Şimdi Ara

VIN WIFI AIRTIES --- TPLINK -- DRAYTEK -- ZYXEL -- KABLONET MODEM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
49
Favori
87.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir adet 5452 de ben aldım arkadaş sağolsun her sorunuzu cevaplıyor ve yardımcı oluyor almaya niyeti olanlara tavsiye ederim.
  • Kendisinden dün 5341 aldım, sağolsun kendisi bulunduğum yere kadar getirdi. Sıfır modem, tıkır tıkır da çalışıyor, şimdilik bir sorun yok, kendisine tekrar teşekkür ederim.
  • merhaba. pm attım 5343için.
  • Merabalar
    Metro net kullaniyorum bana bildigim kadariyla bir router ihtiyaci var sorun cikarmiyacak bi model elinizde var mi

not: evim 190 metrekare prizde evin girisinde arka odalarda internete baglanirken sorun yasamiyacagim bi model tavsiye ederseniz sevinirim.
  • merhaba hocam elinizdeki en iyi ve en yeni modem hangisi?

Şuanda aktif olarak garantili 5452 mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achellias

merhaba hocam elinizdeki en iyi ve en yeni modem hangisi?

Şuanda aktif olarak garantili 5452 mevcut mu?

Donanım olarak en iyisi air 5452 dir. Yeni olarakta air 5443 var. 5452 mevcutdur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade
    Donanım olarak en iyisi air 5452 dir. Yeni olarakta air 5443 var. 5452 mevcutdur.

Peki hocam çekim kalitesi nasıldır 5452'nin?
    Ben bazı kullanıcı arkadaşların yorumlarına baktığımda kapsama alanının pek iyi olmadığı söylendi.

Çekim kalitesi ve kapsama alanı hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz size zahmet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achellias -- 23 Eylül 2012; 21:17:52 >
  • mac bitsin pm atarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: achellias

quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

Peki hocam çekim kalitesi nasıldır 5452'nin?
    Ben bazı kullanıcı arkadaşların yorumlarına baktığımda kapsama alanının pek iyi olmadığı söylendi.

Çekim kalitesi ve kapsama alanı hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz size zahmet?

PM kısmında sorun vardı buraya yazmak zorunda kaldım.

baglanan cihazin chipsetine gore degisir. n ile baglanıyorsan +1 olur bg ile baglanıyorsan -1 disde olabilir. Chipset uyumu kısaca 120 150m2 genis yerlerde tavsiyem modem dairenın ortalarında olursa cok rahat her koseden baglanti saglarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 23 Eylül 2012; 23:33:11 >

• Hocam evimdeki modemi(doping adsl ''fishnet ar-1100) garanti dahilinde servise gönderdim, çok düşük sinyal alıyordum, sürekli kopmalar yaşıyordum.
    1-2 hafta içinde gelicek test ettikten sonra gene memnum kalmazsam ki memnun kalmayacağımdan eminim, bunu rafa kaldırıcam.
    Sizden 1 adet son model bir modem alıcam.Büyük ihtimalle 5452 yi alırım.
    Takibinizdeyim, hayırlı satışlar dilerim...
  • Merhabalar, acaba bu ürünlerin arasında elimdeki Air4450 ürünüyle birlikte kullanabileceğim bir modem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legion

Merhabalar, acaba bu ürünlerin arasında elimdeki Air4450 ürünüyle birlikte kullanabileceğim bir modem var mı?

5443 kullanabilirsin.

• Arkadaştan 5452 aldım aynı gün kargoladı ve dün elime ulaştı.

Ürün temiz ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Teşekkürler.
  • Teşekkürler,öğle yemeğinden vazgeçerek arayıp yolu tarif etmesen hala dolaşıyordum sanayi mahallesinde.Ürün sorunsuz ve sinyal kalitesi çok iyi.Azap çekiyormuşum şimdiye kadar.
  • A => Airties Rt 211 Modem ve Dağıtıcı olarak kullanılan 5210G
    B => 5210G A noktasındaki 13 mb neti 8 mb küsur olarak alıyor.
    C => B noktasındaki 5210G den basit wireles bir modem ile sinyal alabiliyor fakat buraya da 5210g koymayı planlıyorum.
    D=> Burada 5210G denendi balkondan 2 diş sinyal alıyor,
    E => ?
    F => ?
    G=> burayı haritada göstermeyi unuttum, fakat A noktasının 50 Mt arkasında kalıyor 5210G mevcut

E ve F yi devre dışı bırakıp, A noktasındaki modemi değiştiricem yani RT211 i. Bu anlamda sizden modem tavsiyesi istiyorum teşekkürler.

a-)Tp-Link TD-W8951ND 150Mbps 5 dBi Antenli 4 Port Kablosuz Modem = Firewall Özelliği YOK +
    b-) Airties Air 5452 300 Mbps Dual Band 4 Port 1 USB Port Kablosuz ADSL2+ Modem
    c-) Tp-Link TD-W8968 300 Mbps Kablosuz N USB ADSL2+ Modem Router = Firewall Özelliği YOK
    d-) Tp-Link TD-W8961ND 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router = USB Özelliği YOK

'a' seçeneğindeki 8951 300Mbps olsaydı ve usb olsaydı düşünmeden alırdım, fakat bu yüzden 'b' seçeneğindeki 2dbi olan Air 5452 te yoğunlaşıyorum sizin tavsiyeniz nedir?
    Teşekkür ederim Bol müşteriler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 3 Kasım 2012; 17:11:52 >

• Konuyla ilgili pm cevap verdim bakarsınız.

• Maalesef sipariş verebilmek adına sorduğum irtibat numarası dışında pm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 4 Kasım 2012; 16:18:27 >
  • Bir üniversite ağında access point kurmak istiyorum. Ofisime kadar gelen kablolu interneti kablosuza dönüştürmek itiyorum. DHCP sunucusunu kapatmam gerekiyor, zira internete ancak merkezin verdiği ip ile bağlanılabiliyor. Cihazdan ip alırsam sistem beni bloke ediyor. Aynı zamanda usb yazıcımı da ağa bağlamak istiyorum. Bu iş için ilerde farklı amaçla kullanabilmek için 4 ethernet portlu modem düşünüyorum. Modemin başka portlarından da gerekirse kablolu bağlanmak istiyorum.
    Bu işlemler için kullanabileceğim bir ürününüz var mı?

Bu iş için AirTies RT205'i kullanıyorum fakat bu modem tek Eternet ucu bulunduğundan bu ucu giriş olarak kullanıyorum ve başka kablolu bağlantı yapmamı sınırlıyor aynı zamanda yazıcı paylaşma şansım yok.

Bu amaç için kullanabileceğim ürününüz var ise bilginizi rica edeceğim.

İlginize şimdiden teşekkür ederim. Selamlarımla

• pm
  • PM
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.