Şimdi Ara

Vıınncılar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar faturalı 4gb vınn kullanıcısıyım kota yetmeyince vodafone hat aldım ama bi turlu vınn modemde calistiramadim. Nasıl calıstıracam bu mereti yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _passenger_ -- 23 Ekim 2010; 23:49:28 >

• yeni bir bağlantı oluştur apn:internet olsun.
  • gir vodafone nın sitesine yükle vodafone un yazılımını tamamdır ben son sürüm v10 ingiltere sitesinden yüklemiştim vınn da çalıştırdım problemsiz
  • hocam vodafone kartı taktığımda pini girdikten sonra bu uygulamayı sadece turkcell kullanabilir diyor ve vınn programı kapanıyor ayar yapmama dahi imkan vermiyor

@onururgu sendeki model e176g miydi ?
  • bendeki e176g daha önceden vodemim vardı onun programıda yüklü notebook da e176g ye vodafonu takıp vodem programını açınca mobil cihaz algılandı diyor ve pin ister sonra bağlan bu kadar ingiliz vodafone sitesinden v 10 olanı indir problemsiz çalıştır kullan
  • hocam yanlış anlamadıysam v10u pcye yüklüyoruz(75mb lık bir dosya sanırım) cihazda vınn yüklü olması önemli değil yanlışmıyım? teşekkürler
  • bende ikiside yüklü problem yok turkcell de vınn ı vodafone da vodafone connect i kullan avea denemedim çekiceğinide zannetmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalwarırım Yardım Edin
    2 ay önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam şuan deneme fırsatım yok deneyince sonucu buraya yazacağım tekrar teşekkürler.
  • denenip onaylanmıştır
  • arkadaşlar şu vodafone den indiriceğimiz v 10 proğramın linkini koyarmısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.