kobe daha üstündür... cartera göre daha iyi bir savunmacıdır..şut yüzdesi carterdan iyidir..son saniyeleri kobe çok daha iyi oynar..
***Mr.CRO$$OVER amerikada ankette carter önde demişsin..nerden duydun link verebilirmisin..
tartışmasız kobe daha üstündür savunması üçlükleri ve smaçları daha estetik daha kaliteli
quote:
Orjinalden alıntı: sezer_kobe
tartışmasız kobe daha üstündür savunması üçlükleri ve smaçları daha estetik daha kaliteli
SANA OHHAAAA DİYORUM KARDEŞ NEDENMİ BAK BENDE CARTER FANIYIM AMA OBJEKTİF DAVRANARAK KOBENEN CARTERDAN ŞUT SAVUNMA GİBİ ÖZELLİKLERİNİN DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM ANCAK SEN SMAÇ VE ESTETİK DERSEN HİÇDE OBJEKTİF OLMASSIN KARDEŞİM.!
bak kardes sana göre carter ın smaçları daha estetık gelebilir bu herkesın kendı yorumu ban gore kobenın daha estetık
hadi öyle olsun dostum ancak şu bi gerçekki Kobe fanları bi kaç nicki ile ankete oy veriyo.!!!
carter kobe den 1000 kat daha iyi smaç basar .... kobe carterdan 5 kat daha iyi şut atar ...olay budur
kobe daha iyi şut atıyo ama carter da takıma daha yararlı oluyo
kOBENİN ŞUTU cARTERIN SMAÇI TARTIŞILMAZ.!!! AMA CARTER DAHA YARARLI NJ GELİR GELMEZ PLAYOFFAA SOKTU.!!! KİDD 10 SAYI CİVARI ATIYODU JEFFERSON DA SAKATTI .! BUNA RAĞMEN.!!! KOBE SOKAMADI İŞTE SHAQ I DA GÖNDERTTİ.!! CARTER DAHA YARARLI BENCE.!
CoBE Bence çok yararlı fakat benim için çok önemli benim tek zevkim CaRTeR smaçta 1 yardımseverlikte 2 katılımda 1. OYUNDA 1. (YaRDıMSEvERlikte 1 numara SHaQ)
bence VC
ayrıca size katılmıyom Carter ın sutu kobe den kötü değil en az onun kadar iyidir
TAbiki iiyi bir şutu var fakat Kobe coştumu coşuyo Pıç.!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme