Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
632
Cevap
15
Favori
52.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OlguErhan

4 köşe korner kapatınca atlama düzelmesi lazım, tabi ayrıca bu cihaz oyun konusunda Input lag değeri yüksek bir makine.

ps oynamak için Akıcı / oyun projeksiyonu almalı müşteriniz.  

Alıntıları Göster

Katılıyorum,

Israrla istedi :) daha sonra w1210st oyuncu projeksiyonu verdik.

• Keystone aktifken yaşanılan görüntü bozukluğu ile alakalı mail atmıştım. Cevap geldi.

0.57'nin üzerine bir güncelleme geldiğini söylediler. Yukleyeniniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Keystone aktifken yaşanılan görüntü bozukluğu ile alakalı mail atmıştım. Cevap geldi.

0.57'nin üzerine bir güncelleme geldiğini söylediler. Yukleyeniniz var mı?

Aaa gerçekten mi Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi 

umarım doğrudur.

• Shift41 kullanıcısına yanıt

araştırdım uzun uzun ama bulamadım. sistem de yeni güncelleme bulmadı bende...

• Merhabalar,
    M2 cihazım geldi. Aranıza katıldım. Gamma screen perdesi henüz kurmadım. Şimdilik duvarda izliyoruz.
    Bir sorum olacak. Nvidia shield tv pro 2019 cihazın ai upscale özelliği ile m2 de netflix hd olan bir yayındaki görüntü ile firestick veya mibox s cihaz m2 de aynı hd kalitedeki yayını izlemek arasında fark var mı? Bende sadece firestick 4k var. Netflix paketim 4k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull26

Merhabalar,
    M2 cihazım geldi. Aranıza katıldım. Gamma screen perdesi henüz kurmadım. Şimdilik duvarda izliyoruz.
    Bir sorum olacak. Nvidia shield tv pro 2019 cihazın ai upscale özelliği ile m2 de netflix hd olan bir yayındaki görüntü ile firestick veya mibox s cihaz m2 de aynı hd kalitedeki yayını izlemek arasında fark var mı? Bende sadece firestick 4k var. Netflix paketim 4k.

Fark göremezsiniz, sadece Dolby Atmos için Nvdia Shield Pro gerekli olacaktır.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hızlı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ancak Fark olur ama gözle anlaşılmaz mı demek istediniz. Yoksa M2 cihazda 4k olmadığı için mi fark olmaz. Nvidianın sitesinde ve başka reviewlerde ai upscale özelliği için hd görüntüyü 4k tvye upscale'i hd görüntüleri iyileştirerek yaptığını yazmışlar. Bu yüzden merak etmiştim.
  • quote:

Hızlı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ancak Fark olur ama gözle anlaşılmaz mı demek istediniz. Yoksa M2 cihazda 4k olmadığı için mi fark olmaz. Nvidianın sitesinde ve başka reviewlerde ai upscale özelliği için hd görüntüyü 4k tvye upscale'i hd görüntüleri iyileştirerek yaptığını yazmışlar. Bu yüzden merak etmiştim.

Walla bende Nvida Shield / Nvdia Shield Pro / Miboxs ve Amazon 4K hepsi var ( şu an shield 2017 yok ) 4K Upscale vs hiç fark göremedim. Hatta başka arkadaşlarımda göremediler. 4k gerçek projelsiyonda da denedim. Fark yok. 

Sizin gibi meraklıyım bende, karşılaştırma denemeleri yaptım.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    O zaman atmos ses sistemim olana kadar firestickle devam. Tekrardan sağolun.
  • quote:

O zaman atmos ses sistemim olana kadar firestickle devam. Tekrardan sağolun.

[sm=sofeer.gif] [sm=dan.gif] 

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Aralık 2020; 5:47:34 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddit sitesindeki yorumlarda 4 köşe sorunundan bahsedilmiş ve müşteri hizmetlerinin bu sorun ile ilgili geri dönüşlerinde yazılım ile düzelmeyeceği donanım kısıtlamasından kaynaklandığı bildirilmiş. Doğru ise gerçekten sinir bozucu. Dün perdeye görüntüyü ayarlamak için 20 dakika uğraştım ve 4 köşe kullanmadan ayarlamak haliyle büyük sorun😡

• Öyle mail atıldığını söylemiş ama resmi açıklama daha mantıklı olur.
  • Ayrıca şöyle birşey daha var. İlk yazılımda böyle bir problem yoksa ikinci de varsa. İstedikleri. zaman çözebilirler. Donanım kısıtlaması olsa ilkinde de problem olurdu
  • Viewsonic'den gelen mail bu şekildeydi. Herhangi bir güncelleme gözükmüyor dedikten sonra bir cevap gelmedi.

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyzeus

Reddit sitesindeki yorumlarda 4 köşe sorunundan bahsedilmiş ve müşteri hizmetlerinin bu sorun ile ilgili geri dönüşlerinde yazılım ile düzelmeyeceği donanım kısıtlamasından kaynaklandığı bildirilmiş. Doğru ise gerçekten sinir bozucu. Dün perdeye görüntüyü ayarlamak için 20 dakika uğraştım ve 4 köşe kullanmadan ayarlamak haliyle büyük sorun😡

Ben de o konuyu şimdi gördüm. Daha yeni projeksiyon perdesi almıştım, kurmadım da.

Bu olayı cozemezlerse cihazdan ciddi manada soğuyacağım.

• Selamlar,

Projeksiyonumu tam anlamıyla kullanamadan iş dolayisiyla satışa çıkartmak durumunda kalıyorum.

Yanında boyutdigital'den alınma 265*200cm gamma screens motorlu perde ve gamma screens askı aparatı da vereceğim. Perde hiç kullanılmadı, sadece eksiği var mi diye kartonunu açıp bakmistim. Henüz kurulmamistir.

urun.n11.com
    Gamma H30 Teleskopik Projeksiyon Askı Aparatı Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/projeksiyon-aski-aparati/gamma-h30-teleskopik-projeksiyon-aski-aparati-P382175515

www.boyutdijital.com
    Gamma Screens 265x200 Motorlu Projeksiyon Perdesi
    https://www.boyutdijital.com/Gamma-Screens-265x200-Motorlu-Projeksiyon-Perdesi,PR-1266235.html

Projeskiyonun kullanım süresi 57 saat 17 dakikadır. 2 haftada 1 anca çantasından çıkarıp kullaniyordum.

İlgilenenler mesaj atabilir.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 13 Aralık 2020; 13:20:50 >

• Arkadaşlar cihazı ilk çıktığından beri kullananlardanım. Cihazla ilgili sağdan soldan verdiğinizde frame atlaması yapıyor. Yok keystone kullanırıl yandan veririm hepsi yalan arkadaşlar. Yandan verirsiniz azıcık keystone yaparsınız yazılarda yanıp dönme frame atlaması var. Bunun donanımsal olduğu her yerde yazılmış şimdi bana aleti yollayın bakalım diyorlar. Alacak arkadaşlar direk karşıya koyup yamuk da olsa ben izlerim Diyorsanız cihaz hala iyi ama yana koyarım duvara asarım keystone la ayarlarım diyorsanız sakın almayın. Cidden almayın. Sorusu olan bana ulaşabilir
  • Viewsonic bilinen bir problemi çözmek yerine görmek için cihazı servise çağırıyor. Zaten hassas olan bir cihaz. Üstüne serviste bilmem kaçgün tutma hakkı var. Cihazı almayın arkadaşlar. Kenardan ucundan azıcık keystone yapacaksanız almayın.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.