Şimdi Ara

Viewsonic VX2363SMHL-W almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan sistemim yok 2016 lys sonuçları açıklandığı zaman kasa toplamak istiyorum oyun ağırlıklı.Film ve dizi de izliyorum.Bu monitörü beğendim hem IPS hem HDMI çıkışı mevcut hem de 5 ms gecikme süresi var ayarlardan 2 ms a kadar düşürebiliyormuşuz.Şuan bu monitörü alacak param var siz ne önerirsiniz 1 yıl sonra dolar ne olacak bilmiyoruz şimdimi alıyım yoksa 1 sene daha bekleyip sistemi topladığım zaman mı alayım?Veya daha iyi monitörler var mı 650 tl ye hem media hem oyun için.

• 1 yıl kenarda dursun diye monitör mü alınır? Boş ver derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki monitör için ne diyorsunuz hem oyun hem media için

• Bende zamanında bu modeli çoğu kişiye bu nedenden ötürü öneriyordum birgün bir arkadaş aldı ve renk kalitesinin IPS olmasına rağmen kötü olduğunu beyazların sarı göründüğünü söyledi bende artık önyargı ile yaklaşmaya başladım. Size tavsiyem 5ms olayına takılmamanız tabi ki ne kadar düşük gecikme süresi o kadar iyi ama 5ms 1ms biraz göz boyama gibi. Ben şahsen hem 5 ms monitör kullandım şu anda da Benq 24" 1 ms monitörünü kullanıyorum bir fark göremedim. Yani önceliğiniz gecikme süresinden ziyade panel kalitesi olsun emin olun 5ms bir IPS monitör almanız daha iyi olucaktır.
  • Bu monitörün özelliklerinde renk scala oranını göremedim. Eğer gerçek renk istiyorsanız bu oranı dikkate alın. Viewsonic ürünlerinde buna çok rastlarsınız

• merhaba,

onun yerine

http://www.bimeks.com.tr/urun/146133/samsung-s24d590p-23-6-genis-ekran-led-monitor-analog--2-hdmi.aspx

Yukarıdaki ürünü tavsiye ederim. 5 ms olayına takılma, panel kalitesi gerçekten çok iyidir.

Ancak linkte verdiğim monitörler teşhir olabilir, sen başka yerlerde de araştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.