, kullanmak istediğin kodları içerisinde yaz ve steam dosyalarında cfg'nin içerisine at.
  • Farklı bir yol buldum, daha kolay sanırım bunu yapması,

Örnek olarak vermek gerekirse;

bind w "+forward; viewmodel_offset_x 2; viewmodel_offset_y 2; viewmodel_offset_z -2"
  • önce viewmodel_preserpos "0" yap bunu yaptıktan sonra xyzfov şeklinde istediğini gir artık sabit kalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

önce viewmodel_preserpos "0" yap bunu yaptıktan sonra xyzfov şeklinde istediğini gir artık sabit kalacaktır.

sağolasın büyük bir dertten kurtuldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.