Şimdi Ara

Vindictus EU Yeniden Başlıyanlar Gelin İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende becerdim sonunda yüklemeyi Sword Lann açacağım büyük ihtimalle siz ne önerirsiniz? DPS karakteri olmasını tercih ediyorum ve pvplerde güçlü.
  • Oyuna girerken NMManager hatası alıyorum bir fikriniz var mı?
  • Avrupa serverında oynayan arkadaşlar QuestTeam adında bir guildimiz var. Yardımlaşmayı seven herkesi bekleriz.

Yeni başlayan arkadaşlar için; Oyun sağ altından guild sekmesine tıklayarak arama bölümüne QuestTeam yazıp başvuracaksınız.

İyi oyunlar.
  • Bu oyunda pvp yok diyorlardı doğru mu? :)
  • Oyuna girdim 5 lvl oldum asiri derecede skldim c9 gibi dungeonda yaratik kesiyosun map kucucuk istedigin heryere gidemiyorsun falan. Pvp yi de bulamadim monster brawl diye biyermis bulamadm veya levelim yetmedi goremedim bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben oyunu indiriyorum. Takım halinde oynayacak arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar.
  • Taa ilk açıldığında bilgisayarım kasmaz diye büyük umutlarla indirmiştim ve donmaktan oynayamayıp silmiştim fakat şimdi bilgisayarı yeniledim ve donmayacağına eminim bu seferde oynayacak adam yok oynamayı dusunen varsa indirebilirim ama şuan için boşuna kota harcamak ıstemıyorum oynayacak arkadaşlar bana ulaşırsa indirebilirim
  • Guild denen bir şey var.Oradan takım haliyle oynayabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Oyuna girdim 5 lvl oldum asiri derecede skldim c9 gibi dungeonda yaratik kesiyosun map kucucuk istedigin heryere gidemiyorsun falan. Pvp yi de bulamadim monster brawl diye biyermis bulamadm veya levelim yetmedi goremedim bilmiyorum.

Çok erken oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 20 Ekim 2012; 9:02:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.