Şimdi Ara

vınn yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar vınn almak istiyorum.sizce hız açısından hangi operatör iyi.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Faturasiz-Taksitli-VINN-Kampanyasi.aspx
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Faturasiz-12-Aylik-VINN-Kampanyasi-yeni.aspx

burdaki 4gb olanlar arasındaki fark nedir tam anlamadım.yardım ederseniz sevinirim.

• Faturalı alırsan 30 TL gibi bir kârın oluyor.

Yaz WINN adında bir kampanyadan haberiniz var mı ? Örneğin bana o daha cazip geliyor. 15 lira peşinat veriyorsunuz + ilk 3 ay boyunca 4 gb inter ( 12 gb ) geri kalan 8 ay boyunca 1 gb internet kullanıyorsunuz ve aylık sadece 19 tl ödüyorsunuz. Eğer çok fazla video ve türü şeyler izlemiyorsanız bu idealdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Faturalı alırsan 30 TL gibi bir kârın oluyor.

Yaz WINN adında bir kampanyadan haberiniz var mı ? Örneğin bana o daha cazip geliyor. 15 lira peşinat veriyorsunuz + ilk 3 ay boyunca 4 gb inter ( 12 gb ) geri kalan 8 ay boyunca 1 gb internet kullanıyorsunuz ve aylık sadece 19 tl ödüyorsunuz. Eğer çok fazla video ve türü şeyler izlemiyorsanız bu idealdir.

bi arkadasıma alcam arada film izleyebilir.4gb olması daha iyi.ayrıca faturalı hattı yok.faturasız en cazip olanı hangisi.bir yıl kullancak
  • yokmu yardım.
  • Faturasız almaya bakın yada cihazını bulun içine hat takın sınırsız indirmli tarifesinden yararlanın hemde extra bir fatura sorunu çıkmaz başınıza.
    Bölgeyi önce inceleyin 3G hizmeti yoksa başınızı ağrıtabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Faturasız almaya bakın yada cihazını bulun içine hat takın sınırsız indirmli tarifesinden yararlanın hemde extra bir fatura sorunu çıkmaz başınıza.
    Bölgeyi önce inceleyin 3G hizmeti yoksa başınızı ağrıtabilir

cihaz yok malesef onuda almamız gerek.zaten faturasız alcaz ancak yukarıdaki linklerdekilerin farkını anlamadım o konuda bir bilginiz varmı?
  • Her iki kampanya da paket asimsiz ve faturasız hatları kapsıyor. İlkinde 1 ve 3 aylık yaz kampanyasi diğerinde 12 aylık kampanya söz konusu. Her ikisinde de ödeme için kredi kartı zorunluluğu var. Cayma halinde bedel kredi kartından çekiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet Bağlantı Yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Her iki kampanya da paket asimsiz ve faturasız hatları kapsıyor. İlkinde 1 ve 3 aylık yaz kampanyasi diğerinde 12 aylık kampanya söz konusu. Her ikisinde de ödeme için kredi kartı zorunluluğu var. Cayma halinde bedel kredi kartından çekiliyor.

peki hız açısından nasıl acaba?orada 7.2 mbs hızında oldugu yazıyor.bu hızda çalışıyorsa çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

Her iki kampanya da paket asimsiz ve faturasız hatları kapsıyor. İlkinde 1 ve 3 aylık yaz kampanyasi diğerinde 12 aylık kampanya söz konusu. Her ikisinde de ödeme için kredi kartı zorunluluğu var. Cayma halinde bedel kredi kartından çekiliyor.

peki hız açısından nasıl acaba?orada 7.2 mbs hızında oldugu yazıyor.bu hızda çalışıyorsa çok iyi.

Neredeyse hiçbir zaman o hızlarda çalıştığını görmedim. Genellikle 3mbps hızıyla işlem yapabiliyorsun dl ve ul hızı da eşit çıkıyor çoğu zaman

Ancak bölgende 3g yoksa ya da kullanımı çok yoğunsa bu hızlara ulaşamayabilirsin de. Almadan önce deneme yapman senin yararına olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: addictive

quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

Neredeyse hiçbir zaman o hızlarda çalıştığını görmedim. Genellikle 3mbps hızıyla işlem yapabiliyorsun dl ve ul hızı da eşit çıkıyor çoğu zaman

Ancak bölgende 3g yoksa ya da kullanımı çok yoğunsa bu hızlara ulaşamayabilirsin de. Almadan önce deneme yapman senin yararına olur...

cihaz olmadan nasıl bir deneme yapabilirim.varmı bir yöntemi.3g olmaması interneti ne kadar etkiler.arkadasım okul zamanı il merkezinde tatillerdede köyde kullancak.köylerde 3g çekmeme ihtimali yuksek.bu konuda net bir bilgi verebilirmisiniz?

• Elinizde 3g özellikli bir cep telefonu varsa, 100mb - 250mb'lık internet paketlerinden alarak, telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamak suretiyle hız testi yapabilirsiniz.

Aynı şekilde köy ortamında kapalı mekanda internet çekmiyorsa damda, pencere önünde, avluda 3g çekip çekmediğini kontrol edebilirsiniz.

Şayet bir arkadaşınızda varsa 3g modem, ödünç alarak deneyebilirsiniz, ya da internette 30-50TL arasında 2.el 3g modemler satılıyor, onlardan alarak da, yeni hat almadan mevcut hattınızla deneme yapabilirsiniz.

Şayet köyde(orada 3g ağının sıkıntılı olduğunu düşünerek örnek veriyorum) 3g kapalı mekanda çekiyorsa, sorun olmaz, ancak çekmiyorsa, 3g modemler için olan antenlerden kullanabilirsiniz, ya da 3g modemleri wi-fi olarak dağıtan bazı cihazlar mevcut, onunla birlikte de kullanabilirsiniz.

Anlayacağınız çözüm bol, ancak sizin öncelikle tam olarak bir deneme yapmanız gerekiyor.

Bir de 3g olmazsa ne olur? Açıkçası paranızla rezil olursunuz, bu nedenle şiddetle tavsiye ediyorum ki evinizde ve köyünüzde kesinlikle 3g testi yapmadan satın almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Elinizde 3g özellikli bir cep telefonu varsa, 100mb - 250mb'lık internet paketlerinden alarak, telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamak suretiyle hız testi yapabilirsiniz.

Aynı şekilde köy ortamında kapalı mekanda internet çekmiyorsa damda, pencere önünde, avluda 3g çekip çekmediğini kontrol edebilirsiniz.

Şayet bir arkadaşınızda varsa 3g modem, ödünç alarak deneyebilirsiniz, ya da internette 30-50TL arasında 2.el 3g modemler satılıyor, onlardan alarak da, yeni hat almadan mevcut hattınızla deneme yapabilirsiniz.

Şayet köyde(orada 3g ağının sıkıntılı olduğunu düşünerek örnek veriyorum) 3g kapalı mekanda çekiyorsa, sorun olmaz, ancak çekmiyorsa, 3g modemler için olan antenlerden kullanabilirsiniz, ya da 3g modemleri wi-fi olarak dağıtan bazı cihazlar mevcut, onunla birlikte de kullanabilirsiniz.

Anlayacağınız çözüm bol, ancak sizin öncelikle tam olarak bir deneme yapmanız gerekiyor.

Bir de 3g olmazsa ne olur? Açıkçası paranızla rezil olursunuz, bu nedenle şiddetle tavsiye ediyorum ki evinizde ve köyünüzde kesinlikle 3g testi yapmadan satın almayın.

cevap için çok saol.imkanım olursa dediklerini denerim ve ona göre alırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.