Şimdi Ara

vıın almayı düşünüyorum.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben evimdeki ttnet internet aboneliğimi iptal edip vıın almayı düşünüyorum hani şu turkcell'in usb modem yoluyla internete bağlanılanlarından...
    benim sorum ise şu ben vıın alınca sürekli onu kullanacağım için bi sorun olurmu ne biliyim dayanırmı o küçük modem bi arza çıkartırmı sorun yaşarmıyım yoksa evdeki internetimi kullanmaya devam etsemmi.?
    şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar...

• öncelikle amacın ne ? Unutma o kotalı bi sistem ve download aşımı da ttnet download aşımı kadar ACIYAN bi sistem degil, ne oldum demeden
    haşırtbank diye şişiveriyor. Amacın sadece email okumak, gazete okumak ise ve 4 gb kotalı biri isen (adsl) de ve zaten kotam dolmuyor
    diyorsan al ama facebook, youtube felan coşan biriysen 10 gune kalmaz kotan dolar sonra fatura ramazan davulu gibi şişer
  • Kota aşımından sonra fatura çok şişer o yüzden iyi düşün eğer sadece e-postalara bakacaksan internette surf falan yapacaksan al.Birde vınn modemlerde upload miktarıda download'a eklenerek kota belirleniyor yani 4 gb olan kota muhtemelen 2,5 download 1,5 upload ile dolar.
  • öyle bişey varsa hiç almıyım o zaman böyle saçmalıkmı olur 2.5 gb yetmez...
    çok teşşekkür ederim ilerki zamanlarda belki evimdeki interneti iptal ettirmeden alırım.
    büyük bir dertten kurtardınız çok sağolun...
  • Ayrıca vaadettikleri hız sadece bir yerde sabit durduğunda.. 40 km hızdan sonra hareketliyken alabileceğin hız 300küsür kbps
  • Kardeşim geç 8 Mbps ye kablosuz modemin şeyini alanını artıran cihazınıda al, 3G telefonunla wifiyle gir al sana 8G :D
  • 3G evdeki internete rakip olamaz zaten. hiçbir zaman stabil değildir. Avrupada anca oturdu senelerden sonra her bölgede var. Türkiyede her yerde 3G şebekesi olursa belki sabit ücretten kurtulma açısından bir kaç müşteri kayar.
  • bekleyecen bekleyecen belki 2-3 seneye kadar herkes alacak hale gelir
  • Ben Ankara'da yasıyorum Ankara'nın yarısından fazlasında çekmiyor 3g Edge le winn i ne yapayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Ben Ankara'da yasıyorum Ankara'nın yarısından fazlasında çekmiyor 3g Edge le winn i ne yapayım ben

Bir arkadaş vardı forumda edge kullanıyormuş 300 ile download yapıyorum diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 10 Eylül 2009; 15:00:34 >
  • Ben speed testte turkcell'in hızını çok iyi buluyorum. Evdeki ADSL vede Telefon hattını iptal ettirdim bidahada bağlatmak istemiyorum 2 faturadan kurtuldum.
  • - Turkcell 3g netteki hız farkı
    - neyy
    - Netteki hız farkı
    -heyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: westblood

- Turkcell 3g netteki hız farkı
    - neyy
    - Netteki hız farkı
    -heyy

reklam çok güzel ama
  • Evde TTNET kullanılır..
  • Peki bu vınn modem yerini tutabilecek sistem yok mu yani laptop'umuzla her yerden nete girmek gibi bir lüxüsümüz yok mu ?
  • ttnet wifi kullan tabi heryerde olmaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

ttnet wifi kullan tabi heryerde olmaz ama

Teşekkürler araştırayım bi tekrar fakat onun hakkında da pek iyi şeyler duymadım. Heryerden bağlansada hızı düşük olur diye duydum mantıklı aslında söyledikleride. Bazı şeyler tam oturmadan almak saçmalık o yüzden bekleyeceğim gene.
  • hocam adsl bağlantın varsa bedava dakikanı kullanıp deneme yapabilirsin.
  • ben dün vııın aldım.İlk 3 ay 19 deil 35tl ödemeye razı oldum:( ama bu face gireesen kotan dolar olayı çok canımı sıktı.Bunun aslını ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinrm.çünkü bn face hastasıyım.Ben kota olayını bişey indirirsen dolar die biliyodm:(bu konuda bana yardımcı olursanız sevinrm
  • hayır sacma birsey bende vodafone mobıl kulanıyorum face bende girip cıkıyorum normal sekılde nette durdugun gibi gıder birsey ındırmedıkten sonra video izlemedikten sonra, kotan kolay kolay doLmaz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.