Şimdi Ara

Viewsonic X1 4K Pro Google Tv Projeksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Detaylar videoda arkadaşlar Viewsonic X1 4K Pro Google Tv Projeksiyon 

Viewsonic X1 4K Pro Google Tv ProjeksiyonOlgu Erhanyoutube
    Viewsonic X1 4K Pro Google Tv Detaylı incelemesi
    https://www.youtube.com/watch?si=z-1JuWozgFpBTnR0&v=gQ3W3BDSp9c&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 11 Kasım 2024; 6:58:37 >

• Ben bir türlü vakit bulup inceleme videosu çekememiştim bu cihaza. Sonunda gelmiş. Bu kadar fiyat performansı yüksek bir cihaz nasıl bu kadar az ilgi görüyor anlaşılır gibi değil. Görüntü kalitesi ile 3000 dolarlık projeksiyonlara kafa tutabilecek bir cihaz. Tek sorunu biraz sesli çalışması, ama o sorun dmd 0,65 lerin genelinde var. Sanırım çip büyük olduğu için pixel shifting de fazla tıkırdıyor. Biraz yalıtımla çözülebilirmiş. Onu da fiyatına bakınca kusur sayamıyor insan. Çok ama çok memnunum. Specta kontrast gri sabit perdemde siyah detayı, kalitesi ve native kontrastı çok iyi. Hdr performansı bence idare eder. Projeksiyon yeterli ışık gücü sunabiliyor, ama statik hdr olarak da adlandırılabilecek hdr10 bazı sahnelerde çuvallayabiliyor. İnsan şu alete en azından bir hdr10+ yakışırdı diye düşünüyor.

• ULYSES kullanıcısına yanıt

Ya açıkçası bende kontrass Gri perde yada kumaşından arıyorum. Piyasada doğru düzgün ürün yok ne yazık ki.

• Bu ürünün kullanım klavuzunu okuduğumda sadece x1 4k Pro da dikey kaydırma var görünüyor sitesinde ise x2 4k için de aynı ibareler var, muhtemelen sitesinde hatalı bilgi mevcut
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt

Evet malesef bu alanda artık kaliteli ürün bulmak zor Türkiyede. Boyut digitelde projecta marka var specta'nın muadili sayılabilecek. Ama projeksiyondan daha pahalı. Koreden ithal geliyordu eskiden. Sanırım çok pahalı olduğu için artık getirmiyorlar.

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt

Hem x1 hem de x2 de var. Atım mesafesi dışında aynı cihazlar zaten. Yanlış yazılmıştır.

vertikal lens ayarı sadece x1 de var diye biliyorum

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt

İlk çıkan versiyonlarında her ikisinde de vardı. Google tv versiyonlarını bilmiyorum. Ama donanım aynı bildiğim kadarıyla.

• https://www.kullanimkilavuzu.com.tr/viewsonic/x2-4k-pro/k%C4%B1lavuz?p=6

burda lens değiştirme işlevi sadece belli modellerde mevcuttur yazmakta

• Merhaba arkadaşlar, bu projeksiyonu kullanıyorum ancak bir sorum olacaktı. Yaklaşık 5 metre mesafeden 130 inç perdeye yansıtıyorum ancak görüntü tam oturmadı, zoom ve netlik yaptığımda görüntü fazla büyük oluyor ve kenarlardan taşıyor, tam ayarı sağlayamadım. Bende 0.95x digital zoom yaparak görüntüyü netleştirdim. Digital zoom yapmak görüntü kalitesinde bir noksanlığa yok açar mı? Ben farkı anlayamadım ama yinede bir sorayım dedim. Eski projeksiyonum optoma uhd35 di onu söktüğüm yere taktım direk.

• APOLL0 kullanıcısına yanıt

Dijital zoom ve köşe düzeltme görüntü kalitesinden çalar. Olabildiğince kaçınmak lazım. Ama yerleşiminize uymuyorsa yapacak bir şey yok. Farkı hissetmek oldukça zor. Bence kafanıza takmayın.

Sağolun hocam cevabınız için. Artık ya bu şekilde kullanmaya devam edeceğim yada tavanı tekrar deleceğim 40 cm ilerden.

• Renk ayarlarım;

Olgu Erhanyoutube
    X1 Renk Ayarı ( Oled Tv Renk Canlılığı )
    https://www.youtube.com/watch?si=SAID3BPn8MqOb4gK&v=HnUeMb_MtB4&feature=youtu.be

• APOLL0 kullanıcısına yanıt
    Viewsonic X1 4K Pro Google Tv Projeksiyonamazon.de
    deleyCON Universal Beamerhalterung Deckenhalterung +-15° Neigbar - 360° Drehbar - bis 13,5Kg - Höhenverstellbar 380mm-580mm - Kabelführung - Schwarz
    https://www.amazon.de/dp/B01LXZD0C2?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_C81JHCS0RNFE17M3VWGV&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_C81JHCS0RNFE17M3VWGV&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_C81JHCS0RNFE17M3VWGV&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

bu arada askı aparatını herkeze tavsiye ediyorum, çok kaliteli ve başarılı bir aparat. Amazon Almanya ortalama 2 haftada geliyor;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.