Şimdi Ara

VİNCE CARTER __Vs__ KOBE BRYANT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

VİNCE CARTER __Vs__ KOBE BRYANT

(En Son Oy Tarihi: 29.1.2006)
Giriş
  • Amerika'da bu anket Vince Carter olarak boy gösteriyor.Birde Türkiye'ye bakalım...
    Bu ankete lütfen 2 oyuncunun tüm özelliklerine göre oy verin yani ;
    _NBA deki yeri
    _Oyun olarak
    _Takıma yararlılık
    _Karizma
    _Karakter
    _Smaç İsterseniz daha da fazla konuda oy atabilirsiniz ama ağırlık bu konular üzerinde....
    __........

• t-mac

sonra vc...o yazdığın maddelerin haps,nde carter daha ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

t-mac

sonra vc...o yazdığın maddelerin haps,nde carter daha ii
    yani iyi smac basmak dısında vince carter'ın biş artısı yok kobeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

Alıntıları Göster
    kişilik açısından açık ara carter derim. ama takımı taşımak konusunda ikisinin de fazla farkı yok. tabi kobe'nin geçen sezonki aşırı bencil oyunu bu sezon da devam ederse vince the prince zirvede yanlız kalır bu ankette
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

kişilik açısından açık ara carter derim. ama takımı taşımak konusunda ikisinin de fazla farkı yok. tabi kobe'nin geçen sezonki aşırı bencil oyunu bu sezon da devam ederse vince the prince zirvede yanlız kalır bu ankette

Alıntıları Göster
    Cartera eşşek herif yaa bunu izledikten sonra kobenin t-macın top 10 oyunlarını izlemekten zevk alamaz oldum yaa maymunmusun be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: aza

Cartera eşşek herif yaa bunu izledikten sonra kobenin t-macın top 10 oyunlarını izlemekten zevk alamaz oldum yaa maymunmusun be kardeşim

Alıntıları Göster
    yukardaki arkadaşıma katılıyorum oyumu verdim ama bencede t-mac

• quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yasimboo

çok doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakid

quote:

Orjinalden alıntı: yasimboo

çok doğru

Alıntıları Göster
    Kobeden daha estetik.!!!

Bencil değil .!

Kobeden daha istikrarlı.!

Kobeden daha başarılı Örnek playofaa taşıması.!

Bunlar Vince içindi.!!!

Kobenin Artısı Şutu.!

Ve Lakerslı oluşu.!

Bu arada ben vince Hayranıyım fakat Vince Kobe çekişmesi hep zevk vermiştir Bana.!!!

Vince sadece Kobenin Rakibi.!!!! Tmac lebron wade filan isterseler 75 sayı ortalaması tuttursunlar Yinede Vince Kobe Rakip.!!!

Ayrıca Vince Daha karakterli bi çocuk .!!! Dövme felanda yaptırmıyo galiba.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinsanity86 -- 19 Ekim 2005, 17:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinsanity86

Kobeden daha estetik.!!!

Bencil değil .!

Kobeden daha istikrarlı.!

Kobeden daha başarılı Örnek playofaa taşıması.!

Bunlar Vince içindi.!!!

Kobenin Artısı Şutu.!

Ve Lakerslı oluşu.!

Bu arada ben vince Hayranıyım fakat Vince Kobe çekişmesi hep zevk vermiştir Bana.!!!

Vince sadece Kobenin Rakibi.!!!! Tmac lebron wade filan isterseler 75 sayı ortalaması tuttursunlar Yinede Vince Kobe Rakip.!!!

Ayrıca Vince Daha karakterli bi çocuk .!!! Dövme felanda yaptırmıyo galiba.!

Alıntıları Göster
    böle soru mu olur yaw.TABİKİ ********KOBE*******.carterden üstün.ama smac konusunda carter cok az daha iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

böle soru mu olur yaw.TABİKİ ********KOBE*******.carterden üstün.ama smac konusunda carter cok az daha iyi olabilir.

Alıntıları Göster
    T mac,kobe carter'ın bıyıklarını yesın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincecarter

T mac,kobe carter'ın bıyıklarını yesın.

Alıntıları Göster
    al birini vur öbürüne...

carterda karaktersizdir...........bknz.torontodan ayrılışı...

müzmin sakattır.....................o top10da gördüğünüz smaçları artık vuramıyor.Jumpers knee diye bir sakatlığı var dizinde yanlış bilmiyorsam.hatta smaç yarışmalarından kaçıyor...

şampiyonluk yaşamamıştır...

AI aslandır.Nba'in kralıdır.Süper karakterlidir.MVP'dir.EN iyisidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

al birini vur öbürüne...

müzmin sakattır.....................o top10da gördüğünüz smaçları artık vuramıyor.Jumpers knee diye bir sakatlığı var dizinde yanlış bilmiyorsam.hatta smaç yarışmalarından kaçıyor...

Alıntıları Göster
    Peki arkadaşlar başka bi anket daha açıyorum ve bu ankette
    _Allen Iverson 3
    _T-Mac 1
    _J.Rich 23
    _ve son olarak sizlerin istediği bir oyuncu bu oyuncunun kim olduğu size bağlı
    _?

• quote:

al birini vur öbürüne...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: quatroxx

al birini vur öbürüne...

