Şimdi Ara

VikingMt2 1-99 Oldschool 4 Ekimde Açılıyor.✨BONUSGAMER, BERSERKER, EMRE ATEŞ, SİNAN KOCATÜRK SERİ ÇE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VikingMt2 1-99 Oldschool 4 Ekimde Açılıyor.✨BONUSGAMER, BERSERKER, EMRE ATEŞ, SİNAN KOCATÜRK SERİ ÇE

VikingMt2, 4 Ekim'de 1-99 level oldschool yapısıyla oyun dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor! Oyuncu dostu yaklaşımı, dengeli oyun yapısı ve dev reklam bütçesiyle sektöre yön verecek bu yeni deneyim, Metin2 severler için bambaşka bir serüven sunacak. VikingMt2'de yayıncı kadrosu da oldukça iddialı. Sevilen isim Kadirland, büyük bir geri dönüş yaparak hayranlarını heyecanlandırırken; BonusGamer, Berserker, Emre Ateş, Salvador, Sinan Kocatürk, Gorilbey ve Pljakic,Hogest, Nexin, Kolsuzbacak gibi tanınmış içerik üreticileri, hızla seri içerik üretip bu yeni macerayı siz değerli oyuncularımızla paylaşacak! GM’ler de VikingMt2'de fark yaratıyor! Oyunculara yanglarını alıp karşılığında para kazandıracak bu sistem, ekonomiyle uğraşan oyunculara yepyeni fırsatlar sunuyor. Ayrıca, legal satışların serbest olması, piyasada çokça aranan bu özelliği VikingMt2'yi tercih etmek için bir sebep haline getiriyor. İki farklı client üzerinden sınırsız otomatik av imkânı ücretsiz olarak sunulacak. Bu sayede, oyuncular oyunu daha rahat deneyimleyebilecek ve vakitlerini en verimli şekilde değerlendirebilecek. VikingMt2, piyasada her hafta açılan standart oyunlardan sıkılanlar için 0'dan özel olarak dizayn edilmiş bir yapı sunuyor. Reklam şöleni yakında başlıyor, reklama doyamayacaksınız

VikingMt2 1-99 Oldschool 4 Ekimde Açılıyor.✨BONUSGAMER, BERSERKER, EMRE ATEŞ, SİNAN KOCATÜRK SERİ ÇEvikingmt2 1-99 oldschool yapısıyla 4 ekim cuma açılıyor !
    VikingMt2 Yeni 1-99 Oldschool Yapısıyla 4 Ekim Cuma Açılıyor
    https://vikingmt2.com

• sofi2 varken tutacağını pek zannetmiyorum ümitin kanalı açıyor o tarihte

• Üstat merhabalar hayırlı günler size bir şey danışmak istiyordum benim bu oyunla herhangi bir ilgim alakam yok ömrümde açıp bir kere oynamışlığım yok ama ne hikmetse benim telefonuma hep sizlerden taciz boyutuna varan gün içinde onlarca defa SMS ler geliyor

Vikingmt2 bilmem ne Mt2 Afedersiniz de çok abuk subuk mesajlar geliyor yok şu tarihte şu açılıyor bu tarihte bu açılıyor gibi ve gelen SMS lerde de SMS iptali ile ilgili herhangi bir bildirim falan da yok üstat bu kısa mesajları iptal etmek için ne yazıp nereye göndermek gerekiyor sizden geri dönüş bekliyorum hayırlı günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.