vodafondaki fatura stop olayı diye bişey var galiba. bunlarda işe yarıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: mitersah0620
ben dün vııın aldım.İlk 3 ay 19 deil 35tl ödemeye razı oldum:( ama bu face gireesen kotan dolar olayı çok canımı sıktı.Bunun aslını ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinrm.çünkü bn face hastasıyım.Ben kota olayını bişey indirirsen dolar die biliyodm:(bu konuda bana yardımcı olursanız sevinrm
Şöyle ki, facebook'tan çok video izlersen kotan çabuk dolar..
quote:
Orijinalden alıntı: mitersah0620 ben dün vııın aldım.İlk 3 ay 19 deil 35tl ödemeye razı oldum:( ama bu face gireesen kotan dolar olayı çok canımı sıktı.Bunun aslını ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinrm.çünkü bn face hastasıyım.Ben kota olayını bişey indirirsen dolar die biliyodm:(bu konuda bana yardımcı olursanız sevinrm
Face fazla kota yemez ancak sizin siteleri gezmeniz bile bir şey indirmedir.net hakkında bilgi sahibi olun diye söylüyorum
Yani face girmemle dolmaz ama video seyretmeyle dolar.Ozamn film felan seyredemem ölemi( bu arada 4gb kulanıyorum)eeee ben ne anladım ozamn ya varya bunlar ....neyse.Bişey daha sorucam arkadaşlar ben bu kotamın ne kadar olduğunu nasıl ögrenicm?nette *456*3# yaparak ögerenebilirsnz dio modemdeki hattı çıkartıp makineye taktm denedim olmadı acaba netten şifre felan girip ögrenemezmiyim çünkü kota dolunca deli fatura geliyomuş.ilk aydan kabarık bi fatura gelirse bizim valide deliriir.
quote:
Orijinalden alıntı: mitersah0620
Yani face girmemle dolmaz ama video seyretmeyle dolar.Ozamn film felan seyredemem ölemi( bu arada 4gb kulanıyorum)eeee ben ne anladım ozamn ya varya bunlar ....neyse.Bişey daha sorucam arkadaşlar ben bu kotamın ne kadar olduğunu nasıl ögrenicm?nette *456*3# yaparak ögerenebilirsnz dio modemdeki hattı çıkartıp makineye taktm denedim olmadı acaba netten şifre felan girip ögrenemezmiyim çünkü kota dolunca deli fatura geliyomuş.ilk aydan kabarık bi fatura gelirse bizim valide deliriir.
Turkcell MSj bolumunde KaLan Yazıp 226o gönderin .. Ne kadar KalDıgını ogrenmis oLursunuz
ghost adlı üye arkadaşa sesleniyorum turkcell vın avea jet vodafone vs..... bunları araştırdım bende alıyorum aldgıgım bilginin dogrulugu ne kadar geçrli arkadaşlar yanıtlarlar burda fakat buyuk merkezlerde sadece 3g sebekeleri varmıs kucuk bir erde oturuyorsan benim gibib 2g üzerinde internetin olur yani edge hızı gibi birşey sitenin açılmasının 45 sn 1 dk beklersin aman diyorum.. forumları okuyun tt neti kapattıranların pişmanlıgını okursunuz... birde usb şeklindeki şeyleri kaybettignde 24 ay ödemek zorundasın yok ben kaybettim diyemiyorsun... cıktınmıda memmnun kalmadıgında adamlar sana diyor...modem parası andtlasma fesh miktarı vs... bilirsiniz işte o yüzden aman diyorum... iiii düşünün..
TEŞEKKÜR EDRİM HAND....