Abi Carterın Torontdan ayrılışını karaktersizlik demek ne derece doğru yaa.!!Bakın Lebronu elinde tutabilmek için Clevlend neler yaptı şampiyonluğa oynama sözü verdi.!! carter hedefsiz kalmak istemediği içinmi suçlu yani.!!! torontoda hedefleri olan bi takım olsaydı eminim oda kalırdı.!!!

Top 10 da gördüğüm haraketleri vuramıyo diyosunda hala en iyisi çünkü geçen sene Allstar daki ve top10 daki 1,haraketini Hatırlatırım.! Bu top 10 yılın en iyi top 10u idi.!

Carter Karaktersiz değil.!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: quatroxx

al birini vur öbürüne...

Abi Carterın Torontdan ayrılışını karaktersizlik demek ne derece doğru yaa.!!Bakın Lebronu elinde tutabilmek için Clevlend neler yaptı şampiyonluğa oynama sözü verdi.!! carter hedefsiz kalmak istemediği içinmi suçlu yani.!!! torontoda hedefleri olan bi takım olsaydı eminim oda kalırdı.!!!

Top 10 da gördüğüm haraketleri vuramıyo diyosunda hala en iyisi çünkü geçen sene Allstar daki ve top10 daki 1,haraketini Hatırlatırım.! Bu top 10 yılın en iyi top 10u idi.!

Carter Karaktersiz değil.!!!

Alıntıları Göster
    abicim adam tabi isterse gider ama bir usulü var her işin adam gitmeden önce istatistikleri taban yaptı onun yüzünden raptors üstüste maçlar kaybetmişti hatta hatırlıyorum gitmeden 3-4 önceki maçta(lakerstı yanılmıyorsam) ilk periyod saçma sapan oynadı sonra koç onu kenara aldı raptors coştu yendi lakerı boshla falan). adam gitmek için kasten kötü oynadı.bunu ben sallamıyorum kendi açıklamasıdır.bende duyduğumda inanamadım ama aynı şeyi tmacte yaptı.bunların değer yargıları bizimki gibi değil adam maç satabiliyor gönül rahatlığıyla...

karakterli adam gidicem diye böyle yapmaz ayrıca biliyorsunuz bunlar t-macla kuzenler.aynı fabrikanın mamülleri...

ayrıca nba'de hedefsiz takım yoktur hedefsiz star vardır.bir oyuncu gerçek yıldızsa çıkar takımını playoff!a da götürür finallere de çıkarır.bknz. AI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatroxx -- 20 Ekim 2005, 23:36:33 >

• quote:

abicim adam tabi isterse gider ama bir usulü var her işin adam gitmeden önce istatistikleri taban yaptı onun yüzünden raptors üstüste maçlar kaybetmişti hatta hatırlıyorum gitmeden 3-4 önceki maçta(lakerstı yanılmıyorsam) ilk periyod saçma sapan oynadı sonra koç onu kenara aldı raptors coştu yendi lakerı boshla falan). adam gitmek için kasten kötü oynadı.bunu ben sallamıyorum kendi açıklamasıdır.bende duyduğumda inanamadım ama aynı şeyi tmacte yaptı.bunların değer yargıları bizimki gibi değil adam maç satabiliyor gönül rahatlığıyla...

karakterli adam gidicem diye böyle yapmaz ayrıca biliyorsunuz bunlar t-macla kuzenler.aynı fabrikanın mamülleri...

ayrıca nba'de hedefsiz takım yoktur hedefsiz star vardır.bir oyuncu gerçek yıldızsa çıkar takımını playoff!a da götürür finallere de çıkarır.bknz. AI...

Alıntıları Göster
    Dostum T-macin detroit maçında neler yaptığını gördük playoff performansı çok düşük ama Carter öle değil Playoff ta coşuyo Aı 50 Vince 50 sayı attığı maçlar vardı yaw .! tek başına Carter çıkardı oralara.! imdi yani Carter da Malone gibi Garnett gibi mi olsun yani...

• quote:

Dostum T-macin detroit maçında neler yaptığını gördük playoff performansı çok düşük ama Carter öle değil Playoff ta coşuyo Aı 50 Vince 50 sayı attığı maçlar vardı yaw .! tek başına Carter çıkardı oralara.! imdi yani Carter da Malone gibi Garnett gibi mi olsun yani...

Alıntıları Göster
    insallah sonu malone gibi olmaz ama ben carterın şampiyonluk yaşamayacağını düşünüyorum...
  • quote:

insallah sonu malone gibi olmaz ama ben carterın şampiyonluk yaşamayacağını düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    bi kerre carter la kobe yi karşılaştrmanız yanlış kobe carter a 10000 basar bunu bilmeyenmi war
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartman

bi kerre carter la kobe yi karşılaştrmanız yanlış kobe carter a 10000 basar bunu bilmeyenmi war

Alıntıları Göster
    tabii ki kobe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3FF1A58FB

tabii ki kobe.

Alıntıları Göster
    Walla CARTER ın Kobeden eksikleri neler Artıları neler Sizden bekliyorum arkadaşlar.!!! Siz Carterın eksilerini Bende Kobenin eksilerini yazayım.!!!
  • quote:

Walla CARTER ın Kobeden eksikleri neler Artıları neler Sizden bekliyorum arkadaşlar.!!! Siz Carterın eksilerini Bende Kobenin eksilerini yazayım.!!!

Alıntıları Göster
    ben kobe yi sırf LA li olduğu için sevmiyorum Carter'a da geçen seneden kalma bi gıcıklığım var Yahoo Fantasy NBA oynayanlar bilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.