Şimdi Ara

Vikings (2013 - 2020) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.147
Cevap
108
Favori
283.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler pc arızalı mobilden izleyebileceğim site varmı diziyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bölümdü yahu? Bitmesin istedim o derece. Kesinlikle şu ana kadarki en iyi bölümdü.

Saksonlarla yaptıkları çarpışma çok iyiydi. Ragnar ise delirdi, kötü şeyler olacak diğer bölümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

İniyor 4. bölüm. Bugün izleyecek 3 dizi var. The Walking Dead, Vikings ve Bates Motel.

Eğer izliyorsan 2 hafta sonra pazartesiye game of thrones da çıkıyor. Ne mübarek bir gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castamere -- 18 Mart 2013; 15:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

İniyor 4. bölüm. Bugün izleyecek 3 dizi var. The Walking Dead, Vikings ve Bates Motel.

Eğer izliyorsan 2 hafta sonra pazartesiye game of thrones da çıkıyor. Ne mübarek bir gün

İzliyorum, izlemez miyim hiç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

İzliyorum, izlemez miyim hiç.

Pazartesi sendromu ortadan kalkıyor. Artık iple çekeceğiz gelsin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Beyler pc arızalı mobilden izleyebileceğim site varmı diziyi?

Dizimag. mobil sayfasi var.

• sezon 1 bölüm 4
    süper bölümdü, her bölümde çıta yükseliyor, ragnar'ın konuşmaları gittikçe jax teller'a benzemeye başladı
  • yarına sınavım olmasa 4. bölümü izlicektim neyse kader yarına izlemekteymiş. ama keşke böyle süper bir diziyi History kanalı yerine başka bi kanal yapsaydı baya uzun sürebilirdi ama 9 bölüm olacak toplam dizi biraz iç burkucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

beyler dizi hep bu tempoda mı gidecek yoksa ilerleyen bölümlerden odin,thor falan gelecek mi?şahsen tarihi iskandinav filmi denilince hemen aklıma bunlar gelmişti ama 3.bölüm sonu umutlarım tükendi...

Tanrı onlar yahu. Mitolojik karakterler yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

beyler dizi hep bu tempoda mı gidecek yoksa ilerleyen bölümlerden odin,thor falan gelecek mi?şahsen tarihi iskandinav filmi denilince hemen aklıma bunlar gelmişti ama 3.bölüm sonu umutlarım tükendi...

tabi ki de biliyorum.yani dizi fantastikleşecek mi?hani fantastik diziler var ya...thor 3d diye bi film vardı.

• Karakterler mükemmel, keşke tek sezon olmasa çok iyi ilerliyor.

Ragnar sinirlendi 5.bölüm olaylar olaylar
  • Ne yaptınız siz yahu.. Dedim bulmuşum böyle diziyi, o da tek sezonmuş. Sevdiğim kız bana abi dese bu kadar üzülmezdim..

Bi dizi ciddi anlamda bu kadar sıkmadan her bölüm ilerleyebilir. İşler kızıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 18 Mart 2013; 18:55:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

tabi ki de biliyorum.yani dizi fantastikleşecek mi?hani fantastik diziler var ya...thor 3d diye bi film vardı.

Hocam dizi history channel a ait yani olabildiğince tarihi olaylara bağlı kalacaklar. Tarihi bir dizi, fantastik değil. Zaten olması gerekende o, vikingleri bi adam gibi izleyememistik.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Ne yaptınız siz yahu.. Dedim bulmuşum böyle diziyi, o da tek sezonmuş. Sevdiğim kız bana abi dese bu kadar üzülmezdim..

Bi dizi ciddi anlamda bu kadar sıkmadan her bölüm ilerleyebilir. İşler kızıştı.

Hocam kesin değil tek sezon olduğu uzayabilirmiş.
  • Güzel dizi şu 1. bölümü izledim sadece beğendim diyebilirim. severim böyle tarihi şeyleri. Deli gibi game of thrones izliyormuş gibi oldum da benzerler tabi.
    Beyler final bölümünde tarkan'ın viking filmindeki ahtapot varmış çok iyi yerden spoiler aldım
  • 4. bölümün altyazısı hala çıkmadı. Çeviren kişi %35 diyor.
  • Bölüm baya iyiydi.Camelot gibi bir facia olmasından çok korkuyordum.Neyse ki olmadı.Hatta baya iyi çıktı dizi.

Köyü basma sahnesi,Floki'nin kilisedeki hal ve hareketleri ve saksonlarla çarpışma sahnesi çok güzeldi.

Bu Rollo'yu çözemedim bir türlü.2. bölümde güzelim genç kıza tecavüz ediyor.Bu bölümde gariban yaşlıyı öldürmesini bekledim.Su içirip bırakıyor herifi.Sonrasında kardeşini kurtarıyor fakat kardeşinin karısına yazılıyor.Bir garip valla.
  • Eğer dizi böyle gidecekse . Süperdi.. Bayıldım bu bölüme, heyecanla izledim.
  • Bende geldim... 4. bölümden devam tabiki. Dizi fena değil, konunun daha da ilginçleşmesini ve fantastiğe kaymasını diliyorum.
  • şimdiye kadar ki en iyi bölümdü bu.
    yahu bu saxonlar ne kadar saf arkadaş ya. adamlar yabancı, ülkene karaya çıkmışlar kalabalıklar baltalı falan direk saldırın ya da yardım çağırın ne diye konuşmaya çalışıyorsunuz? sonraki bölümde de o kadar adam silahsız kiliseye giriyorlar dışarı adam koyun bir şey yapın yanınıza silah alın. sahildeki askerler de saçma davrandı. ben ordaki askerlerin komutanı olsam okçuları çıkarırdım öne vikingler spartalı pozisyonu aldığı anda yakardım gemilerini. bunlar da paniğe kapılıp saldırınca dayardım oku. askerleri de savunma pozizyonuna sokardım. kayıp vermeden indirirdim hepsini. bu arada ragnar'ın karısı çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barristan the Bold -- 18 Mart 2013; 23:43:43 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.