Şimdi Ara

Vine&Youtube Fenomeninden Çok Ilginç ve Eğlenceli Fifa 16 Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onur Çoktur bugün resmi olarak Playstation Birliği kurdu. Öğrenci ve Öğrenci Kalanların Birliği şeklinde sloganı ile playstation oyunlarının uyguna fiyata satılıcağını mizahi bir şekilde anlatmış oldu 😊
    Çekmiş olduğu Vine'da Fifa 16 satın alan ilk 10 kişinin evine bizzat kendi gidip oyunu teslim ediceği bununla kalmıyarak,birlikte fifa oynucağını hatta yenilenin kişi wasabi yiyerek cezalandırılıcak ve vine'da yayınlıcakmış Söz Konusu Vine

Kim bu Onur Çoktur
    Kişisel Vine Hesabı
    Kamera Şakaları Yaptığı Youtube Kanalı

Benim ilgimi çekti arkadaşlar bayram harçlığım ile düşünüyorum açıkcası hem uygun fiyata hem eğlenceli bir deneyim olucak gibi gözüküyor,ben kendisi ile iletişimi geçiyorum whatsapp numarasını bırakmış 0535 639 93 53

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanımhaber hesabını eklemeyi unutmuşssun.

Profil linki: http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1575904

Ayrıca adını ilk defa duyuyorum.

Vine&Youtube Fenomeninden Çok Ilginç ve Eğlenceli Fifa 16 Satışı

• Bu mu fenomen ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krdş profilinden adını soyadını sil istersen biz yine anlamamış gibi yaparız merak etme
  • Hahahha fail oldum desene reklamın iyisi kötüsü olmaz iyi bir amaç uğruna yaptım ama siz yinede çaktırmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iGorgonov

Hahahha fail oldum desene reklamın iyisi kötüsü olmaz iyi bir amaç uğruna yaptım ama siz yinede çaktırmayın :)

Normalde bu tarz konularda genç kardeşlerimize katkımız olması açısından linklere tıklarım ve kanalları takip ederim.

Ama bu tavrinizdan dolayı linklere tıklamadım. Ve bu mesajı atarak konuya up çekiyorum ki bu kalitesiz davranısı diğer forum uyeleri gorebilsin.

İyi forumlar.

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Açıkcası teknosa aral game den ucuza oyun satıp bunu eğlenceli bir hale getirip vine da yayınlamak kalitesizlikse saygı duyarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGorgonov

Açıkcası teknosa aral game den ucuza oyun satıp bunu eğlenceli bir hale getirip vine da yayınlamak kalitesizlikse saygı duyarım

Yaptıgıniz yorum ve konu içindeki tavrınız kalitesiz,

Kanalınızdaki paylaşımlarda azıcık bi emek olsa bile kalitesizlikten söz etmem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.