Şimdi Ara

VIN WIFI AIRTIES --- TPLINK -- DRAYTEK -- ZYXEL -- KABLONET MODEM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
49
Favori
87.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisinden airties 5650 aldım, çok ilgili ve dürüst bir satıcı, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • ccnablade kullanıcısına yanıt
    merhaba aşağıdaki ürün için sizi aradım fakat ulaşamadım numaram (05462310712) en yakın zamanda haber bekliyorum iyi satışlar .
    AIR 5453 300 MBPS KABLOSUZ 4 PORT USB HOST MODEM

FULL KUTU SEKLINDE 100 TL--- 3 YIL GARANTILI
  • Airties 5650 Süper.
  • Özel mesaj attım. Cevabınızı bekliyorum.
  • Mrb. Telefon ile ulaşamadım.

Airties 5650 satın almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seminole -- 31 Temmuz 2013; 10:50:01 >
  • Kendisinden airties 5650 aldım dürüst bir satıcı, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • Airties 4742 her yerde o fiyat, ayriyeten taksit imkanı da var. Biraz duserseniz sizden alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Airties 4742 her yerde o fiyat, ayriyeten taksit imkanı da var. Biraz duserseniz sizden alabilirim

http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/airties-air-4742-air-4742-300mbps-600mbps-dual-bant-kablosuz-n-erisim-noktasi/productdetails.aspx?I_ID=65124

http://www.akakce.com/access-point-router/en-ucuz-airties-air-4742-fiyati,1080608.html

iki ilan arasındaki fark bu cihaz 600 mbps desteklemesi 250 tl civarindaki sitelerde hic bunu yazdıgını gorebiliyormusunuz? Baslık kısmında 1 Usb yazıyor acıklamada ise 2 yazıyor tum sitelerdede aynı sekilde bana acıkcası tuhaf geldi bu durum bilindik firmaların cogunda fiyatlar aynı sekilde devam etmekte buna turkiye distribitorleride dahil. bu cihazi o fiyata ya baska bir cihazla karıstırdılar yada musteri cekmek icin bu yazıp sonradan stokta yok diyebilirler. Tek bir siteden endeksleme tum siteler dikkat ederseniz, fiyat konusunda yapabilecegim cok bir sey yok maalesef taksit isterseniz sanalpazardan ilan acabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 4 Eylül 2013; 6:02:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

air 4452 mevcut mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

air 4452 mevcut mudur?

evet var.

• Bu ürünler sıfır mı acaba ? Fiyatlar baya uygun geldi bana.Nasıl bu kadar uygun fiyata satılabiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_1_1

Bu ürünler sıfır mı acaba ? Fiyatlar baya uygun geldi bana.Nasıl bu kadar uygun fiyata satılabiliyor ?

Cihaz baslıgında 2.El yazmıyorsa sıfırdır.

• Pm

• Hocam mesaj gönderdi.
    airties 5650 modeli ethernet kablosu uzerinden dagitilan fiberi destekliyormu?
    mac adresi klonlama varmi? ornegin ttnet yada superonline bize pirelli yada tilgin router verdi. verilen routerin mac adresini 5650ye klonlayabiliyormuyuz. cogu routerda bu ozellik var, 5650 de varmi acaba?
    cok tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

airties 5650 modeli ethernet kablosu uzerinden dagitilan fiberi destekliyormu?
    mac adresi klonlama varmi? ornegin ttnet yada superonline bize pirelli yada tilgin router verdi. verilen routerin mac adresini 5650ye klonlayabiliyormuyuz. cogu routerda bu ozellik var, 5650 de varmi acaba?
    cok tesekkurler.

Evet destekliyor. Wan portu gigabit eth. mac klonlama ozelligi var diye biliyorum. Ama musteri hizmetlerini bi arayıp ogren istersen daha saglıklı olur.

• ccnablade e teşekkür ederim airties 5650 modeli ni dün kendisinden aldım
    Şuan itibariyle sorunsuz kullanmaktayım yorumlara katılıyorum çok ilgili ve iyiniyetli bi satıcı gözükapalı alışveriş yapabilirsiniz !
  • elektirik hatti uzerinden internet tasima olayi var ya, galiba powerline diyorlar. powerlineurunleri satiyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

elektirik hatti uzerinden internet tasima olayi var ya, galiba powerline diyorlar. powerlineurunleri satiyormusunuz?

hayır satmıyorum.

• pm
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.