Şimdi Ara

VIN WIFI AIRTIES --- TPLINK -- DRAYTEK -- ZYXEL -- KABLONET MODEM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
49
Favori
87.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar bende modemimi yenilemeyi düşünüyorum. Airties 5453 düşünüyorum fakat biraz araştırınca Asus dsl - N55U modelide kafamı karıştırdı kullanırmıyım bilmiyorum ama torrent ve 3g usb modem bağlama özellikleri ilgimi çekti sizde Asus modem bulunuyor mu bu konuda bir yorumunuz olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhancin

Merhabalar bende modemimi yenilemeyi düşünüyorum. Airties 5453 düşünüyorum fakat biraz araştırınca Asus dsl - N55U modelide kafamı karıştırdı kullanırmıyım bilmiyorum ama torrent ve 3g usb modem bağlama özellikleri ilgimi çekti sizde Asus modem bulunuyor mu bu konuda bir yorumunuz olur mu?

Airties dısında pek satmamaya calisiyorum. Ama asusun o modeline air 5650 olur 3g ozelligi yok ama ileride yazılım ile eklenebilr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 18 Ekim 2013; 1:06:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Air5650 tt cihazın torrent olmaması harici başka bir,farkı var mı.teknik servis,hizmetini,kim veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Air5650 tt cihazın torrent olmaması harici başka bir,farkı var mı.teknik servis,hizmetini,kim veriyor

hicbir farki yok. harddisk destegi bulunmakta airties destek veriyor.

• AIR 5453 modelinde aldım. ccnablade arkadaşımıza ilgisinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
    Ürün sorunsuz çekim gücü yüksek yeni binada 4-5 duvar ve 20 metre uzaklıktaki yan daireden çekim alınabildi mutluyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

AIR 5453 modelinde aldım. ccnablade arkadaşımıza ilgisinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
    Ürün sorunsuz çekim gücü yüksek yeni binada 4-5 duvar ve 20 metre uzaklıktaki yan daireden çekim alınabildi mutluyum :)

hayırlı olsun. acaba aynı şartlarda air 5650 mi daha iyi çeker yoksa air 5453 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

AIR 5453 modelinde aldım. ccnablade arkadaşımıza ilgisinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

hayırlı olsun. acaba aynı şartlarda air 5650 mi daha iyi çeker yoksa air 5453 mü?

Hiç bilemeyeceğim hocam ama tahminimce aynı dönem ürünleri oldukları için aynı kapasitede çekim güçleri vardır. Belki 5650 bir nebze daha iyidir çekim açısından
  • 5650 nin anteni olmadığından daha iyi çekeceği şüpheli. biri alıp yorumda bulunsa zıplayacaz da işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tass_co -- 21 Ekim 2013; 20:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tass_co

5650 nin anteni olmadığından daha iyi çekeceği şüpheli. biri alıp yorumda bulunsa zıplayacaz da işte

Anteni olmadiginda az cekme gibi bir ihtimali yok. Daha iyi cekme ihtimali var. Cunku anakartdan anten kablolarına giden kabloda guc dusmesi olabiliyor. 5650 de anten anakartın ustunde oldugundan daha iyi

Cihazlar aynı derecede cekim saglıyorlar veya 5650 tek dis daha iyi ceker bu bina yapısına gorede degisebilir.

5650 kullandıgımda 2 duvar + 100 veya 150 ileriden telefonla baglanabiliyordum.

5453 capraz bir kat asagida yan binada arada 10 a yakın duvar var 2 dis cekiyor caprazlamasina fakat paralel oldugu zaman 5 duvar ilerisinde tek dis cekiyor.

Senin mesafe ne kadar?

• ccnablade kullanıcısına yanıt
    güç düşmesi vs ihtimallere bağlarsak işimiz uzar ki takdir edersin. aksine anteninin olmaması olumsuz yöndedir. şu kadarını söyleyeyim; bi sinyali 360 dereceden (antenle) almak var, birde sadece 180 dereceden (anakart boardu düz) almak ayrıdır.

verdiğin örneğe göre 5650 daha iyi çekim sağlıyor. ama aynı alanda olsaydı birbiri ile kıyaslamamız daha doğru olurdu

ben müstakil evde 5453 kullanmaktayım. bina eski yığma tiplerden 490m2 alan, duvarları normal apartman dairesinin 2-2.5 katı ve bahçe, üst kat, sağ, sol, çapraz farketmeden nokia 701 ile sıkıntısız çekiyor. en kötü değer %44 civarı
  • İçini acip bakmadim ama benim soyledigim 5650 orneginde cihazin arka kısmına denk geliyor. İkiside hemen hemen aynı sekilde cekim saglıyorlardır.

