Şimdi Ara

VINN MODEM 75 GB ÜZERİ TARİFELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba. Ankaranın göbeğinde yeni bir binaya taşındım ve internet altyapısı döşenmemiş. Mecbur vınn modemlere yöneldim. Evde 2 öğrenci kalıyoruz yani çok fazla bir harcamamız olmaz. Ama en az 75 gblık bir kota düşünüyoruz. Bu yüzden mecbur paraya kıyıcaz.Turkcell, turk telekom veya vodafon da sınırsız ve 75 gbnın üzerinde akkli tarifeler var mı ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffS -- 18 Eylül 2017; 9:12:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell WIN WIFI superonline boş port olmayan yerlere 79 tl ücretle hat üzerinden internet veriyor hocam. Ben almaya çalıştım herşeyi hazırladım, en son dediler ki "hattın puanı düşük 400 puan gerekiyor"dediler ben de alamadım.

• Hat derken simkarttan mı bahsediyorsun hocam ? Ben turkcell müşterisi değilim onla alakalı birşey mi ?

• JeffS kullanıcısına yanıt
    Turkcell internetini almak için ayrıca bir Turkcell faturalı hat gerekiyor hocam. Zaten verdikleri interneti de bir faturalı data hattı şeklinde veriyorlar. Bir cihaza takılıyor hat, WiFi olarak kullanılıyor.

• Şimdi anladım hocam. Yani bir tane 4.5g modem alıyorum ve data hattı alıyorum. Data hattım için bi paket alıyorum ve modeme takıp wifimi kullanıyorum. Hocam bizim tek derdimiz 75-100 gb akk li bi paket, fiyatı çok önemli değil. Böyle akksi yüksek paketler var mı ?

Turkcell'e gidebilirseniz ayrıntılı bilgi alabilirsiniz hocam. Evet dediğiniz gibi cihazı hattı hepsini Turkcell veriyor şartlar uygunsa.

• Peki hocam çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NetBone Telekom 100 mbit 349 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben teşekkür ederim hocam.

• mobil modeme aylık 13 tl kontör kullanıyorum kotasız limitsiz hız kısıtı olmafan sınırsız kullanıyorum

• oarse O kullanıcısına yanıt
    nasıl yani. biraz detay verebilir misiniz?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    vodafonda sınırsız interneti 13 tl ye alıyorum bu hattı modeme takıyorum öyle kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oarse O kullanıcısına yanıt
    sınırsız interneti nasıl 13 tl ye alıyorsunuz? biz almak istesek nasıl yapacağız?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    paket şuan alıma kapalı 1 1.buçuk ay önce açıktıı vodafon açığı bi paket bug yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.