Şimdi Ara

Vindictus EU Yeniden Başlıyanlar Gelin İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Vindictus u bilirsiniz , Kai nin gelmesiyle çoğu kişi geri döndü. Fakat Kai bana göre güzel gelmedi 49 a kadar kasıp bıraktım.Şimdi Evie ile 0 dan başlıyorum eski account buldum 30 günlük return merc gift ile rahat kasıcağım için geri dönüş yaptım.Aranızda yeniden başlıcak arkadaşlar varsa hep beraber toplu bir şekilde dungeon yaparak kasabiliriz. Gerçekten çok eğlenceli oluyor 4 kişi ile beraber oynamak. Düşünen varsa hemen mesaj atsın bana. Oyuna yeni başlıyosanızda olur sorun olmaz herkes davetli hany. Bu akşama doğru ben başlamayı düşünüyorum 1 arkadaş daha vardı ona sorıcam simdi oda gelebilir. Acil cevap bekliyorum arkadaşlar hadi bakalım demet akalın öhüöhühöü

• Tanky adamın hazır :D
  • Daha önce oynamamıştım ama uzun zamandır düzgün online oyun arıyorum güzele benziyor bende katılabilirim aranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Merhaba arkadaşlar Vindictus u bilirsiniz , Kai nin gelmesiyle çoğu kişi geri döndü. Fakat Kai bana göre güzel gelmedi 49 a kadar kasıp bıraktım.Şimdi Evie ile 0 dan başlıyorum eski account buldum 30 günlük return merc gift ile rahat kasıcağım için geri dönüş yaptım.Aranızda yeniden başlıcak arkadaşlar varsa hep beraber toplu bir şekilde dungeon yaparak kasabiliriz. Gerçekten çok eğlenceli oluyor 4 kişi ile beraber oynamak. Düşünen varsa hemen mesaj atsın bana. Oyuna yeni başlıyosanızda olur sorun olmaz herkes davetli hany. Bu akşama doğru ben başlamayı düşünüyorum 1 arkadaş daha vardı ona sorıcam simdi oda gelebilir. Acil cevap bekliyorum arkadaşlar hadi bakalım demet akalın öhüöhühöü

Hocam ben LoL bölümünden belki hatırlarsın.
    2 saattir şu hataya uğraşıyorum bir el atsanız.

Forumları araştırdım sanırım siteden login olmadan oyuna girmeme gibi birşey var.East indirdim siteden login oluyorum.siteye login olduğum id şifreyi oyuna girince kabul etmiyor.

Dahası aynı id ye farklı şifre yazınca,veya saçma sapan id ve pass lar yazınca veya server ı west yapıp yine aynı şeyleri yapınca yine aynı hata sadece bu hata anlayacağınız çıldıracam inat ettim denemem lazım benim bu oyunu

Hocam naptın ne East'i. Orası US serverı. Biz Europe serverında oynuyoruz. EU hariç diğer sunucuları IP blocklu.

@Farlow: Tabi kardeşim ne demek hemen indir başlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 12 Eylül 2012; 20:22:58 >

• Googleye eu vindictus yaz ona bak bi
    Hocam açtım bu arada İsim WrathOfColossus ekledim seni
  • quote:

Zaten dediğiniz yerden indirmiştim oraya üye oldum.Ama bir online oyuna girmek bu kadar mı zor olur yok siteden login ol yok Nexon Game eklentisi bilmem nesi valla ben çözemedim size iyi oyunlar beyler ben giremiyorum

Ama oyunda mükemmel ne kadar zor olsa bile alışıosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun c9 gibi dungeon gir çık şeklinde mi? Böyle oyunlar çok erken sıkıyor, ben 3 gün zor dayanmıştım c9'a.
  • quote:

Zaten dediğiniz yerden indirmiştim oraya üye oldum.Ama bir online oyuna girmek bu kadar mı zor olur yok siteden login ol yok Nexon Game eklentisi bilmem nesi valla ben çözemedim size iyi oyunlar beyler ben giremiyorum

Bana bi skype adresini ver acıksan ordan yazarak anlatıyım sana, msn kullanmıyorum. Ben sana oynatıcam bu oyunu rahat ol sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyun c9 gibi dungeon gir çık şeklinde mi? Böyle oyunlar çok erken sıkıyor, ben 3 gün zor dayanmıştım c9'a.

c9 nedir ya, bende oynadım onu berbat. Vindictus daha güzel daha ayrıntılı daha dolgun
  • işeri halledip girelim 9 oldum ben bu karok bi harika dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neroth

işeri halledip girelim 9 oldum ben bu karok bi harika dostum

La toplanana kadar kasmıcaktık ne diye kastın 9 sen simdi Neyse Karok da dodge ları yapabilirsen bi fiona kadar olmasada tank olursun hanny :D Cestus gidiceksin dimi ?
  • quote:

quote:

La toplanana kadar kasmıcaktık ne diye kastın 9 sen simdi Neyse Karok da dodge ları yapabilirsen bi fiona kadar olmasada tank olursun hanny :D Cestus gidiceksin dimi ?

Evt Cestus Kas Sen Hadi :D

• quote:

quote:

Evt :D Kas sen hadi :D

• quote:

quote:

quote:

Ama oyunda mükemmel ne kadar zor olsa bile alışıosun.

Oyuna girmek zor dedim nerden biliyim oyunun zor olduğunu.

bende oyun zor demedim girmesi zor dedim

• Tamam sabah a halledince mesaj at bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum mesaj atılmıyo yarın giricez mesajını aldım
  • Oyuna yeni başladım ben de. Şu anda Evie, Lann ve Kai yi denedim. Lann da karar kıldım. Sword lann kasıyorum. Lvl 15-20 arası şu aralarda. Ancak ihtiyaç olan başka bir karakter varsa onu da kasabilirim hani. Tek olumsuz tarafı okulların açılmasıyla online sürem biraz düşecek.
  • Oyunu pc e yüklediğinde zaten masaüstünde Vindictus EU yazıcak onunla sitesine yönlendiriyor ama siteden giriş yapana gerek yok işte onu anlatıcam sana
  • Ee hadi arkadaşlar kimse gelmiyor mu ? Yeni başlanamız felan önemli değil yardımcı olmaya calısırım. Şuanda çok güzel bi event var. Her dungeon sonu bosslardan ekstra olarak loot düşüor ve bu loot da mysterious chest veya chest key bulunuyor. Chestleri açtığınızda içinden güzel şeyler cıkıyor suanda Dye yani itemlarınıza renk ekleyebilme itemı cıkıyor genel olarak. Etraf rengarenk dolu. Bu benim karakterim gaza getirsin sizi katılın bize. Sizde böyle rengarenk olucaksınız event bitmeden gelirseniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.