Arkadaşlar tam iki aydır Türkiye stoklarına girmesini beklediğim Philips 190B7CS bir türlü gelmek bilmedi gerçi bu hafta gelecek diyorlar ancak son sansı PHILIPS `in eğer gelmezse Viewsonic VA 1912W modelini almaya niyetliyim.Acaba Viewsonic VA 1912W hakkında düşünceleriniz ,kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir ürün eksi ve artı yönleriyle eleştirirseniz sevinirim.Herkese iyi çalışmalar dilerim.
selam kardeş,yalnız bu mönitör ile ilğili bir sayfa var.aratırsanız ayrıntılı bilgileri bulursunuz.ben kullanıyorum ve çok güzel.ama çok paran varsa Türkiye ye yeni giren 23 inç modelini alın derim.süper bi şey.sevgilerle
Valla ben ilk geldiğinden beri kullanıyorum gayet memnunum hiçbir şikayetim yok.
Arkadaşlar cevap için çok sağolun bu monitörün baya kullanıcısı var sanırım ve hepside memnun sanırım diğer monitör gelmezse bende bunu alacağım.
Yaklaşık ben de 4 aydır kullanıyorum. Almadan önce vatan bilgisayara gidip 1 saat ekranların önünde durdum ve bunu beğendim. Hiçbir eksiği ve proplemi yok. İyi ki almışım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme