Şimdi Ara

Viewsonic 23.6' 144Hz 1ms VA monitör 1.049 TL Itopya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP FHD Kavisli Gaming Monitör
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• samsung crg50 mi bu mu beyler kampanya bıtmeden gorus bıldırırsenız almayı dusunuyorum bende
  • Kullanıyorum fena monitör değil. İnventus'tan 1000 tlye almıştım.Ölü piksel olunca değiştirdiler hemen.Tavsiyem monitör gibi sorun çıkma olasılığı biraz fazla olan ürünleri müşteri memnuniyeti yüksek satıcılardan alın.
  • Fiyat yüksek hâlâ. Black friday de trendyol da 989 TL'ye satılmıştı. İdeal fiyat 900 TL diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

samsung crg50 mi bu mu beyler kampanya bıtmeden gorus bıldırırsenız almayı dusunuyorum bende
    www.displayspecifications.com
    Comparison between: 23.6" Samsung C24RG50, 23.6" ViewSonic VX2458-C-mhd
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/e974acee9

Bu arada Samsung C24RG50'de indirim bitmiş. Geçen 1100 TL'ye kadar düşmüştü. Gittigidiyor mediamarkt mağazasında %5 kazananlar kulübü + 75 TL Chip-Para ile 970 TL'ye alınabiliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    mediamarktta vatanda haftasonu ındırımı yapınca 1100 bandına dusuyor hocam cek vs. 50-100 lira daha dusuyor dedıgınız gıbı, karsılastırmaya baktım ancak tepkıme suresı dısında bı fark yok gıbı hangısnın panelı daha ıyı sizce?
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Samsung 4 ms hep o fiyatlarda zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

mediamarktta vatanda haftasonu ındırımı yapınca 1100 bandına dusuyor hocam cek vs. 50-100 lira daha dusuyor dedıgınız gıbı, karsılastırmaya baktım ancak tepkıme suresı dısında bı fark yok gıbı hangısnın panelı daha ıyı sizce?
    Samsung olan gerçek 8 bit. Viewsonic ise 6bit+FRC. Samsung panelini kendi üretiyor. Viewsonic panelin üreticisini bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır Samsung C24RG50 kullanıyorum renk kalitesi çok güzel vatan hafta sonları 1099 satıyor takip etmen lazım
  • Bu monitörü kesinlikle tavsiye etmem. 1ms kullanmak için game moduna alındığında renkler kullanılamayacak kadar soluk oluyor. HB'den 1000 liraya geçen sene black fridayde alıp iade etmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.