Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ViewSonic XG2401 24 inç 144 HZ FreeSync TN Panel Monitör Satın Al 20 Haziran 2023 15:40 1 1 ViewSonic XG2401 24 inç 144 HZ FreeSync TN Panel Monitör 10.2018 tarihinde Hepsiburada'dan aldım, yaklaşık 1.5 yıldır kullanmıyorum o yüzden satışa çıkarıyorum.Herhangi bir kusuru yoktur, ölü piksel veya ışık sızdırması problemi yok. Kutusu ve tüm kutu içeriği mevcuttur. Ürünü elden İstanbul Ataköy'den teslim alabilirsiniz, veya havale sonrasında kargolayabilirim. Kargo ücretini alıcı öder.Fiyatı 2000 TL'dirBir süredir rafta beklediğinden yalnızca kutusunun fotoğrafı mevcut, panelin kendisinin fotoğrafını almadım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CableMod örgülü SATA, Front Panel, 4 pin PWM ve USB 3 uzatma kabloları / 3x Nanoxia RGB LED Bar Singularity Computers D5 pompa ve rezervuar kombosu + 12mm OD sert tüp bükme aksesuarları + Rakorlar MSI Ventus 3X RTX 4090 OC Edition Lian Li PC-O11 WXC kasa