Şimdi Ara

ViewSonic XG2402 24' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    akakce.com
    ViewSonic XG2402 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-xg2402-24-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,108476175.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TN panel 144hz . Ben diğer monitörlerden bir fark göremedim . Fiyatı saçma geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BF'de kazananlar kulübü ve puanla 1050 TL'ye geliyordu. Fiyat piyasaya göre iyi ama sıcak değil. Birde TN panel. Alacaklar youtube dan inceleme videolarına baksın. Renkler çok cansız. Soluk bir görüntü var. Tavsiye etmiyorum. İlla TN alacaksınız hepsiburada da Lenovo puan + çek ile 700 TL'ye alınabiliyor. Ara sırada itopya da Viewsonic'in 144 hz tn modeli 799 tl ye düşüyor.
  • TN panel. Profesyonel rekabetçi FPS oynanıyorsanız alınmaz. Fiyatı da ucuz değil.

ViewSonic XG2402 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü

• Kaliteli bir tn panel ıps den daha kullanışlıdır. Tn panellerinde soluk cansızları var kaliteli tnlerde var . bu ürünün sıcak olması için 1100 tl civarı olması lazım

• 10 sene 60hz Full HD TN'den 75hz Full HD IPS'e geçmiş biri olarak isterlerse 144hz Ultra HD TN versinler yine de geçmem o çamur şeye artık.
  • Bu monitor nasıl? Dün konu açtım silmişler herhalde sıcak değil diye ama fiyatı baya uygun geldi, muadili sanırım aoc 27g2u ama o da min 1700 tl.

İtopyadan 24g2u almayı düşünüyordum 1299 tl’ye ama çok vade bindiriyordu fiyata, ve sanırım iade ürünleri bitirmeye çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezmez -- 11 Ocak 2020; 15:24:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mezmez kullanıcısına yanıt
    6 bit +FRC olması dışında çok iyi.
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyatta düz 8 bit monitor var mı acaba, aocda da frc varmıs
    DisplaySpecifications
    27" AOC 27G2U - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/b39e1b4d

Hocam fiyat süper, 250 sterlin amazon ingilterede. 6bit+FRC olması tek kötü yanı ama diğer yanları çok iyi. 4 ms gtg standart, 1ms özel bir modla sağlanıyormuş. 6bit frc çok kafa takmazsan panel güzel.
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Anythingyoutube
    ACER xv272pbmiiprzx 27" 144hz İnceleme - TR'DE İLK
    https://www.youtube.com/watch?v=CDAj23hIudQ&app=desktop
    Hocam bu videoda incelemesi var sizce monitoru ilk açtığında ips glow oluyor mu farkedebildiniz mi, tek korkum ips glow çünkü aynı modelin 1440p olan monitoründe bu konuda hb ve amazon.com’dan tonlarca şikayet var. Bi de hdr destekliyormuş , pek anlamadım bu özelliği acaba bit değeri hdr ile yükseltilebilir mi?

24 inçlik Samsung CFG73 var VA panel. Gerçek 8-bit. Fiyatları çok oynak bir ara Amazon 1300’e sattı şimdi 1500-1800 civarında olabilir.

Monitörün bit değeri ile hdr bambaşka şeyler. 400 nit parlaklığı çok iyi hdr400 diyor aslında tam hdr değil. Gerçek hdr aslında 1000nit quantum dot v.b. panellerde var. 6-8-10 bit olayı görüntü kalitesi ile ilgili. Renk doğruluğu falan. Arkadaşın önerdiği va panel de güzel ama 24 inç.
  • Ürün çok güzel kullanıyorum alan pişman olmaz fiyatı size kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 75 hertz ıpsten 144 hertze geçmek istiyorum bu yüzden bayadır uygun adaylara bakınıyorum. ancak bu monitöre ıpsten geçersek büyük hayal kırıklığı yaşarız gibime geliyor.
    ClickTech UKyoutube
    ViewSonic XG2402 - Unboxing and Review
    https://www.youtube.com/watch?v=kk5dTNBDDrI

5.dkda bf5 oynuyor. oyuna aşina olduğum için söylüyorum renkleri hiç iyi değil bir de hareketli sahnelere durdura durdura baktım. şöyle bir ss aldım
    ViewSonic XG2402 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü

hem 144 hertz hem tn ama yine de ghosting yapıyor. alınmaz bence

• Üstadlar bütçem kısıtlı, 700 liraya bu va panel cihaz üzer mi? >

va panel, 75hz, 1ms, 8(6+FRC) bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongunbey -- 11 Ocak 2020; 22:16:11 >

• Hp 25x tn ve 400cd kullanıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 Bit Va Panel Her Zaman TN ve IPS Kat ve Kat Daha İyi Görüntü Verir Bu yüzden 2,5 - 3 yıl önce sony xe9005 va panel aldım yeni çıkan ıps tv lerden 5 gömlek daha iyi Va panel her zaman olede yakın görüntü verir 10 Bit Mat Va Paneli Havada Karada Kapın Ama Bulabilirseniz

Çizim işiyle uğraşanlar kesinlikle Va panel alın AutoCAD de o arka planı siyahı simsiyah göstermesiyle çizgilerin belirgin netliği görürsünüz

Hz olayı yükselirse görüntü renk kalitesi düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Ocak 2020; 0:19:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.