Şimdi Ara

Villarreal CF Taraftarları | Yeniden Avrupada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmilan94

Tebrikler, yükseldiniz.

İnşallah dediğiniz gibi playoffa kalmadan çıkarız. Direk yükselmek için yarınki maçtan puan almamız yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi takımdı Villareal.
  • Yeniden La Ligadayız. İnşallah tekrar üst sıralara geliriz.

Bakalım yeni kadro nasıl olcak.

Villarreal 1-0 Almeria. Böylelikle 2 sırada direk yükseldik. Gönül isterdi 1. olalım ama nasib değilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeigis41

Yeniden La Ligadayız. İnşallah tekrar üst sıralara geliriz.

Villarreal 1-0 Almeria. Böylelikle 2 sırada direk yükseldik. Gönül isterdi 1. olalım ama nasib değilmiş.

Bana guvenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmilan94

quote:

Yeniden La Ligadayız. İnşallah tekrar üst sıralara geliriz.

Bana guvenin.

Hep böyle tahminler yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeigis41 -- 10 Haziran 2013; 20:48:38 >
  • La liga ya iyi başladık. İlk iki haftayı kayıpsız atlattık. Dos Santos iyi katkı vermiş.
  • Mis gibii takımdınız inş eski günlerinize dönersiniz İspanyanın tadı kalmadı sadece Barça ve Real çekişince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Mis gibii takımdınız inş eski günlerinize dönersiniz İspanyanın tadı kalmadı sadece Barça ve Real çekişince.

İnşallah döneriz. Takım umut veriyor. Osasuna'yı 3 golle mağlup ettik. 3 te 3 gidiyoruz. Maç fazlasıyla 1.yiz. Haftaya Real Madridle karşılaşacağız. Takım ilk ciddi sınavını vericek.

Aquino, Cani, Dos Santos kanatlardan iyi bindiriyor. Hızlı bir oyun anlayışına sahip bir takım olmuşuz, bunuda iyi becermişiz.

Senin takım ne durumda?
  • quote:

quote:

Mis gibii takımdınız inş eski günlerinize dönersiniz İspanyanın tadı kalmadı sadece Barça ve Real çekişince.

İnşallah döneriz. Takım umut veriyor. Osasuna'yı 3 golle mağlup ettik. 3 te 3 gidiyoruz. Maç fazlasıyla 1.yiz. Haftaya Real Madridle karşılaşacağız. Takım ilk ciddi sınavını vericek.

Aquino, Cani, Dos Santos kanatlardan iyi bindiriyor. Hızlı bir oyun anlayışına sahip bir takım olmuşuz, bunuda iyi becermişiz.

Senin takım ne durumda?

Pozisyon üretmede sıkıntı yok bitirmede sıkıntı var. 3 haftada toplsan net olarak 10-15 pozisyon var ama 3 hafta sonunda sadece 2 gol var. Şanssızlıklarla 4 puanda kaldık biz milli takım arası iyi gelir herhalde. Sizin maçlar bayağı gollü geçiyor 2-3 yıla en azından Atletico Madrid seviyesine gelir Villareal.

• Real Madridle maçımız başladı. Cani'nin golüyle 1-0 öndeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

İmza yaptım hocam. Dilerseniz kullanabilirsiniz.

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_60844285//tm.htm#74158975][image]https://store.donanimhaber.com/f7/49/a4/f749a4cb14395d39a5ba56d49eb8794e.png[/image] 
    [size=1][font="Tahoma"][color=#000000][b]Villarreal CF Taraftarları[/b][/color][/font][/size][/link][/center]

İmza alttaki gibi çıkıyor. Hata bende mi ?

Bale Attı 1-1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeigis41 -- 14 Eylül 2013; 23:40:17 >

• Hocam şu resim linkinin sonu yanlış. .git olmuş. .gif yaparsanız düzelir.
  • quote:

Hocam şu resim linkinin sonu yanlış. .git olmuş. .gif yaparsanız düzelir.

Denedim olmadı. Sonra resmi başka bir siteye yükledim ondada olmadı. Uğraştığın için teşekkür ederim.

Yedik 2yi. Ronaldo attı.

Dos Santos 2-2 yaptı. Haydi sarı denizaltılar torpidoları salın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeigis41 -- 15 Eylül 2013; 0:28:48 >
  • Villarreal iyi 2-3 yıla iyice düzelir

• [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_60844285//tm.htm#74158975][image]https://store.donanimhaber.com/f7/49/a4/f749a4cb14395d39a5ba56d49eb8794e.png[/image] 
    [size=1][font="Tahoma"][color=#000000][b]Villarreal CF Taraftarları[/b][/color][/font][/size][/link][/center]

Hocam oluyor denedim. Yanlış yere yapıştırıyorsunuz büyük ihtimalle veya eksik alıyorsunuz. Hepsini kopyalayın çerçeve içindekilerin.
  • quote:

Villarreal iyi 2-3 yıla iyice düzelir

Takım iyi işiliyor. 2 hızlı kanada sahibiz. İkiside görevlerini iyi yapıyor. Umarım Dos santos Rossi gibi potansiyelini gösterir.

Aqiuno gözüme girdi.
  • quote:

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_60844285//tm.htm#74158975][image]https://store.donanimhaber.com/f7/49/a4/f749a4cb14395d39a5ba56d49eb8794e.png[/image] 

Hocam oluyor denedim. Yanlış yere yapıştırıyorsunuz büyük ihtimalle veya eksik alıyorsunuz. Hepsini kopyalayın çerçeve içindekilerin.

Çok sağol hocam. Sonunda kullanmaya başladım.

• İlk mağllubiyetimizi aldık. Saman alevi gibi olmak en büyük korkum. Bu sene avrupaya gidebilsek çok güzel olur.
  • Dk 80 Villarreal 2-0 Granada Maç fazlası ile 3. sıraya çıkıyor , 17 puanla. Haftaya Athletic Bilbao deplasmanı ve içeride Valencia maçı var bu 2 maç belli eder Villarreal'in kaçıncı bitireceğini

Edit: 3-0 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 4 Ekim 2013; 22:38:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.