Şimdi Ara

ViewSonic, rekabetçi oyuncular için yeni monitörünü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
20
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ViewSonic, rekabetçi oyuncular için yeni monitörünü tanıttı
    ViewSonic, FPS oyuncularını ve hızlı aksiyon tutkunlarını hedef alan yeni bir monitörü yurt dışında piyasaya sürdü. XG2536 adını verdiği bu yeni ürün, 24 inç ekran 1080p çözünürlükle birleştirilmiş 280 Hz'lik yüksek yenileme hızına sahip. ViewSonic, rekabetçi oyunlar için akıcı görseller sunmayı hedefliyor.

Monitörde temel ses ihtiyaçları için 2 adet 2W hoparlör bulunuyor

ViewSonic XG2536, 280 Hz yenileme hızına sahip 1920 x 1080 çözünürlüklü bir IPS paneline sahip olacak. Bu sayede duyarlı bir oyun deneyimi sunacak. 300 nitlik güçlü bir parlaklık, 1000:1 statik kontrast oranı ve 5 ms tepki süresi özellikleri de ayrıca dikkat çekiyor.

Ek olarak monitör 8 bit renk derinliğiyle iyi bir renk üretimi sunarak sRGB'nin yüzde 99'unu ve NTSC renk gamının yüzde 98'ini kapsıyor. Ergonomi açısından ise eğim, dönüş, yatay ve dikey hareket ve eğim dahil olmak üzere çok çeşitli ayarlamalar sağlanabiliyor.

Ayrıca Bkz.Corsair, QD-OLED panelli monitörünü tanıttı: İşte özellikleri

Monitör ayrıca temel ses ihtiyaçları için iki adet 2W hoparlör ve arka tarafta bir ortam ışığı ile donatılıyor. Bağlantı seçenekleri arasında iki adet HDMI 2.0 bağlantı noktası, bir adet DisplayPort 1.4, dizüstü bilgisayarları şarj etmek için 65 W güç dağıtımına sahip bir USB-C 3.2 bağlantı noktası ve standart bir 3,5 mm kulaklık girişi de yer alıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/06/08/viewsonic-xg2536-280hz-ips-monitor-gaming/

• Bu markaya 290 dolar verecek var mı? İsterse 280 hz değil bir milyon hz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben daha çok hoparlörin hala 2 watt olmasından sıkıntılıyım yani 5-10 watt yap en azından eline de yapışmaz ki... Oyuncuların sesi daha çok önemsemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Haziran 2024; 14:7:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neden ki? bende Viewsonic XG2703-GS(2k 165hz IPS) var. 8. yılında şuan hala sorunsuz çalışıyor. ölü piksel yok, ışık sızması da minimaldi hala öyle.

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

3 yıldır 7/24 çalışan ViewSonic monitörüm var. Kendisi ev kameralarıma bağlı ve sürekli görüntü gösteriyor. 300 liraya almıştım. En ucuz ve dandiği.

SIFIR SIKINTI.

ViewSonic'in ürünleri alınır.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Şundan dolayı, samsung gibi markaların monitörleri bile bu fiyatlarda dolayısıyla onu tercih etmek yerine neden bu olsun, ucuz bulup almışsanız orası ayrı tercih edilebilir.

2016da aldığımda piyasadaki en pahalı monitörlerden biriydi. 3500 TL gibi bir para ödemiştim ozamanın parasıyla ve rakibini yoktu.

Samsungu o zaman bilemem ama şuan rezalet bir kalitesi var. G9 oled alıp iade ettim. Rezalet olduğunu bildiğim halde bir şans vereyim dedim ve sonuç:

Aşırı ısınma,

Coil whine(evet monitörde)

Ekranda artifactlar oluşması(GPUdan değil)

VRR flicker

Şuan gene samsung oled siparişi verdim buna rağmen. Gene şans verdim çünkü iadesi kolay amazondan. Samsungun olayı aşırı ucuz olması bu arada. Ondan samsung aldım. aksi halde sıralamam şu şekilde olurdu: Asus>Dell(Alienware)>MSI=LG>Samsung

Viewsonic yok sıralamada çünkü şuan ya üretmiyor üst seviye bir şey ya da ben görmedim.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Evet üst seviye yok artık sanırım. Samsung kalitesini ben beğeniyorum o ayrı.

Sebep? Adamlar yıllardır monitör üretiyor zaten.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Her marka yıllardır monitör üretiyor, bu kaliteli anlamına gelir mi?

• https://www.displayspecifications.com/en/model/713328ce_

şu monitörün eline su dökebilecek bir monitör türkiyeye gelmedi(ıps panel) oled panelleri karıştırmayın

edit: /713328ce den sonraki eklentileri silin monitörü ancak o şekilde görürsünüz site adminleri sağ olsun para kazanamadıkları sitelerin açılmasına mani oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 9 Haziran 2024; 21:36:31 >
  • sene 2024 sRGB mi kaldı ÇÖP

Monitör alacaksanız bu değerlere bakarak alın

DCI P3 %98 - 100

Adobe RGB %98 - 100

Marka değil model ve modelin teknik özellikleri önemli.. Modelin teknik özellikleri iyiyse alınır markaya göre alınmaz.. Özelliklerini inceleyeceksin su an Philips monitor kullanıyorum eski HP monitorum cok daha iyi görüntü veriyordu mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Haziran 2024; 8:50:53 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Hem marka iyi, hem de teknik özellikleri iyi olsun hahah 😄

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Aslında yeterli olabiliyor, şu devirde nerdeyse herkes ek stereo hoparlör ve rekabetçi oyunlarda kulaklık kullanıyorsa monitör hoparlörü daha çok zoom üzerinden görüşme ders için veya oyundaki radyo/telsiz konuşmalarını aktarmak için kullanılıyor.

• korozyon kullanıcısına yanıt
    Gamer koyduysan ismini hakkını vereceksin, yani eskiden bu iş böyle yapılırdı..Her yönüyle oyuncuyu desteklemesi lazım, vision adlı bir tv var kaldığım yerde ve şikâyet için geliyorlar ses yarıya kadar bile olsa. Ama monitörler yıllardır hep böyle yani az geliştirin ya. Annemin telefonu bile daha fazla ses veriyor, benim evdeki monitör de 2 watt o yüzden diyorum! Kulaklık da sürekli takılmıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Haziran 2024; 12:59:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yıldır XG2431 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Canavar gibi monitördür kendileri.

• Morenlies M kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar üretilen en iyi f/p monitördür. 24" 240Hz de daha iyisi hala yok.

ViewSonic, rekabetçi oyuncular için yeni monitörünü tanıttıforums.blurbusters.com
    ViewSonic XG2431 Discussion Thread [Blur Busters Approved XG2431 - 24" 240Hz IPS with Best Strobing] - Blur Busters Forums
    https://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?f=2&t=8113
  • tobepeople kullanıcısına yanıt

Kullanılabilecek hoparlörlerin kapasitesi bu kadar, daha fazla desibel için yapılacak mühendislik maliyet katlar, sonuçta extra hoparlör almakla aynı mantığa geliyor, tüketicinin daha fazla para vermeyeceği açık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.