Şimdi Ara

Vindicator or Dragonslayer Vayne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uzun suredir dusunuyorum ancak karat veremedim . Vindicator oyun ici renk iyi mu hosuma gitti ancak forumlarda baktigima gorede Dragonslayer i cok fazla begenen var . Heartsekeer ve aristocrat almayacagim . Simdi den guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.

• Heroyu oynayacak sensin kendi zevkine göre bence.
  • Hepsi aynı evde büyümüş gibiler aralarında öyle çokta fark yok . Bence vayne için skine pek gerek yok . Böyle absürt bir şey çıkarsa ilerde alınır orası ayrı . Bence başka bir championa al .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleutherioss -- 17 Nisan 2012; 13:56:14 >
  • Zaten şuan elimdeki 70 heroda skinim mevcut vayne haric o sebepten vayne e alacağım :)

Tabi benim zevkim haklısınız ancak kararsız kaldığım için danışmak istedim.
  • dragonslayer
  • Dragon Slayer en güzeli bana göre aldığıma pişman değilim
  • Aristocrat :D Aldığıma pişman değilim hemde ucuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    5 ay önce açıldı
    Black myth wukong
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heartseeker vayne memnunum ultisi kalp atiyor q Su arkasindan kalp cikariyor ve gorunusu cool .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Heartseeker vayne memnunum ultisi kalp atiyor q Su arkasindan kalp cikariyor ve gorunusu cool .

+1
  • Hepsini denedim, en iyisi vindicator kendinizi kandırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

Hepsini denedim, en iyisi vindicator kendinizi kandırmayın.

Bende Icten ice vindicator diyorum ancak doubelift in bile Dragonslayer kullanmasi kafami kurcaliyor :)
  • Dragonslayer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

dragonslayer

quote:

Orijinalden alıntı: esthecat

Dragon Slayer en güzeli bana göre aldığıma pişman değilim

quote:

Orijinalden alıntı: oguz523

Dragonslayer
    Dragonslayer diyen arkadaşlar sebeplerinide belirtirmisiniz. Örneğin Heartsekeer diyen arkadaş kalp vs bahsetmiş sizden de neyin ilginizi çektiğini öğrenebilirmiyim.

Şimdiden teşekkürler
  • banada vindicator çok yavan geliyor almışlar maviye boyamışlar sadece hiç bi numarası yok :D aristocrat desen o kafasındankilerle bayağı havalı dragonslayer karizmatik heartseekerda seksi ve değişik animasyonlara sahip.
    dragonslayer ı aldım indirimdeyken memnunum.

ad carry olarak ne alayım dersen graves + mafia skini :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: anno

quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

dragonslayer

quote:

Orijinalden alıntı: esthecat

Dragon Slayer en güzeli bana göre aldığıma pişman değilim

quote:

Orijinalden alıntı: oguz523

Dragonslayer
    Dragonslayer diyen arkadaşlar sebeplerinide belirtirmisiniz. Örneğin Heartsekeer diyen arkadaş kalp vs bahsetmiş sizden de neyin ilginizi çektiğini öğrenebilirmiyim.

Şimdiden teşekkürler

Neden dragonslayer diyorlar cunku seceneklerde Heartseeker yok :) neden Heartseeker istemiyorsun

• Bilmiyorum heartseeker sexy bir skin ben daha karizmatik ve cool gorunen bir skin istiyorum derler ya agir basli gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anno

Bilmiyorum heartseeker sexy bir skin ben daha karizmatik ve cool gorunen bir skin istiyorum derler ya agir basli gibi :)

Daha kalitesi varken aynı fiyata neden bir dusugunu alıyorsun ,) skin senin değil heronun kişiliğini yansitiyor ve sexy olması vayne çok cool gösteriyor :) Karanlık siyah görünümünden tek çıkaran skini :)
  • vayne karanlık bir karakter zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

vayne karanlık bir karakter zaten.

Kendi adıma söyleyeyim ben skini bir heroyu klasik görünüşünden çıkarmak icin alırım mesela karanlık bir hero parlak açık bir skini alırım ama tatlı bir hero ise en vahşisini alırım ki farklılassin guzellessin .
  • Vindicator ü hiç sevmiyorum.Dragon slayer veya aris. derim.2 side var ama Dragon slayer oyun içi görüntüsü daha hoş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.