BENDEN SIZLERE DOST TAVSIYESI SAKIN ALMAYIN BIR DOST TAVSIYESIDIR BEN 2 AYDIR UYEYIM 200 300 GELIYOR FATURALAR BIR SEY GUNCELEME YAPTIGINDA SARKI INDIRDIGINDE DAHI SISIYOR FATURA HEM OBUR TURLUDE PARMAGIN NOKTA DOKUNSUN BAGLANTI KOPUYOR HEMEN KOTA ASILINCA VAY HALINIZE
arkadaşlar ben evimdeki ttnet internet aboneliğimi iptal edip vıın almayı düşünüyorum hani şu turkcell'in usb modem yoluyla internete b[Kunye=]ağlanılanlarından... benim sorum ise şu ben vıın alınca sürekli onu kullanacağım için bi sorun olurmu ne biliyim dayanırmı o küçük modem bi arza çıkartırmı sorun yaşarmıyım yoksa evdeki internetimi kullanmaya devam etsemmi.? şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar...
Merhaba Arkadaşlar.
Vınn hakkında çok yorum yapılmış. Kimi doğru kimi yanlış... Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Benim kullanım tarzıma göre TTnet 4gb paket yerine Vınn 4gb paket daha güzel... Bulunduğum yerde 3G sinyali son derece iyi. TTnet'i katlar :) Biraz kendimden örnek vermek gerekirse: 4GB kota çok dikkatli kullanılması gerekir. İlk 3 ay 19 TL gelmez. Bana Türkcell bayisinde detaylı anlattılar. Vergilerle birlikde 19TL'den yüksek gelir. Yaklaşık 25-35 TL arasında bir rakam ödemişdim. 3 ay'dan sonrada 42TL ödemeye başladım. Şu anda 5. aydayım. Sabit 42 TL ödüyorum. Ve hiç kota aşımı yapmadım. Bazen kota bile arttı :)
Hergün Facebook'da takılan birisiyim. Belirli haber siteleri, forumları takip ederim. Canım sıkıldımı video izlerim. Ve en önemlisi bağımlı bir KnightOnline oyuncusuyum :) PC sabaha kadar acık olduğu zamanlar olur. Ve bugüne kadarda hiç limiti geçmedim.
Bunun sınırını ayarlamak sizin elinizde... Ben kendimden örnekler verdim, Vınn programında düzenli olarak kota kontrolü yapıyorum. Bitmesine yakın sürekli mesaj geliyor. Aksama olmadı... Zaten tahmini olarak kullandığınız miktarı bilirsiniz...
Bence gereksiz yere VINN'ı kötülemeyin. Düzenli ve mantıklı kullanınca gayet iyidir. İyiforumlar
bende turkcell vınn kullanıyorum.kullanıma dikkat etmeniz gerekiyor.4gb 42 tl ödüyorum.bana kalırsa almayın derım.nedenıde sıtelere gırerken bıraz yavas kalıyor ve en onemlı sorun 2 yıllık taahutname verıyorsunuz.iptal ettırmek istedıgınızde kullanmadıgınız ay çarpı * tarıfe olarak odemek zorunda kalacaksınız.ornek olarak 4 ay kullandınız ve sıkıldım artık kapatmak istiyorum dediğinizde 20 ay çarpı*42=840 tl odemek zorunda kalıyorsunuz.bana kalırsa bulasmayın
Samsunda VINN kullanıyorum şehrin %90 nında ürün EDGE hızında bağlanıyor, bu hızda çok çok yavaş müşteri hizmetlerine başvurmuştum film fırıldak çevirip iade kabul etmediler, bir daha Türkcell ile hiç bir işim olmaz, Türcell den uzak Allah' a yakın olun :)
Valla arkadaşlar keşke almadan önce Test yaptırsaydınız... Yukarıdaki yazımda düşüncelerimi açıkladım. Bir ara şebeke sorunu oluşmuşdu, müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Biraz zaman aldı ama onuda çözdüler.
Şuan gayet iyi(3G). Kullanıma dikkat etmeniz gerekir.
tek dh ve facebook da takılacam arada birde bi kaç müzik indiririm o zaman yeter mi 4 gb lık kota
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme