Şimdi Ara

VIN WIFI AIRTIES --- TPLINK -- DRAYTEK -- ZYXEL -- KABLONET MODEM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
49
Favori
87.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

1 Adet 5650 adıma ayrıtıldı :)

Bu gün itibari ile 1adet air5650 tarafımca alınmıştırtır oktay beye saygılarımı sunuyorum cihazda problem yok sıfır kutusu tam yardımlarından ve ilgisinden dolayı teşekkürler. yanlız aldığım modem değerlerimde hiçbir değişiklik olmadı aksine değerler daha kötü çıkıyor oda modemle alakalı onuda inşallah güncellemelerle hallederler. daha yeni ürün nede olsa.
  • Banada bir tane 5643 ayırtın hocam . Almaya karar verdim teşekkürler
  • RT-205 modem ile eve ethernetle gelen interneti modem üzerinden geçirerek wi-fi sinyali alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

RT-205 modem ile eve ethernetle gelen interneti modem üzerinden geçirerek wi-fi sinyali alabilir miyim?

Alirsin forumda konusuda mevcut rt 205 access point yapma diye arattir cikacaktir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünü aldım sorun göükmüyor . Teşekkür ederim
  • ccnable arkadaşıma referans olabilirim. Elinden kutusun airties 5452 modem almıştım 1,5-2 yıl oldu. Rahatlıkla alabilirsiniz.
  • quote:

AIR 5650 300 MBPS KABLOSUZ 4 PORT USB HOST VDSL MODEM

Fiyat gerçekten çok iyiymiş neti iptal etmeyeydim alırdım bu vdsl modemi.
  • Hayırlı satışlar, şu 5650 lerden aldırıcan bana bitane sonunda kendimi zor tutyorum ev modem, ap doldu sayende :)
  • 5443 icin bilgi alabilirmiyim biraz. Ne kadar kullanildi durumu nedir vs ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5341 aldım. Satış konusunda gayet ilgili, güvenilir bir arkadaşımız. Buradan tekrar teşekkürlerimi sunarım.
  • Dün güzel bir alışveriş gerçekleştirdim arkadaşla.
    Gayet ilgili bir satıcı, tekrardan teşekkür ediyorum.
  • VDSL2 için

Airties Air 5650 mi ?
    Huawei HG655d mi?
  • Airties Air 5650 mi yoksa Zyxel 2812 mi tavsiye edersiniz? Malzeme kalitesi ve wifi cekim kuvveti hangisinde iyi?

Zyxel sistemi linux, airties???

Airties 5650'nin chipseti guzel ayrica airties urunleri 3 yil garantili. Acaba Zyxel in chipseti nasil..?? Zyxel de gigabit ethernet var ama benim isime yaramaz.

Airties 5650:

Chipset: Broadcom 63168
    DRAM: DDR3 128MB
    Flash: SPI 16MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 7 Mayıs 2013; 11:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Airties Air 5650 mi yoksa Zyxel 2812 mi tavsiye edersiniz? Malzeme kalitesi ve wifi cekim kuvveti hangisinde iyi?

Zyxel sistemi linux, airties???

Airties 5650'nin chipseti guzel ayrica airties urunleri 3 yil garantili. Acaba Zyxel in chipseti nasil..?? Zyxel de gigabit ethernet var ama benim isime yaramaz.

Airties 5650:

Chipset: Broadcom 63168
    DRAM: DDR3 128MB
    Flash: SPI 16MB

Cihazlari hic denemedim acikcasi kutusunda duruyorlar. Forumda kullanan arkadaslar vardır muhakkak onlar yorum yapmıslardır illa ki onlara bakabilirsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Airties Air 5650 ttnet mi normal versiyon mu?

Tesekkurler.

• merhaba evimde laptop ve masaüstü bilgisatar var. laptoptan internete girebiliyorum masaüsütüne girmiyor. ttnetçi modemi taktı gitti kurulum falan yaptı mı bilmiyorum. ethernet kartı arızalı olabilir dediler yeni bir ethernet kartı taktım. kablolar yeni ama masaüstünden girmiyor. bir iki kez girdi sonra kapandı. hibernet bağlı. ayrıca tivibuda mozaiklenme var. yardımlarınızı bekliyorum. ttnetçi gelmiş ve apartmandan daireye giren kablo eskimiş değişmesi gerekir demiş. daha önce adsl ile bağlanıyordum. hibernetle farkı varmıki. hibernet için farklı bir kablomu gerekir? Modemim airties 5650
  • pm attım
  • Bir pmde benden.

• p.m.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.