Evet dlp-link uyumlu aktif shutter gözlükle çalışıyor. |
Viewsonic X1 4K Pro Google Tv Projeksiyon (2. sayfa)

-
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Projeksiyonlardaki 3d nin sadece 3d blueray playerle çalıştığına dair bir şey okumuştum doğrumudur bu? Pc de açtığım half sbs görüntüyü birleştirebiliyormudur yani? Bir de hangi gözlüğü almam gerekir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Way be, bende o kadar araştırdım hiç bir yerde 3D yazmıyordu.
Hatta tozlu raflarda bi yerlerde gözlükleri bulursam deneyeyim 😃
Ama ayarlar nasıl, onuda ekleyin bende denemek isterim
-
-
Sizin inceleme videonuzda gördüm ben 3d ayar menüsünü. Acaba deneyip bize bilgi veremezmisiniz half sbs bir içerik açıp.
-
Arkadaşlar 3d ayarların aktif olması için görüntü modunu kullandığınız playerdan (apple tv veya android player) 1080p olarak ayarlamanız gerekiyor. 3D ayarları 4k modda aktif olmaz. Görüntüyü 1080 ayarlarsanız hem half sbs (yan yana ya da yukarı aşağı) hem de bluray 3d izleyebilirsiniz. Gözlük olarak şöyle bir şey lazım
www.amazon.com
DLP Link 3D Glasses, ELEPHAS 144Hz Rechargeable Active Shutter Eyewear for Most DLP-Link 3D Projectors- Acer, ViewSonic, BenQ Vivitek, Optoma, Panasonic, Dell, Viewsonic (4 Pack)https://www.amazon.com/ELEPHAS-Rechargeable-Projectors-ViewSonic-Panasonic/dp/B01JG2ZSS6
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X