Şimdi Ara

Viewsonic VX2458-MHD 144Hz 1ms alınır mı 800 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba bugun 144 hz monitör deneyimlemek için internet kafeye gittim şanssızlık pubg lite eski sürüm çıktı bi türlü pach atamadık deniyemeden döndüm.
    Başlıktaki monitör 800 tl sıfır fiyatı
    Ürün sizce nasıl bide itopyada 3 kere stok bitti tekrar adet ekliyorlar onu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde ürün 1200-1300 tl bandında satışta 800 TL düşünüldüğünde dop dolu bir model kaçırmayın.

• Bunuda alabilirisn daha yeni bir model.
  • normalde 1ms 144hz monitörü 1000 lira aşağısına bulamazsın. bu bağlamda iyi indirim.
  • DeliOrmanlı0106 D kullanıcısına yanıt
    Dp olmadığından nvidia kartlarda freeync çalışmıyor malesef

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Hocam alıcaktım 0 ürünlerde piksel sorunu olunca firma arkasında durmuyormuş birebir görerek veya ikinci el almak daha dağlıklı olacak gibi

• Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Acer 24" KG241PBMIDPX 1920x1080 1ms / 144Hz DVI / HDMI / DP Hoparlör FreeSync Gaming Monitör
    https://www.teknobiyotik.com/acer-24-kg241pbmidpx-1920x1080-1ms-144hz-vga-dp-hdmi-hoparlor-freesync-gaming-monitor.html?ref=akakce&v=1.56.5

Bendeki monitör şu n11 altında teknobiyotikten 1200 e almıştım. Bütün yorumlar olumluydı. HB deki bir önceki model. Bunda dp var 350 nit parlaklık. HB reismler bu mdele ait. HD ürün kodu üst çerçeve dah inc eolması alızm. bendeki direk 24 inç .Ben monitörden menunum bu arda. İnternetten alışverişlerde koşulsuz iade hakkın var. Korkma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AOC CQ32G1 31.5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.