Bildirim
Vindicator or Dragonslayer Vayne
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Heroyu oynayacak sensin kendi zevkine göre bence. -
Hepsi aynı evde büyümüş gibiler aralarında öyle çokta fark yok . Bence vayne için skine pek gerek yok . Böyle absürt bir şey çıkarsa ilerde alınır orası ayrı . Bence başka bir championa al .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleutherioss -- 17 Nisan 2012; 13:56:14 > -
Zaten şuan elimdeki 70 heroda skinim mevcut vayne haric o sebepten vayne e alacağım :)
Tabi benim zevkim haklısınız ancak kararsız kaldığım için danışmak istedim. -
dragonslayer -
Dragon Slayer en güzeli bana göre aldığıma pişman değilim -
Aristocrat :D Aldığıma pişman değilim hemde ucuz. -
Heartseeker vayne memnunum ultisi kalp atiyor q Su arkasindan kalp cikariyor ve gorunusu cool .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shyvana
Heartseeker vayne memnunum ultisi kalp atiyor q Su arkasindan kalp cikariyor ve gorunusu cool .
+1 -
Hepsini denedim, en iyisi vindicator kendinizi kandırmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ates Karaboga
Hepsini denedim, en iyisi vindicator kendinizi kandırmayın.
Bende Icten ice vindicator diyorum ancak doubelift in bile Dragonslayer kullanmasi kafami kurcaliyor :) -
Dragonslayer -
quote:
Orijinalden alıntı: Jungler
dragonslayer
quote:
Orijinalden alıntı: esthecat
Dragon Slayer en güzeli bana göre aldığıma pişman değilim
Dragonslayer diyen arkadaşlar sebeplerinide belirtirmisiniz. Örneğin Heartsekeer diyen arkadaş kalp vs bahsetmiş sizden de neyin ilginizi çektiğini öğrenebilirmiyim.quote:
Orijinalden alıntı: oguz523
Dragonslayer
Şimdiden teşekkürler -
banada vindicator çok yavan geliyor almışlar maviye boyamışlar sadece hiç bi numarası yok :D aristocrat desen o kafasındankilerle bayağı havalı dragonslayer karizmatik heartseekerda seksi ve değişik animasyonlara sahip.
dragonslayer ı aldım indirimdeyken memnunum.
ad carry olarak ne alayım dersen graves + mafia skini :P -
quote:
Orijinalden alıntı: anno
quote:
Orijinalden alıntı: Jungler
dragonslayer
quote:
Orijinalden alıntı: esthecat
Dragon Slayer en güzeli bana göre aldığıma pişman değilim
Dragonslayer diyen arkadaşlar sebeplerinide belirtirmisiniz. Örneğin Heartsekeer diyen arkadaş kalp vs bahsetmiş sizden de neyin ilginizi çektiğini öğrenebilirmiyim.quote:
Orijinalden alıntı: oguz523
Dragonslayer
Şimdiden teşekkürler
Neden dragonslayer diyorlar cunku seceneklerde Heartseeker yok :) neden Heartseeker istemiyorsun
-
Bilmiyorum heartseeker sexy bir skin ben daha karizmatik ve cool gorunen bir skin istiyorum derler ya agir basli gibi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: anno
Bilmiyorum heartseeker sexy bir skin ben daha karizmatik ve cool gorunen bir skin istiyorum derler ya agir basli gibi :)
Daha kalitesi varken aynı fiyata neden bir dusugunu alıyorsun ,) skin senin değil heronun kişiliğini yansitiyor ve sexy olması vayne çok cool gösteriyor :) Karanlık siyah görünümünden tek çıkaran skini :) -
vayne karanlık bir karakter zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: mephisto1
vayne karanlık bir karakter zaten.
Kendi adıma söyleyeyim ben skini bir heroyu klasik görünüşünden çıkarmak icin alırım mesela karanlık bir hero parlak açık bir skini alırım ama tatlı bir hero ise en vahşisini alırım ki farklılassin guzellessin . -
Vindicator ü hiç sevmiyorum.Dragon slayer veya aris. derim.2 side var ama Dragon slayer oyun içi görüntüsü daha hoş.
Benzer içerikler
- flame atmak ne demek
- lol troll nickler
- pre ne demek
- lol chat açma
- rekt ne demek
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X