Şimdi Ara

Viewsonic VX2757-MHD 27' 1ms - ONAY İSTİYORUM.!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viewsonic VX2757-MHD 27" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD FreeSync™ Full HD Oyuncu Monitör

Alıyorum bu monitörü arkadaşlar . Onaylıyor musunuz ? Acil...

1156 TL

• Amazon da 180 $ gözüküyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asig

Amazon da 180 $ gözüküyor

Gümrüğü geçireblir miyiz ? Yarın almayı düşünüyorum monitörü ? Amazon dan sıkıntı yaşar mıyız ?
  • Forumda amazon ilgili bölüm var orda iyice incele tavsiye ederim

• quote:

Forumda amazon ilgili bölüm var orda iyice incele tavsiye ederim

Fiyat farkı çok yüksek evet. Yarı yarıya..

Bir de ölü piksek filan çıkarsa nabarız ? Görmek de istiyorum monitörü aslında
  • Peki Türkiyede herhangibi mağazada açtırıp alabiliyo musun?Yoksa ödemeden sonra mı açıyorlar?Zaten 1 ölü pikselede değişmiyolar monitörü.
  • O konuda bede düşünürüm bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 24 olan modelini internet üzerinden almıştım herhangi bir sorun çıkmadı ölüpiksel gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Prof

quote:

Forumda amazon ilgili bölüm var orda iyice incele tavsiye ederim

Fiyat farkı çok yüksek evet. Yarı yarıya..

Bir de ölü piksek filan çıkarsa nabarız ? Görmek de istiyorum monitörü aslında

sadece bunda değil bütün oyuncu monitörlerinde durum aynı hatta yarı yarıdan da fazla
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Artık 1 tane bile çıksa değişiyorlar , değişmek zorundalar.
  • Şikayet sitelerinde okuduğum kadarıyla değişmiyolar.İlginç ama sırf bu yüzden monitör almak istemiyorum.Hocam artık demişsiniz bu firmalara yaptırım yapacak birşey mi çıktı? yoksa belirli firmaların kendi verdikleri garanti mi bu?
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Yaptırım hocam. Hatta kaç sene önce değişti bu durum. Zamanında açılmış şöyle bir konu da var.

https://forum.donanimhaber.com/m_77205591/tm.htm

Daha geçen hafta Vatan'dan aldığım Samsung monitörde ölü piksel çıkınca değişime gittim. Tekrar git gel olmasın diye yeni monitörleri mağazada açıp test ettik ve 4.monitörde ölü pikselsizi bulduk. Satıcı firmaların da bir kaybı yok bu durumda. Vatan'da çalışan kişi sorunluları direk Samsung'a iade gönderiyoruz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Yaptırım hocam. Hatta kaç sene önce değişti bu durum. Zamanında açılmış şöyle bir konu da var.

Daha geçen hafta Vatan'dan aldığım Samsung monitörde ölü piksel çıkınca değişime gittim. Tekrar git gel olmasın diye yeni monitörleri mağazada açıp test ettik ve 4.monitörde ölü pikselsizi bulduk. Satıcı firmaların da bir kaybı yok bu durumda. Vatan'da çalışan kişi sorunluları direk Samsung'a iade gönderiyoruz dedi.

Süper bir haber kendi açımdan.Monitör gerekliydi,dert ediyordum kendi kendime birde ölü piksel çıkarsa diye şimdi rahatlıkla görüp alabilirm o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinyap

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Süper bir haber kendi açımdan.Monitör gerekliydi,dert ediyordum kendi kendime birde ölü piksel çıkarsa diye şimdi rahatlıkla görüp alabilirm o zaman.

Evet sıkıntı çıkarmıyorlar. Vatan'dan Philisp 2k 25 inç monitör aldım. Dedim ölü piksel çıkar ise ? Siz kasadan ödemeyi yapıp ürünü alın, buraya getirin testini yapalım, ölü piksel çıkarsa hemen değişim yaparız dediler. Ürünü aldım. testini yaptılar hiç bir sıkıntı çıkmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.