Şimdi Ara

Viewsonic VA1912W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam iki aydır Türkiye stoklarına girmesini beklediğim Philips 190B7CS bir türlü gelmek bilmedi gerçi bu hafta gelecek diyorlar ancak son sansı PHILIPS `in eğer gelmezse Viewsonic VA 1912W modelini almaya niyetliyim.Acaba Viewsonic VA 1912W hakkında düşünceleriniz ,kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir ürün eksi ve artı yönleriyle eleştirirseniz sevinirim.Herkese iyi çalışmalar dilerim.

• selam kardeş,yalnız bu mönitör ile ilğili bir sayfa var.aratırsanız ayrıntılı bilgileri bulursunuz.ben kullanıyorum ve çok güzel.ama çok paran varsa Türkiye ye yeni giren 23 inç modelini alın derim.süper bi şey.sevgilerle
  • Valla ben ilk geldiğinden beri kullanıyorum gayet memnunum hiçbir şikayetim yok.
  • Arkadaşlar cevap için çok sağolun bu monitörün baya kullanıcısı var sanırım ve hepside memnun sanırım diğer monitör gelmezse bende bunu alacağım.
  • Yaklaşık ben de 4 aydır kullanıyorum. Almadan önce vatan bilgisayara gidip 1 saat ekranların önünde durdum ve bunu beğendim. Hiçbir eksiği ve proplemi yok. İyi ki almışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.