Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Viktor neden kullanılmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında zor ama kullanışı o kadar zor olmayan bi arkadaşımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hohoyt

Aslında zor ama kullanışı o kadar zor olmayan bi arkadaşımız

2-3 kere okudum ama ne demek istediğini anlayamadım şairin bu cümlede
  • e sinin bugu yüzünden karşıma her geldiğinde çok feci eziliyorum riot hala fixlemeyi düşünmüyor. bkz:görünmez lazor
  • aslında çokta zor değil rumble oynadıysan ultisini tutturabildiysen viktor da çok baba şampiyon hele kendi iteminin kırmızı olanını alınca bide çizittirebiliyorsan yemede yanında yat kaptan. Al Viktor'u al pişman olmazsın.
  • Oynaması zor olduğu için . Vlad'da Viktor'da bende yok ama free iken bol bol oynamıştım . E sini tutturmak bazılarını zorlayabiliyor . Eğer tutturamıyorsan W skilini kullanıp atmayı dene işe yarayacaktır
  • viktor early gamede çok iyi fakat late gamede düşüyor oyundan biraz passive'inden dolayı. item'ı satamadığımızdan daha iyi bişey alamıyoruz yerine. ayrıca oynaması çok da zor bi şampiyon değil.
  • Düzgün burst u yok. Bir Ahri değil
  • Vladimir galiba hep nerf yemiş.Sizce şimdiki durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrzmn

Vladimir galiba hep nerf yemiş.Sizce şimdiki durumu nasıl?

vallaha ben seviyorum sahsen ama dedigin gibi nerf yedi.Ben hala kullan1yorum q ile habire harasslay1p can yar1ya inince w-q-e-r yap1p kaçmak isime geliyo.Bide mavi buff la cd ayakkab1s1 ç1k1nca saniyede bir q diyebiliyosun ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Düzgün burst u yok. Bir Ahri değil

Stun haric bütün skiller burst degil mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Froggen viktor oynuyor şuan
  • Eller kadir kıymet bilmiyor işte (: Az görme sebebin bu ve vlad için ben 4 ayımı verdım gercekten bır sure sonra anlıyorsun değerini hele bir de early de kill alırsan oyun bile tasırsın

• Vladimiri aldım gayet güzel.Nerflenmiş hali buysa önceki halini düşünemiyorum.
  • La aklımda Vayne Yorick ve Rumble var ( Bu 3 hero olmadığından utanıyorum ) Bunları alır almaz Viktor alıcam her dakika Viktor konusu görmekten sıkıldım
  • Hazır konusu açılmışken sorayım, viktor oynarken kırmızı item haricindeki diğer iki itemi nerden bulabilirim? Kırmızı olanı recommendedda var. Diğer ikisini bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Hazır konusu açılmışken sorayım, viktor oynarken kırmızı item haricindeki diğer iki itemi nerden bulabilirim? Kırmızı olanı recommendedda var. Diğer ikisini bulamıyorum.

kırmızıya çevirmeden önceki yani başlangıçtaki itemin üstüne tıklarsan yukarda çıkacaktır
  • Zor bir champ diye. Ama oyundaki en yüksek ap ratiosuolan champlardandır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e skillini tutturmak zor
  • Çok uzun süredir vlad benim main champim . Fakat hangisini alayım dersen viktor derim . Vlad nerf üstüne nerf yedi.Ama vlad alıcam diyorsanda 9 lvle kadar pasif oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazeminro

tek oynamama sebebim görünüşü çok kötü geliyor.

Görüntüsü harbiden çok kötü be hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.