Şimdi Ara

vin 7 değişmeyen internet sayfasından kurtuluş ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecenlerde bi program yükledim ve yanında bi bar getirdi adres cubugu altına hiçde sevmem rahatsız olurum bi zararı olmamasına ragmen ne denediysem ana sayfayı düzeltemedim regedit chrome ayarlar filan ne varsa yaptım unistail filan ama ana sayfa ne yaptıysam eski haline getiremedim chrome ye tıkladığımda karsıma bu sayfa cıkıyordu hep

www.22apple.com

sonra aklıma bi fikir geldi masa üstündeki chrome ye hedef bul dedim sonra masaüstündeki kısayolu silerek chrome dosyasndan yeni bi kısayol olusturdum sorunum çözüldü belki bu bilginin sizlerede faydası olur diye düşünüp paylaşmak istedim .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemallee

gecenlerde bi program yükledim ve yanında bi bar getirdi adres cubugu altına hiçde sevmem rahatsız olurum bi zararı olmamasına ragmen ne denediysem ana sayfayı düzeltemedim regedit chrome ayarlar filan ne varsa yaptım unistail filan ama ana sayfa ne yaptıysam eski haline getiremedim chrome ye tıkladığımda karsıma bu sayfa cıkıyordu hep

www.22apple.com

sonra aklıma bi fikir geldi masa üstündeki chrome ye hedef bul dedim sonra masaüstündeki kısayolu silerek chrome dosyasndan yeni bi kısayol olusturdum sorunum çözüldü belki bu bilginin sizlerede faydası olur diye düşünüp paylaşmak istedim .
    Yahu gece gece bu saçmasapan şey bulaştı chrome'a ne yaptıysam silemedim... Sizin yazdığınız yöntem de işe yaramadı

Bu sorunla karşılaşıp çözen varsa lütfen çözümü paylaşsın...

Düzeltme: Alıntı silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 22 Ocak 2013; 19:15:47 >

• Bu nedir ya yapıştı bilgisayara kene gibi ben de kurtulamadım.
  • Chrom ayarlar uzantılara baktınmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedip

Bu nedir ya yapıştı bilgisayara kene gibi ben de kurtulamadım.

Sorunun çözümü burada:http://forum.donanimhaber.com/m_70647704/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70659766

İyi forumlar.
  • Teşekkürler sorun çözüldü. Uzantılara falan bakmıştım ordan olmuyodu.
  • arkadaşlar iyide ben win7 expoler kullanıyorum onda nasıl yapacaz bu işi delirmek üzereyim yardımlarınızı bekliyorum tşk.. ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1kn51kn5

arkadaşlar iyide ben win7 expoler kullanıyorum onda nasıl yapacaz bu işi delirmek üzereyim yardımlarınızı bekliyorum tşk.. ederim..

Başlat-çalıştır-regedit yaz Karşına Çıkan Pencerede Görünüm'e Tıkla ''Bul'' de buraya ''start page'' yaz Sag Tarafta Start page'yi Bulacaktır.buna tıkla (start pageye) deger verisine istedigin siteyi yaz...
    Yada yine Regedit'ten HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel Dizinini takip ederek git. Yan Tarafa Gelen Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.Ve Regedit'i Kapa Şimdi Bak... Umarım Sorunun Çözülür...
  • Başlat-çalıştır-regedit yaz Karşına Çıkan Pencerede Görünüm'e Tıkla ''Bul'' de buraya ''start page'' yaz Sag Tarafta Start page'yi Bulacaktır.buna tıkla (start pageye) deger verisine istedigin siteyi yaz...
    yada yine Regedit'ten HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel Dizinini takip ederek git. Yan Tarafa Gelen Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.Ve Regedit'i Kapa Şimdi Bak... Umarım Sorunun Çözülür...

hocam ilginden dolayı tşk. ederim ama birinci seçeneyini uyguladım açtım dediyin yerdewww.google.com linki var sadece orayı geçtim ikinci seçeneyini deniyim dedim dizini takip ettim herşey microsofta kadar normaldi policies dosyasınıda açtım mikrosoftu da buldum sonrasında internet expoler seçeneyini bulamadım sorun devam ediyor konuyu biraz daha açarsan çok sevinirim önceden 22aplee açıyordu şimdi o sayfada açılmıyor sadece üste linki var sayfas görüntülenmiyor.. tşk ederim..

• http://download.chip.eu/tr/CCleaner_132258.html
    Tıklayın.

Karşınıza şöyle bir ekran çıkacak.

Yukarıda bir şey, sizin ilginizi çekmedi mi?

Bu yüzden dikkat.Bilmedğiniz siteden dosya indirmeyin.Chipten(chip.de almanlarındır,Türkiyedeki chip dergisi Almanyadakinin çevirisi olan kopya ,işgüzar,ağlamayı seven,hırsızlarca çıkartılır)
    Mesela tamindir.Bir şey indireceksiniz.Mesela yandex internet tarayıcısı.Googlea yandex tamindir yazın.İlk çıkan siteden indirin.Bunlara herkes ama herkes dikkat etmeli.Aynı şey bir programı kurarkende geçerli.Adam kurulumda isterse arama motoru,araç çubuğu(toolbar diyor gavurlar) kurmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetuyar42 -- 12 Mart 2013; 15:30:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.