Bildirim
Viktor Skinleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Prof arenada biri yasaktı hatırlayamadım şimdi hangisiydi o yüzden çoğu prof mid laner klasik skini kullanıyor ona alışık olmak için. Ayrıca skinleri pek güzel değil şuan pek metasıda değil yakında ufak bir buff ile cıf cıflı bir skin çıkartabilirler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
creator olan güzel bence. ama skinsiz de gayet güzel geliyo bana :D -
Proto olabilir canım,uzun bi süre yoktu tam otomatiği Kuro kullanıyordu onu hatırlıyorum kıyamet mühendisini zaten kullanmayan kalmadı
Soruya gelirsek halen anlam veremiyorum Viktor gibi şampiyona neden inatla kostüm çıkartmadıklarına,ben skinsiz daha çok seviyorum ama illaha bitanesini söylersek kıyamet mühendisi açık ara en iyisi,efekti diğer kostümlere göre daha hoş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 12 Nisan 2017; 1:38:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Creator efekt olarak güzel ama normal kostümü daha güzel geliyor bana. -
bence en güzeli klasik viktor, creator oyun içinde resimdeki gibi durmuyor -
Viktora çok güzel skinler çıkabilir ama uğraşmıyorlar nedense. Yakın zamanda bi legendary bekliyorum ben.
Şu anki haliyle hiçbiri güzel değil. Klasik oynamaya devam et. Bence creatorda çok iç karartıcı bi renk paletine sahip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki arkadaşlar, Sağolun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X