Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 VIEWSONIC 24" VX2476-Smhd IPS Monitor SATILIK Satın Al 6 Ocak 2021 15:59 1 1 VIEWSONIC 24" VX2476-Smhd IPS Monitor SATILIK Merhabalar, aşağıda detayları yer alan monitörümü satıyorum. 3 Senedir kullanıyordum ancak 144hz monitör aldığım için satmaya karar verdim. Garantisi bitti, vatan bilgisayardan alınmıştı. Tüm kutu içeriği ile beraber tekrar paketlenerek gönderilecektir. Sadece beyaz ekran testinde ortaya çıkan 1 pikselde parlaklık vardır, fotoğrafını çekince belli olmuyor ama ciddi alıcı olursa beyaz ekran testinin videosunu atarım.İstanbul Avrupa yakası, elden teslim, diğer illere kargo ile satışını gerçekleştirebilirim.Öne Çıkan Özellikler;24" (23.8 inç görüntülenebilir) Full HD çözünürlükSuperClear IPS panel teknolojisi ile geniş görüş açısı Standart TN panellere göre daha yüksek renk doğruluğu Çerçevesiz ince ve şık kasa tasarımı 4ms tepki süresi ile akıcı görüntüler 80M:1 yüksek dinamil kontrast oranı HDMI; DP ve VGA bağlantıları 3Wx2 dahili hoparlör Uzun süre kullanımda gözleri koruyan teknolojilerhttps://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-24-vx2476-smhd-4-ms-full-hd-led-ips-monitor.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 13 128gb Kayıtsız, Açılmamış kutusunda Satılık iPad Mini 5 - Wifi 64gb - Sıfır Gibi ALINIK > HyperX Fury 16GB (2x8GB) Siyah 2400MHz CL15 DDR4 VIEWSONIC 24" VX2476-Smhd IPS Monitor SATILIK