• ccnablade kullanıcısına yanıt
    yanlış algılamayın. dediğiniz doğrudur. adamlar anten koymadıklarına göre ona göre bişi eklemişlerdir. keşke elinde 5453 ve 5650 olan bir arkadaş çıksa da merakımızı giderse

konu takibindeyim, nasip ise bir tane 5650 kasım gibi düşünüyorum. hayırlı satışlar hocam
  • kardesım telefondan ulasamadım sana musaıt oldugunda benı ararmısın? bana kablonet ıcın modem gerek kablosuz olanı almak ıstıyorum eger musaıtsen bu aksam gelebılırım eyub'e vesselam

NETMASTER CBW 700V 4 PORTLU VOIP BG KABLOSUZ MODEM DOCSIS 2.0
  • 5453 yok ama 5440 vardı bende 5650 ile güncelledim yakın zamanda. Her iki cihazıda oktay arkadaşımdan aldım. ikisinden de memnundum cihazların. Çekim güçlerine gelecek olursak 5650, 5440 a göre bariz daha iyi sinyal kapasitesine sahip bir cihaz. 5440 Modem kayınvalidenin evinde (dairelerimiz karşılıklı) arada 4 duvar ve yaklaşık 25m varken salonun modeme yakın noktasında anca ucu ucuna (laptop ile) yakaladığım sinyali, 5650 ile hiç zorlanmadan salonun aynı noktasında 2-3 diş arası (çoğunlukla 3) sinyal alabiliyorum. Evimde aynı zamanda 4420 ap de mevcut bu cihazlar birbirleri ile rahatlıkla kablosuz olarak bağlılar ve evin en uc noktasında dahi sinyal kesintisi söz konusu değil.

Edit: 5440 modemi neden değiştirdiğimi merak eden arkadaşlar, cihazın sinyal kesintisi vardı arada bir. İlk zamanlar performansı çok iyiyidi ancak son zamanlarda salonun aynı noktasından sinyal alamamaya başlamıştım. Zaten Oktay hocam bu cihazlarda mevcut olan kronik bir problemden bahsetmişti sinyal ile alakalı, bende daha yeni ve güncel bağlantı sistemlerine uygun bir cihaz ile değiştirmek istedim. Uygun vakitte hipernet ya da fibernete geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 24 Ekim 2013; 11:58:27 >

• 5440 bendede var.modem bağlantı olmasına rağmen wifi kapatıyor.burdan almıştım.5650 almayı. Düşünüyorum. Vdsl destekli ama işde antensiz olması düşündürüyor.arkadas antenli air ve antensiz air iki modem test yayınlasa çok güzel olacak

• MOTOROLA TEK PORT 100/1000 MB KABLOLU
    MODEM DOCSIS 3.0 hala elinizdeyse pm atın,yarın veya pazartesi müsait olduğunuz bir zamanda adresinizden gelip alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

5440 bendede var.modem bağlantı olmasına rağmen wifi kapatıyor.burdan almıştım.5650 almayı. Düşünüyorum. Vdsl destekli ama işde antensiz olması düşündürüyor.arkadas antenli air ve antensiz air iki modem test yayınlasa çok güzel olacak

Genckaptan yazmıs. Eski serilerden antensiz olmasina ragmen daha iyi cekim saglıyor.

• pm için bakar mısın...
  • hocam bende modem yenilemeyi düşünüyorum tavsiye üzerine buraya geldim bütün mesajları okudum iyikide gelmişim demek istiyorum :) Şöyle izah edeyim 2 hafta önce internetten TP-Link TD-W8968 modelini aldım aynı gün içinde airties rt-205 modemime geri dönüp tp link cihazı iade ettim (sanırım airties vazgeçmem kötü bir fikir) şöyle izah edeyim ben rt-205 5-6 yıldır kullanmaktayım sorunum ayda 3 4 defa modem hata veriyor yeniden başlatmam veya resetlemek zorunda kalıyorum benim tek isteğim sorunsuz şekilde çalışsın kopma falan olmasın !

bu arada airties 5650 modeli sorunsuz gibi geldi yorumlara göre ne önerirsiniz ?
  • whoscartman W kullanıcısına yanıt
    neden tp-linkten vazgeçtin öğrenebilir miyim? bende de şu an airties rt-205 var. bende tp link w8970 ile air 5650 arasında kaldım. büyük ihtimal air 5650 alacam yakınlarda konu sahibi arkadaştan inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.